Her âdet olduğum ilk günü bana iş yaptırmaz ful yatarım seni seviyorum demese de olur
Cuma gününden beri kaynanamgilde kalıyorum eşim konteyner da normalde orda yaşıyoruz zaten kaynanam ameliyat oldu o yüzden geldim bugün aradı ne yapıyorsun fln diye kızı uyuttum annen odasında bende mutfaktayim dedim yemeğe çağırdım yedim dedi kapattı aradan 5 dk geçmeden geri aradı anneme gida yardımına gideceğiz fln de de seni alıyım dedi kadına yalan söyledik beni aldı annemde sizi iyicemen rehin aldı dedi bende yavaş yavaş ayağa kalkıyor bir kadın tutup ramazanlik için hazırlık yaparız gelirim dedim orucun ortasında fln diye 15ine kadar mı diyerek bir şaşırdı geri yok o kadar kalamazsiniz 1hafta fln durda yada araba alacak onu alıyım gelirim sizi alırım dedi konteynera gittik geri dönüşte de annesine ne diyeceğimi söylüyordu bende görmeyeli baya yalancı olmuşsun dedim sus köpek diyor kapıya geldik geri eve girince de mesaj at dedi seni seviyorum demese de anlıyorum bizi hep yanında istiyor
Sofrada oğlum kucağımda oluyor sürekli ben fark etmeden ekmekleri lokma şeklinde bölüp önüme koyuyor gördüğüm zaman içimde kelebekler uçuşuyor
411,529 soru
12,388,476 cevap
43,657 kullanıcı