Ay artık bıktım kendımı erkek gıbı hıssedıyorum sorun çözmeye çalışan ben gönül almaya çalışan ben ılk başlarda tam tersıydı hep o peşimden gelirdi barışmak isterdi surkeklı ben küserdim ama bazen son zamanlarda ben hata yapınca gıdıp özür diledim gönlünü aldım işler tersine döndü bu seferde cimriliği yüzünden cıldırdım ya borçları var bir ton borç isteyen adama borç vermiş yıne bize evde aldığımız her seyın hesabını soran yedıgımız içtiğimize karışan adam hemen borç isteyene borç veriyor zaten senin borçların var durumun yok veremem desen sana kim ne dıyebılır borç vermedin diye trip mi atacaklar hadi verdin bizden kısma kızlar 4 yıllık evlıyım harçlık vermez paket yapmaz gezme zaten yok. Bir market bir pazar insan bununda lafını yapmaz market kapıya getırıyor ben siparişleri giriyorum yok neden peynir alıyorsun yok neden bunı alıyorsun ben alırım pazardan diyor ama gıdıp en kalıtesizi alıyor zıyan oluyor parasına yazık bu olay yüzünden tartıştım bencıl benim param verırım diyor annesıne babasına dedim diye dün küstü konuşmuyor yatakta da benden uzak uyudu biraz babama cıtlattım cımrılıgını üstün körü o bile sinirlendi neymıs ben çöpe yemek atıyormusum yok neymiş ben meyvelerı dolapta çürütüyormuşum pazar yapıp geliyor getirdiği sebzeleri seçmiyor Çürük getiriyor zaten temiz değil pasaklıymısım bunu bahane ediyor e ıkı küçük çocuk var normal değil mi Birde ağzı bozuk küfürbaz bedduacı napcagımı şaşırdım millet 30 yaşına doğru akıllanır bu ıyıce delirirypr