0 oy
261 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (776 puan) tarafından
Kızlar kuru fasulyeyi akşamdan suya mi koyuyorsunuz hasliyor musunuz

10 Cevaplar

0 oy
(4,987 puan) tarafından
Akşamdan suya koyuyorum daha lezzetli olur 
(776 puan) tarafından
Teşekkür ederim canm
-Reklam-
0 oy
(611 puan) tarafından
Valla ben önce ılık suda iki üç saat bekletiyorum sonra düdüklüye koyup 15-20 dk kaynatıyorum sonra soğanimi kavurup biberleri ekleyip üstüne de salça ekleyip karıştırıyorum en son fasulyeleri ekleyip baharatları suyu ekleyip kaynamaya bırakıyorum çok güzel kıvam alıyor ikidir yaptım eşim bayıldı hatta öyle ki tencereyi bitirdi sabah ¯⁠\⁠(⁠◉⁠‿⁠◉⁠)⁠/⁠¯
(776 puan) tarafından
Teşekkür ederim
(611 puan) tarafından
Rica ederim
0 oy
tarafından
Suda haşlıyorum canım sabahtan,daha sonra soğan biberi küp dogruyorum yağda kavuruyorum,sonra salça baharat koyuyorum.Sonra fasulyeyi koyduktan sonra suyunu ekliyorum altını kapatmadan önce küçük limon parçası koyuyorum kapatıyorum limon tadını verince çıkartırım eşim çok sever bende çok severim çok lezzetli oluyor:)bazende limonsuz yaparım.
(776 puan) tarafından
Limonu ilk defa duydum :)
tarafından
Kendi tarifim canım:)
(776 puan) tarafından
Burdan daha neler ogrencez aceba :)
tarafından
Aynen öyle❤️
0 oy
(3,282 puan) tarafından
Akşamdan aklıma gelirse akşamdan gelmezse sabah kahvaltı hazırlarken kaynar suya koyuyorum akşama kadar duruyor sonra düdüklü de pişiriyorum
(776 puan) tarafından
Teşekkür ederim
0 oy
(16,569 puan) tarafından
Hiç akşamdan koymuyorum sabah yıkıyorum bı güzel.uzerinde sıcak su ekliyorum zaten akşama kadar kalıyor sonra yapıyorum içine soğan falanda koymam tavuk etinden yaparım geç pişen tavuk eti anaç
(16,569 puan) tarafından
Hemde çok ama geç pişen anaç tavuk varya o etten koyarım bugün bile yapcam
(776 puan) tarafından
Önce tavuğu hasliyor musunuz nasıl yapıyorsunuz
(16,569 puan) tarafından
Düdüklü de yaptığım için ikisini bir koyuyorum
(776 puan) tarafından
Bunu deniycem teşekkür ederim canım
(16,569 puan) tarafından
Rica ederim
0 oy
(3,664 puan) tarafından
Yapmadan yıkayıp tencere de hasliyorum öyle yapiyorum canim
(776 puan) tarafından
Teşekkür ederim
0 oy
(1,856 puan) tarafından
Ben suya koyuyorum
(776 puan) tarafından
Teşekkür ederim cevap için
0 oy
tarafından
Genelde 15 dk haşlarım sonra düdüklü de pişiririm
(776 puan) tarafından
15 dakika yeterli oluyor mu
0 oy
(1,170 puan) tarafından
Düdüklüden korktuğum için akşamdan ıslatıyorum sonra haşlayıp tencerede pişiriyorum 
(776 puan) tarafından
Teşekkür ederim
0 oy
(3,530 puan) tarafından
Unuttuysam aynı gün hasliyorum. Etimi kavuruyorum sonra içine sogan ve biber dogruyorum onu da kavuruyorum baharat olarakta kimyon. Tuz pulbiber çok az da kekik koyuyorum. (Kimyon hem gazı alıyor hem lezzetli yapıyor) sonra fasulye ve salçayı ekliyorum 2 dakika kavurul sıcak su ekliyorum çokta lezzetli oluyor canım 
(776 puan) tarafından
Kekik nasıl oluyor içinde güzel mi
(3,530 puan) tarafından
Çok az tadımlık yani güzel oluyor, ama kimyon em guzeli 1 cay kaşığı atabilirsin belki bir tik daha fazla ve tuz pulbiber

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 148 göst.
0 oy
11 cevap 257 göst.
28 Kasım 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 280 göst.
31 Mart 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde 242819 (983 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 108 göst.
27 Ağustos 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Esra125 (61 puan) tarafından soruldu

411,513 soru

12,388,080 cevap

43,628 kullanıcı

Kategoriler

...