Kız hepsi değil geçen oyun evinde bir bayan ile tanıştım 70 yaşında torununu gizli gizli oyun evine getiriyormuş ,gelinimin sosyal fobisi var dedi cocugada yazık izin vermiyor ama babasından izin alıp getiriyorum dedi neyse kadın bir dert yandı gelinden bir dert yandı ama dert yandığı bu yaşlı bayan varlıklı bir aile anladığım kadarıyla evlerine düzenli kadın geliyorrmus ,gelinde romatizma varmış birde çocuk olunca ev işlerine yetisemiyor evi hep dağınık oluyor bu çok normal de kadın tutalım sana gündelikçi parasıni ben ödeyeyim diyormuş kaynanası günlük kadın gelsin evine sen cocukla daha iyi ilgilenirsin ev işlerini kadın yapar diyormuş bu gelinin sosyal fobisi olduğu için ben evinde yabancı biri istemem diyormuş neyse ehliyet alalım sana demiş geline oğlun benim özel şoförüm gerek yok demiş kadın ben 70 yaşındayım ben bile araba sürüyorum gencecik hiç birşeye katilmiyor bir tutuk gelinim var gezse tozsa şöyle cıvıl cıvıl olsa ya diye bana dert yandı :D dedim benim kaynanam da keşke böyle olsa