+1 oy
2,560 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Ben çalışmıyorum eşim operatör sohbet amaçlı açtım belki farkı meslekler çıkar Son gördüğüm memur postunda sonra 

79 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ben ev hanımı 2 çocuk annesiyim mesleğim maalesef yok bunada ayrı üzülüyorum eşimde fırıncı 
-Reklam-
0 oy
(656 puan) tarafından
Ben aslinda kimyagerim ama maaleswf isten cikartildim is bulamadim hamile kaldim o ara kimse istemedi bebegimi kaybettim o arada is buldum bebek dusunuyormusunuz dediler evet dedim (sozlesmeye ekliyorlar cunku 1 yil yasak diye) o zaman olmaz dediler vs vs sonuc hamileyim is aramaktan vazgectim bebegimi biraz buyutecegim Rabbim izin verirse. Esimde bankaci
(434 puan) tarafından
Düşünmüyoruz dedikten sonra sözleşmeye eklediler diyelim sonra hamile kaldınız, herhangi bir yaptırımı var mı
(434 puan) tarafından
Nefret ediyorum kadına iş gücü olarak bakılmasından
(656 puan) tarafından
Ekliyorlar yada hazirlarinda var zaten soyle ki hamilelikte cikartamazlar diye birseyvyok ilk 6 ayda kalirsaniz kosulduz sartsiz atabilirler bazi isletmeler bu sureyi 1 yil vs yapiyor sozlesmede hic birsey yapamiyorsunuz isten atildiginizla ve yanan haklarinizla kaliyorsunuz.
0 oy
(6,905 puan) tarafından
Ben çalışmıyorum eşimde mobilyacı 
0 oy
(51,567 puan) tarafından
ben muhasebe mezunuyum ama ev hanimi oldum ciktim ☺️esim terbeg operatörü 
0 oy
tarafından
Üniversite mezunu işsiz bir anneyim 

Eşimde belediye de operatör.
(2,089 puan) tarafından
Hopdedik meslek ne :)
tarafından
2 yıllık gıda mezunuyum canım
0 oy
(99 puan) tarafından
Evdeyim ben. Eşim ise seligrafi ustası 
0 oy
(2,496 puan) tarafından
Ben müşteri temsilcisiyim ama evlendikten sonra hamile kalınca çalışmadım eşim erkek kuaförü şimdi bir süreliğine garsonluk yapıyor 
0 oy
(1,203 puan) tarafından
Ben ev hanimi eşim memur fabrika da 
tarafından
Nasıl memur kız fabrikada
(1,203 puan) tarafından
İşçilerin izinlerini yazıyor beyaz yakada
(1,203 puan) tarafından
Beyaz yaka işinde yukseleni geçiriyorlar memur diye yazılıyor memur maaşı alıyor yani
tarafından
Eşimde memurda fabrikada memur diyince merak ettim.
(1,203 puan) tarafından
Anladim canim beyaz yaka öyle demekmiş banada kendi dedi o katogorideyim dedi Ben onun yalancisiyim
0 oy
(1,853 puan) tarafından
Eşim elektrik elektronik mühendisi ben ev hanımıyım 
0 oy
(2,055 puan) tarafından

Ben ev hanımıyım(çocuklar büyüdüğünde çalışmayı düşünüyorum)

Eşim aslen mühendis ama şuan belediyede park ve bahçeler müdürü :angel:

0 oy
(1,565 puan) tarafından
Ben eğitmeni.esim de belediyede müdür yanında 
0 oy
(6,007 puan) tarafından
Eşim fabrikada kaynakçi ben şuan çalışmıyorum ilerde çalirsam gassal olmak gbi düşüncem var ** blmiyorum hayrlisi 
(133,756 puan) tarafından
bilgin varmi gassallikla ilgili
(6,007 puan) tarafından
Yooo öyle dusunce
(133,756 puan) tarafından
uzunca bi zamandir arastiriyorum hhatta bugun bile videolari izledim bilgin olsa soru sorcaktim
0 oy
(2,192 puan) tarafından
Maşallah herkes bir şey 

Bende anneyim ev hanımıyım liseden sonra bir jere kpss girdim daha da devam etmedim okul hayatına ☺️ 

Eşimde operatör 
0 oy
(962 puan) tarafından
Eşim taşeron ben
(962 puan) tarafından
Ev hanımı bir güvenlik :D
0 oy
(258 puan) tarafından

Ben sbyan  hocasıyım  4 5 yaş ama şuan bebeğim olduğu için evdeyim :)eşim ise antika saat tamircisi

