0 oy
937 göst.
Aile kategorisinde (1,064 puan) tarafından
Evlendim evleneli sıkıntı stres yasiyrm cocuklarim oldu seneler gecti biraz bir seyler oturuyor dedim ama bu adamın beni uzmesine dayanamyrm artık hastalanmaya başladım böyle giderse kendime olacak olan evin icinde zaten bir sohbet yok iletisim yok duzgun kari koca gibi cani isteyince iyi oluyor annesigil vardi aksam melek gibi davraniyordu dün de pubc zikkim oyununu indiriyordu kabul etmedi baska bir sey yalyrm diye yalan söyledi anladim üzerinde durmadim daha once bunun kavgasini yapmsitik annesigil gitti bir baktm telden oynuyir ben telde bir erkek videosu gorsem izlesem agzima eden adam kendi  sanal alemde oyun oynuyor ve ben bu haksizligi kaldiramyrm daha once birkac hata yapmisti i bu sosyal medyadan netten hicbirini kabul etmedi simdi de ayni seyi yapiyor madem utanmadan niye iyi davraniyor ne yapmaya calisyor anlayamyrm ama artık gerçekten kaldiramyrm ya gercekten olan bana oluyor yarin hicbir sey yokmus gibi davranır ben kendimi yiprattigimla hastalndikalrimla kalirim ne yapacgm ben Rabbim hayirli bir yol versin artik ikimiz icin ne olacksa olsun bir sebep versin demekten baska bir care bulamdim

