0 oy
450 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (866 puan) tarafından
Kızlar kuru fasulyeyi akşamdan suya mi koyuyorsunuz hasliyor musunuz

10 Cevaplar

0 oy
(4,951 puan) tarafından
Akşamdan suya koyuyorum daha lezzetli olur 
(866 puan) tarafından
Teşekkür ederim canm
-Reklam-
0 oy
(3,926 puan) tarafından
Valla ben önce ılık suda iki üç saat bekletiyorum sonra düdüklüye koyup 15-20 dk kaynatıyorum sonra soğanimi kavurup biberleri ekleyip üstüne de salça ekleyip karıştırıyorum en son fasulyeleri ekleyip baharatları suyu ekleyip kaynamaya bırakıyorum çok güzel kıvam alıyor ikidir yaptım eşim bayıldı hatta öyle ki tencereyi bitirdi sabah ¯⁠\⁠(⁠◉⁠‿⁠◉⁠)⁠/⁠¯
(866 puan) tarafından
Teşekkür ederim
(3,926 puan) tarafından
Rica ederim
0 oy
tarafından
Suda haşlıyorum canım sabahtan,daha sonra soğan biberi küp dogruyorum yağda kavuruyorum,sonra salça baharat koyuyorum.Sonra fasulyeyi koyduktan sonra suyunu ekliyorum altını kapatmadan önce küçük limon parçası koyuyorum kapatıyorum limon tadını verince çıkartırım eşim çok sever bende çok severim çok lezzetli oluyor:)bazende limonsuz yaparım.
(866 puan) tarafından
Limonu ilk defa duydum :)
tarafından
Kendi tarifim canım:)
(866 puan) tarafından
Burdan daha neler ogrencez aceba :)
tarafından
Aynen öyle❤️
0 oy
(3,273 puan) tarafından
Akşamdan aklıma gelirse akşamdan gelmezse sabah kahvaltı hazırlarken kaynar suya koyuyorum akşama kadar duruyor sonra düdüklü de pişiriyorum
(866 puan) tarafından
Teşekkür ederim
0 oy
(16,813 puan) tarafından
Hiç akşamdan koymuyorum sabah yıkıyorum bı güzel.uzerinde sıcak su ekliyorum zaten akşama kadar kalıyor sonra yapıyorum içine soğan falanda koymam tavuk etinden yaparım geç pişen tavuk eti anaç
(16,813 puan) tarafından
Hemde çok ama geç pişen anaç tavuk varya o etten koyarım bugün bile yapcam
(866 puan) tarafından
Önce tavuğu hasliyor musunuz nasıl yapıyorsunuz
(16,813 puan) tarafından
Düdüklü de yaptığım için ikisini bir koyuyorum
(866 puan) tarafından
Bunu deniycem teşekkür ederim canım
(16,813 puan) tarafından
Rica ederim
0 oy
(5,879 puan) tarafından
Yapmadan yıkayıp tencere de hasliyorum öyle yapiyorum canim
(866 puan) tarafından
Teşekkür ederim
0 oy
(1,856 puan) tarafından
Ben suya koyuyorum
(866 puan) tarafından
Teşekkür ederim cevap için
0 oy
tarafından
Genelde 15 dk haşlarım sonra düdüklü de pişiririm
(866 puan) tarafından
15 dakika yeterli oluyor mu
0 oy
(1,164 puan) tarafından
Düdüklüden korktuğum için akşamdan ıslatıyorum sonra haşlayıp tencerede pişiriyorum 
(866 puan) tarafından
Teşekkür ederim
0 oy
(4,691 puan) tarafından
Unuttuysam aynı gün hasliyorum. Etimi kavuruyorum sonra içine sogan ve biber dogruyorum onu da kavuruyorum baharat olarakta kimyon. Tuz pulbiber çok az da kekik koyuyorum. (Kimyon hem gazı alıyor hem lezzetli yapıyor) sonra fasulye ve salçayı ekliyorum 2 dakika kavurul sıcak su ekliyorum çokta lezzetli oluyor canım 
(866 puan) tarafından
Kekik nasıl oluyor içinde güzel mi
(4,691 puan) tarafından
Çok az tadımlık yani güzel oluyor, ama kimyon em guzeli 1 cay kaşığı atabilirsin belki bir tik daha fazla ve tuz pulbiber

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 240 göst.
+1 oy
3 cevap 242 göst.
2 Eylül 2025 Yemek-Tarifler kategorisinde Pakize333 (8,458 puan) tarafından soruldu
+1 oy
8 cevap 196 göst.
0 oy
11 cevap 335 göst.
28 Kasım 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler


1,488,317 soru

24,328,343 cevap

345,582 kullanıcı

...