Giriş
Hatırla
Sorular
Cevaplanmamış
Kategoriler
Kullanıcılar
Bir Soru Sor
Hamile Soru Cevap
Bebek Bakımı
Bir Soru Sor
Gaziantep Yeni şehir hastanesine doğum yapan
0
oy
103
göst.
3 Mart 2024
Diğer
kategorisinde
Gadjs
(
33
puan)
tarafından
soruldu
Kızlar Gaziantep Yeni şehir hastanesinde doğum yapan varmı varsa memnun kaldınız mı bende dugumumu orda yapmayı düşünüyorum da içim rahat bir şekilde gitmek istiyorum
-
Bu soruya cevap vermek için lütfen
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
4
Cevaplar
0
oy
3 Mart 2024
Duyguu27
(
2,620
puan)
tarafından
cevaplandı
Yani antepde özel dışında bi hastanede doğum yapacak olsam bende şehir hastanesini düşünürüm şuan yeni olduğu için hem temiz hemde daha ilgililer doktorlar falan.
1 önceki yorum göster
3 Mart 2024
Gadjs
(
33
puan)
tarafından
yorumlandı
Valla canım bende dün sancım olduğu için acile gittim oraya doktorlar hemşireler fln çok ilgiliydi memnun kaldım. benimde hamileligim çok riskli erken doğum olabilir aniden onun için işini iyi yapan birilerine teslim olmak istiyorum içim rahat etsin size sorayım dedim
3 Mart 2024
Gadjs
(
33
puan)
tarafından
yorumlandı
Ya valla öyle bende tammede gidiyorum doktorum iyi ama bu aralar biraz sıkışık olduğumuz için özelde yapamam bide bana katılır mısınız bilmiyorum hastanenin ortamı da iyi olması lzm bence tammede gidiyorum doktorum iyi ama işte hastane boğuyo beni strese sokuyo ama şehir hastanesi çok ferah hoşuma gitti içimi açtı resmen
3 Mart 2024
misafir
tarafından
yorumlandı
Ben nerdeyse 4 doktora gittim Erkan beye gidiyorum genelde Hatice Yılmaz a bide ikiside çok ilgili e zaten diğerlerinin de hastalarını görüyorum genelde hepsi iyi deniyor sadece sezeryana o gün hangi doktor varsa o giriyormuş ona şaşırmıştım genelde de iyi doktolar olduğu için çok sıkıntı yapmadım bakalım bir haftam kaldı ama bugünden sancım var gibi doğum olursa bilgi veririm sende sağlıkla kucağına al inşallah
3 Mart 2024
misafir
tarafından
yorumlandı
Bende kemal bayındır da doğum yaptım doktor iyiydi ama hastane şuan şehir hastanesinin yanından geçmez temizlik olarak çok çok iyi durumda bide zaten erken riskin varsa ya kadın doğuma yada şehir Hastanesi'ne git diyorlar
3 Mart 2024
Duyguu27
(
2,620
puan)
tarafından
yorumlandı
Şehir Hastanesi'nde bu hafta iki doktora gittim ftr ve nöroloji ikisindende memnun kaldım gerçekten beni çok iyi dinlediler kibarlardı. Şuan özel şansın yoksa kesinlikle şehir hastanesi derim
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
-Reklam-
0
oy
3 Mart 2024
misafir
tarafından
cevaplandı
Benim haftaya pazartesi sezeryan günüm ama ikinci gebeliğin yarısından itibaren oraya gidiyorum çok temiz ve nerdeyse Antep genelinde tüm iyi doktorlar orda diye gidiyorum senden önceyse doğumdan sonra yine bilgi veririm
3 Mart 2024
Gadjs
(
33
puan)
tarafından
yorumlandı
Gebeliğim riskli canım benimde inşallah bi sıkıntı çıkmazsa daha 3-4 haftam var benden öncesinde sen sağ salim bebişini kucağına alırsın inşallah❣️ bilgi verirsin bana
3 Mart 2024
misafir
tarafından
yorumlandı
Yaz ama bana haftaya ben unuturum sor soylwrim canım sende sağlıkla kucağına al inşallah
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
3 Mart 2024
Beyzanur
(
907
puan)
tarafından
cevaplandı
Bende bekleyeyim şurada 14 haftalık hamileyim hem özele hem sehir hastanesine gidiyorum ama çok kararsızım bir yandan 17.000 vermek zoruma gidiyor bir yandan da korkuyorum
4 Mart 2024
Balkizinannesi2727
(
61
puan)
tarafından
yorumlandı
Hangi hastane
4 Mart 2024
Beyzanur
(
907
puan)
tarafından
yorumlandı
Yaşam hastanesi
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
3 Mart 2024
Prensesimmm1
(
2,432
puan)
tarafından
cevaplandı
Ben gitmedim ama yaklaşık 3 hafta önce arkadaşım doğum yaptı, gece rahatsızlanmis şehir Hastanesi'ne gitmis orda doğum değil deyip eve göndermişler, iki üç saat sonra özele gitmiş doğumun başlamış açılman var demiş
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
İlgili sorular
0
oy
2
cevap
96
göst.
Gaziantep yeni şehir hastanesinde doğum yapan
3 Mart 2024
Diğer
kategorisinde
Gadjs
(
33
puan)
tarafından
soruldu
dogum-
#hastane
+1
oy
0
cevap
73
göst.
Gaziantep üniversitesi Hastanesi'ne kadın doğum giden
25 Eylül 2021
Sağlık-Diyet-Spor
kategorisinde
misafir
tarafından
soruldu
0
oy
1
cevap
35
göst.
Gaziantep Şehir Hastanesi'nde Normal Doğum Yapan Var mı?
17 Aralık 2024
Aile & Aşk
kategorisinde
Starlice34
(
148
puan)
tarafından
soruldu
0
oy
1