0 oy
(1,196 puan) tarafından
Ev hanımıyım eşim tesisat ustası Elhamdülillah 
0 oy
(1,890 puan) tarafından
Benim mesleğim annelik eşim vosvogen araba tamircisi 
tarafından
Bizim passatı da yapar mı nerde yaşıyorsunuz :):)
(1,890 puan) tarafından
Urfa yapar
tarafından
Yakınmışız kız
(1,890 puan) tarafından
Sen nerdesin
tarafından
Osmaniye
0 oy
(5,464 puan) tarafından
Eşim memur :D (daktır) ben baytarım efenim :D
(3,623 puan) tarafından
Yükselişinde emeğim var diyorsun yaniiiii☺☺☺
(5,464 puan) tarafından
Yok kız :D çok ağladı yavrum buralara gelene kadar :(
(3,623 puan) tarafından
Her merdivenin bi çıkışı oluyor tabi ki ☺ Rabbim hakkıyla mesleğini icra etmeyi nasip etsin
(5,464 puan) tarafından
Amin amin canım. 10 seneyi geçti işte ikimizin de zaman hızlı geçiyor. :)))
(3,623 puan) tarafından
Ne güzel bi meslek saygım sonsuz çok emek isteyen sabır gerektiren bi meslek
0 oy
(2,022 puan) tarafından
İkimiz de öğretmeniz. Benim branş matematik, eşim coğrafya ama şu an idareci 
0 oy
(5,517 puan) tarafından
Ben memur hemşireyim asıl olan, yeni mesleğim psikolog ücretsiz izindeyim eşim avukat içişleri bakanlığında yönetici.
(5,517 puan) tarafından
Sende dışlanma ve rededilme kaygısı mı var? Kayınvalidelerin sözlerini niye bu kadar takıyorsun ki? Kayınvaliden bir laf söylüyor aslında basit bir laf ama sen düşüne düşüne onu oraya şuraya diğer olaylara bağlaya bağlaya komplike bir lafa getiriyorsun. Aslında kişilerin laflarını takıntı yapan kişiler tek bir cümle ilmiğini düşüne düşüne artıra artıra bir dünya ilmik yapıyorsun.  Bunun tek çözümü kayınvaliden bir laf söyledi. Sen de düşünmeye başladın o bir cümle senin eklemelerinle 5 cümle oldu o an da dur bunu ben yapıyorum dediğin an düşünmeyi kafaya takmayı bırakırsın. Kendini kabul ettirmek zorunda değilsin. Genel eş sorunu yaşayan kişilerde rededilme kabul edilmeme sorunu yaşıyorlar. Genelleme yaparak yorum yapıyorum.
(869 puan) tarafından
Kv. 3 yıl berber yaşadım bır yaşadık ev yoktu o zmn onların evıydı sureklı gorumcem  esımı kayınvalıdemı dolduruyrdu esımde cok cok annecı annesı desın azra bunu yap ben yapmasam eşim kzıyrdu senden buyuktr tamamda kendı aklı kendı dusuncesı degılkı. Gorumcem dolduryr yaptr ettır kucuktr elınden avucuna al dyr. Ve sureklı orda susturlama ezılme durumu vardı ordan bır an once kacma uzaklaşma cabası vardı sukur. 2 yıldır kendı evımdeyım ama 2 yıldır da kayınvalıdemın yuzunden tartısyrz alışmıs sureklı mudahele edrr. Ben yok dıyınce esıme soyler esım yoluyla yaptırmaya calsyr kac defa patladım onlara kavga ettım . Kotu ben oldum ıspatlayamadm eşime ben haksız oldum halada kendı evımdeyım ama buraya benm evıme gelınce şunu surdan kaldr yok surayı temızle soyle yap boyle yap cocuguna boyle yap soyle yap artk psikolojimı bozmak uzereler 2 eltım var kapılarını acmazlar ben acıyrm dıye boyle yalyrlar  eskı postuma bakarsanız depremde cumbur cemaat ben tek agırladm 2 bebeyle beraber cok var yazacagım sadece kendime zarar verıyorum kıyafet alsam ne gerek var para harcıyrsn ama gorumcelerım alsa onlar bekardır dyr bende evliyım dyrm sizene dyrm
(5,517 puan) tarafından
Eşin ile bir aile danışmanına gidemez misin? Bu sorun tek seninle çözülecek bir sorun değil eşin ve seninle çözülecek bir sorun. Buradan bu imkan ile ancak bu tavsiyeyi verebilirim.
(335 puan) tarafından
Hem hemşire hem psikolog nasıl oldun iki kere mi lisans okudun 4 sene?
(5,517 puan) tarafından
16 yıllık hemşireyim eşimin zoru ile kıbrısta 4  yıllık pdr okudum daha geçen sene bitirdim. Psikiyatriden de yüksek lisans yaptım 2010 yılında.

İlgili sorular

0 oy
44 cevap 1,165 göst.
3 Temmuz 2020 Diğer kategorisinde Hblt (100 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 526 göst.
25 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Miniminnaķ (3,365 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 385 göst.
9 Ocak 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 184 göst.