0 oy
251 göst.
Diğer kategorisinde (1,139 puan) tarafından

Şuaninstagram keşfettim hep bu videolarla dolu ama ben yapmıyorum çünkü bir yemek ne kadar uğraş isterse o kadar keyif alıyorum zaman daha hızlı geçiyor gibi geliyor bana. Bir an önce ce akşam olsada yemek hazırlığına başlasam düşüncesi var bende. O yüzden yapmıyorum

Siz yapıyormuaunuz

12 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bende senin kafadayım canım hiç yapmam her şey zamanında güzel 
(1,139 puan) tarafından
En güzeli bence akşama kadar yat yat insan daha çok acıkıyo
(6,233 puan) tarafından
Kofte  yaptim manti aldim koydum tavuk aldim koydum. Börek sardim biraz. Okadar bunlari zaten normalde de yapiyorum.:)
-Reklam-
0 oy
(2,604 puan) tarafından

Bende yapmadım geceye bile hazır yapmiyorum

(1,139 puan) tarafından
Annem hep çörek yapardı geceye genelde onunda gece kalkıp yapardı o da hazırlık falan yapmazdı
0 oy
tarafından
Bende yapmıyorum misafir gelecekse bile erken gidip yardım ediyoruz birbirimize o yüzden gerek duymuyorum yapmaya
(1,139 puan) tarafından
Genelde misafirleri regl zamani ağırlıyorum daha iyi oluyor ama evet herkes yardıma erkenden geliyor zaten
0 oy
(639 puan) tarafından
Bende. Yapmıyorum. Çünkü zaten bolluk ocindehyiz  yazdan yqptigim kidliklar buzlukta bitmedi şimdi birde ramazanlik yapsam ohoo  ne gerek. Var   zaten yaramaz oğlum izin vermez
0 oy
(2,246 puan) tarafından
Bende aynısı ,o gün canımız ne isterse onu hazırlar yeriz 
0 oy
(14,164 puan) tarafından
Çalıştığım için yapsam güzel olacak ama yapmıyorum çünkü çok yorgunum oyy :D et falan haşlayıp attım sadece 
0 oy
(7,194 puan) tarafından
Mantı ve içli köfte yaptım sadece birde ben oruçken kızımın eline vermek için poğaça kurabiye falan 
0 oy
(2,416 puan) tarafından
Bizde yapmayız öyle ama yeni doğum yaptığım için eşimde çok sevdiği için annem bazlama yapalım dedi öyle yapıp atacaz biraz
0 oy
(1,170 puan) tarafından
Hiç uyumayan bir bebeğim olduğu için pratik bi kaç şey attım sahur için . Aslında biraz daha yapasım var da fırsatım olmuyor . Allah güç verir inşallah. 
0 oy
tarafından
Yapmıyorum günü birlik herşeyi yaparım 
0 oy
(2,694 puan) tarafından
Bnde bişey yapmadım valla , yemeği bir gün önceden belirlemem yeter bana  sonrası yapılıyor zaten :)
0 oy
(3,316 puan) tarafından
Normal kislik bile hazirlamayan ben ramazanda da taze yapip yedirecem insallah

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 93 göst.
4 Ekim 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 432 göst.
8 Eylül 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 275 göst.
20 Ağustos 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Aylinece (209 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 132 göst.
12 Ağustos 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Anneyim&& (3 puan) tarafından soruldu

411,405 soru

12,384,397 cevap

43,415 kullanıcı

Kategoriler

...