14 Cevaplar

+3 oy
(392 puan) tarafından
Evlendim evleneli sorun diyorsun çocuk yapmışsın ne diyeyim ki. 
(1,690 puan) tarafından
Olay şöyle gerçekleşti.. Benim regl sancılarım çok yoğun oluyor her ay iğne+serumlar eşliğinde geçiriyorum bu dönemi.. Bu sebeple kadın doğumcuya gittim.. Kist var mı diye kontrol etti temiz çıktı.. Sonrasında hormon tahlili istedi.. Hormon tahlilinde tesadüfen süt hormonum yüksek çıktı ve yumurta rezervim düşük çıktı.. Doktor bir tahlilde baktı bir bana.. Allah Allah falan dedi kendi kendine.. Sonra çocuğumun olup olmadığını ya da düşük yapıp yapmadığımı sordu.. Daha önce hamile kalmadığımı söyledim.. Şuan seni korkutmak istemiyorum 2 ay sonra tekrar gel dedi.. Ama ben o an sadece regl sancısına odaklandığım için süt hormonu nedir fazlalığı neden olur neye sebep olur ya da yumurta rezervi nedir düşüklüğü neden olur neye sebep olur veya neyden korkutmak istemiyor beni diye sormak aklımın ucuna bile gelmedi.. 2 ay sonra tekrar gittim doktora kendimi hatırlattım hemen tanıdı zaten.. Tekrar tahlil istedi yine sonuç aynı çıktı:süt hormonu yüksek, yumurta rezervi düşük.. Beyin mr ı isteyeceğim senden dedi ama ben hala ne olduğunu anlayamadım.. Ne alaka beyin mr ı diye düşünüyorum.. Mr tarihi verdiler bana.. Makineye girdim fakat benim kapalı alan fobim var mr ı çektiremedim.. Daha sonra İnternetten araştırdım bu hormonlar nedir nelere sebep olur diye.. O zaman öğrendim neyden korkutmak istemediğini.. Çocuk sahibi olmaya engel bir durummuş.. Süt hormonu yüksekliği de eğer emziren bir anne değilsen beyindeki hipofiz bezindeki tümorden kaynaklı oluyormuş.. Ama öldüren bir tümör değil.. Sonra ben tekrar aynı doktora gittim mr o çektiremediğimi söyledim ve beynimde tümör olup olmadığını sordum.. Evet eğer emzirmiyorsan beyninde tümör var mr ı da büyüklüğünü öğrenmek için istedim dedi.. Dünyam başıma yıkıldı tabi.. Sonra ben beyin cerrahına gittim.. Doktora anlattım durumu tahlil sonuçlarımı da gösterdim ben mr istiyorum dedim.. Sonucu da siz yorumlayın dedim.. Bana bu hastalık kadın doğumcunun alanı olduğu için mr isteyemeceğini söyledi.. Birkaç tane beyin cerrahına daha gittim onlar da aynı şeyi söyledi.. Sonra ben yine doktor doktor kadın doğumcu gezdim bu süt hormonu yüksekliğinin başka sebebi olabilir mi diye çünkü hala mr dan çok korkuyorum doktor mr istese bile nasıl çektireceğimi kara kara düşünüyorum.. Bir dünya kadın doğumcu gezdim tahlil istediler sonucu aldım gösterdim hepsi aynı şeyi söyledi senin çocuğun olmayacak.. Tüp bebek tedavisiyle bile hamile kalmana olanak yok dediler.. Sonra ben korunmayı bıraktım ve hamile kaldım..
(392 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun. Ancak ben doktor hatası olduğunu düşünüyorum. Benimde gözlerim biranda bozuldu. Mükemmel bir şekilde görürken bir anda heryeri bulanık görmeye başladım. İnternetten araştırdım beyinde tümör vs gibi şeyler yazıyordu. Gittim Mr a girdim göze girdim hicbisey çıkmadı. Meğerse bir hastalığımdan dolayı bir ilaç değişikliği olmuştu onun yan etkisiymiş.  Demem o ki esasen burada sizin de hatanız var. Ben o tümörü görmeden inanmazdım mesela tümör olduğuna. Ki nitekim öyle de yaptım. Biranda gözüm neden bozulur internette tümör yazıyor diye fellik fellik doktor gezdim en sonunda birtanesi ilacin yan etkisi dedi ve kendiliğinden geçti. Siz demişsinizya elinizde olmayan şeylerden dolayı diye bence sizin elinizdeymiş, sanki biraz daha azmedip o tümörü görmeden emin olmasaydiniz. Yani demek istediğim tam olarak bu işte. Ufak tefek hatalar yapıyoruz farkında olmadan, ya da bazen bazı şeyleri ihmal ediyoruz. O zaman hayatımızı etkileyen sonu kötüye giden olaylarla karşılaşıyoruz. Kimse hatasız kusursuz değil. Ancak yaşadığımız şeyleri kadere şansa bahta bağlayıp kendimizi temize çıkarmayalim biraz özeleştiri yapalım.
(1,690 puan) tarafından
Ben buna benim kaderim demiyorum.. Oğlumun kaderi.. Bir önceki yorumda da söylediğim gibi mutlak kader kısmı.. Bu olaylar biraz karışık.. Benim tek hatam mr dan korkuyor olmak.. Ki uyutulup da mr çektirmeyi bile istedim ücretini ödeme dahilinde ama ne özel ne devlet kabul etmedi.. Benim yapabileceğim bir şey kalmamıştı.. Aslında yorumu çok uzatmamak adına kısa kestim daha anlatamadığım birçok şey oldu bu konu ile ilgili.. 