0 oy
129 göst.
Diğer kategorisinde (47 puan) tarafından
Kızlar malum ramazan geliyo davetler basliyo benim sıkıntım eşim herkesi yani benim tarafımdan herkesi yemeğe cagiriyo ama halamı da çağıralım dediğimde sinirleniyo ben ne onu nede kocasini sevmiyorum cagirmam onlari diyo ayıp olur diyom cagirmam da gitmem de diyo ustelesem huzurum kaçacak bana bı akıl verin napmaliyim 

3 Cevaplar

0 oy
(3,713 puan) tarafından
O zaman kimseyi çağırma kocan zevkine göremi çağırıyor 
(47 puan) tarafından
Kimseyi çağırmadan da olmuyo canım ramazanin bereketi nerde kaliyo ikilemde kaldım valla
-Reklam-
0 oy
(533 puan) tarafından
Bende geçen gün eşimle konuştum İşte ailenden amcasının eşi kuzenleri falan burda lar misafirliğe çağıralım dedim boşver dedi bende artık üstelemedim sen bilirsin dedim bide ben 20.4 haftalık hamileyim belkide ondan yok dedi

Yok dediyse cağırmayın o zaman yani ne diyebilirim ki çünkü üstlerine gidince sinirleniyorlar bu sefer
(47 puan) tarafından
Olmaz deyince ustelesem kavga çıkacak canım huzurum kaçacak etrafındakiler de ne olursa olsun çağır ayıp olur diyolar ama huzurum kaçsın istemiyorum
(836 puan) tarafından
Etrafını sakin dinleme . Kapıyı kapatınca ikiniz kalcaksiniz kimsenin umrunda olmaz kavgalı olmanız boşver sende çağırma kimseyi
(533 puan) tarafından
Etraftakilere ne elalem değil elli alemde konuşsa umurumda olmaz belki eşinin bir bildiği varki sevmiyor onları çünkü kimse boşu boşuna kimseden nefret etmez sevmemezlik yapmaz
Benim eşim mesela amcasının gelinleri hakkında çok uyarmişti ama ben dinlememiştim benim salaklığımdı dinlemedim en sonunda bana iftira attılar bende artık konuşmadım o iftira atanlarla
0 oy
(3,852 puan) tarafından
Buna benzer bi olay bende yaşadım. Bir kaç kez kadını gündüzleri davet ettim. Esiiyle birlikte hiç davet etmedim eşim eşinden hoşlanmadığı için. Tabi bizimki ramazan değil normal günde oldu 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 249 göst.
6 Mart 2024 Diğer kategorisinde Lorkelorke (47 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 103 göst.
6 Mart 2024 Diğer kategorisinde Lorkelorke (47 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 228 göst.
28 Mart 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Zeraa (2 puan) tarafından soruldu
+1 oy
32 cevap 736 göst.