Olayı kısaca söyleyeyim. Benim akrabalarımda en yakın olduğum sadece amcamın çocukları var. Benim abim yok amcamın oğlu abim sayılır. Çok severim. Öz abim olsa o kadar yani. Yurt dışında kalıyorlar .her sene TR ye geliyorlar. Ve bizde kalıyorlar bir ay boyunca. Ben yaklaşık 3 sene önce evlendim. O abim deidiğin kuzen de benden Bi sene sonra evlendi. Kuzenimin eşi beni tanımıyor. Uzaktan tanışıyoruz konuştuk da Bi kaç kez ama yüz yüze gelmedik. İnstagramdan hem kuzenimle hem de eşiyle takipleşiyorduk. Kuzenimle zaten yıllardır takipleşiyoz. Evlendikten sonra hikayeleri kısıtlamaya başladı. Ben ve kardeşlerime. Biz babamdan görünce anladık. Daha sonrasında ben bu kızı takipten çıktım çünkü sinirlendim benim görmemi istemiyor ben niye takip edeyim. Üzerinden Bi sene geçti. Geçen hafta annemlere gittimm. Ablam dedi bizim kuzen tatile gitmiş çok güzel yerler gördün mü diye ben de yok görmedim yine kısıtlamıştır eşi dedim. Neyse az önce aklıma geldi Bi bakayım dedim. Abimimin hesabından hem beni çıkarmış hem takibimi bırakmış. Kuzenimin kardeşi demişti çok kıskanç diye ama bu kadar da fazla. Aşırı garip geldi. Sanki yiyoruz adamı. Adam dediğim abim yani can ciğerim. Nasıl kafa yapısı bu