2 farklı ilde gitmediğim doktor kalmadı.. Hepsi aynı şeyi söyleyince bir yerden sonra kabullenmek durumunda kalabiliyor insan.. Bizim anlatmak istediğimiz olay aslında şu.. Anlaşamadığın bir evlilikte neden çocuk yaptın demek çok kolay.. Allah bize dil de vermiş konuşmak için, parmak da vermiş yazmak için.. Bu cümleyi söylememiz 5 saniye sürüyor, yazmamız 10 saniye.. Ama bunu bu kadar küçük bir sürede söyleyebiliyorken karşımızdaki insanın ne kadar büyük üzüldüğünü de düşünmemiz gerekiyor.. Annesi babası boşanan tek çocuk benim oğlum değil, son da olmayacak.. Fakat benim bu çocuğu doğurmuş olmam kimseyi alakadar etmiyor.. Bunu sormak kimsenin haddi değil, hakkımız yok böyle bir şeyi sorgulamaya.. Benim görevim oğluma en iyi şekilde anne olabilmek.. Ben evliliğim belki kurtulur zihniyeti eşliğinde yapmadım çocuğu.. Ama hiçbir zaman da keşke olmasaydı demedim aksine iyi ki benim çocuğum diyorum.. Ruhsal sağlığı yerinde olan hiçbir anne evladından şikayetçi olmaz.. Bizler doğurduğumuz için şikayetçi, pişman değilken neden mutsuz bir evlilikte çocuk yaptınız diye sormayın diyoruz hepsi bu.. Benim abimle aramda 14 ay var.. Annem korunurken bana hamile kalmış.. Ben 21 yaşındaydım annem ve babam boşandığında.. Annem hiçbir zaman pişmanlık duymadı ne bizi doğurduğu için ne de boşandığı için.. Bu arada size de çok geçmiş olsun.. Demek istediğimiz, savunduğumuz şeyi umarım anlatabilmişimdir..
(392 puan) tarafından
Kesinlikle anladım evet hak veriyorum size ama tekrar söylüyorum ben üzüldüğüm için bu denli birşey yazdım. Yani kötü niyetli kesinlikle değildi. Umarım Allah hepimize güzel kapılar açar bundan sonrasında ne diyim.
(1,690 puan) tarafından
Elbette kötü niyetle değildir, bundan eminim.. Ama işte birazcık daha hassasiyet dememdeki sebep de karşımızdaki insanın da kırılacağını düşünmemiz gerek.. Anlaşabildiğimize çok sevindim :) en güzel dua işte bu.. Allah herkesi mutlu mesut yaşatsın bu andan sonraki hayatında..
-Reklam-
+1 oy
(1,993 puan) tarafından
Pubge nin allah belasini versin bıktım bende rabbim yardımcın olsun insallah 
0 oy
(1,006 puan) tarafından
Allah yardımcımiz olsun canım 
0 oy
(7,098 puan) tarafından
Rabbim yar ve yardimcin olsun 
0 oy
(119,016 puan) tarafından
allah yardimcin olsun
0 oy
tarafından
Rabbim yardımcın olsun 
0 oy
(707 puan) tarafından
Yaşınız kaç kaç yıllık evlisiniz bilmiyorum da evlendiğini zamandan beri böyle pşn adama niye çocuk yapıyorsunuz 
(594 puan) tarafından
Canım adamlar dinlemez bu konu için egerki cocuk yapmayalım diyemezsin. Benimde sıkıntılarım var ama bi cocuğum olsun hep istedim.
(1,064 puan) tarafından
Bu cumleden bi bıkmadiniz gercekten cok mu hosunuza gidiyor bir insan evliligin ilk yili iyi gibidir sonrasinda degismistir arkamda bi aile yoktur belki sevgi vardir ya da seviliyorum saniyorsundur düzelecek diye umut edip duruyorsundur he ?
0 oy
tarafından
Boşanabiliyorsan boşan çünkü değişmeyecek hep öyle ilgisiz kalacak
0 oy
(514 puan) tarafından
Canim bastan sikintiysa niye cocuk yaptin hafi ilki kaza ya da isteyerek oldu diyelim 2.yi yapip niye cocuklari sefil ediyorsun onlarin haklarina girdiginin farkinda misin?
(1,064 puan) tarafından
Bu cumleden bi bıkmadiniz gercekten cok mu hosunuza gidiyor bir insan evliligin ilk yili iyi gibidir sonrasinda degismistir arkamda bi aile yoktur belki sevgi vardir ya da seviliyorum saniyorsundur düzelecek diye umut edip duruyorsundur he ?Ayrica ben ikinciyi istemiyirdum hayatimi hep onun istegine gore yasadimhepsi bu
(514 puan) tarafından
Ilk esimle 6 yil evli kaldim cocuk cok istemesin ragmen yapmadim cok sevdim ama bir bebegin gunahina girmedim ne diyim Allah cocuklarini korusun
0 oy
tarafından
Rabbim yardımcın olsun canım şu mübarek 3 aylarda sana en hayırlı kapıları açsın inşallah 
0 oy
(2,860 puan) tarafından
Şu çocuk yapmasaydin diyen kadinlari anlamıyorum asıl kadinin kadını anlaması lazım bu ülkede herkes bı ömür basini yastığa koyduğu adamın düzelmesini bekler normal.bisey yani millete davulun sesi uzaktan hoş geliyor tabi 
0 oy
(26 puan) tarafından
Sorunu ne kadar başındayken cozerseniz o kadar iyi olur. Evliliğinizi en iyi siz biliyorsunuz eğer duzelebilecek kurtarilabilecek gibiyse profesyonel destek almaya çalışın ama yok düzeleceğine olan inancıniz kalmadıysa en kısa yoldan bitirin bu iliskiyi. Kadınlar çoğu zaman çocuklarını düşünüyorlar ve boşanmayı erteliyorlar sürekli ama mutsuz bir anne ve mutsuz bir aile ortamı çocuk için babasız buyumekten daha iyi zaten değil. 
0 oy
tarafından
Bu pucg oyun müdür nedir nasıl bir.oyun bu yaş..bu kadar herkez oynuyo dünyayı sardı..boşanma sebebi sayilsin diye mi kurdular bu oyunu ne yaptılar..bağımlılık yapiyo.vu kadar..
0 oy
(15 puan) tarafından
Aynı durumdayım bugün bende post açtım iki çocuğum var elim ayağım bağlanıyor yüreğim yanıyor. Onlarsız yaşayabilir miyim ailem çocukları kabül etmiyo bu taraf çocuklar için kan döker bosanırsam tek başına Baba evine her türlü dardayım bende. Rabbim bızlere hayirli kapılar açsın inşallah

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 479 göst.
17 Şubat 2024 Aile kategorisinde BegumY (124 puan) tarafından soruldu
0 oy
47 cevap 1,074 göst.
30 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Bircocukannesi10 (1 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 323 göst.
19 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Zeyzeycik (11 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 208 göst.
29 Temmuz 2023 Aile kategorisinde Mihra (385 puan) tarafından soruldu

377,374 soru

11,293,152 cevap

34,711 kullanıcı

...