Sorum yukarıda kizlar bilen bilir burda gerçekden nasıl sıkıntı cekiyprum anlatığmdan daha fazla keşke başta kabul etmeseydim... İstemeye geldiklerinde başka eve cikacaz parasıda hazır dediler evin. Ama düyünde harcandı kendi işinin başına gecti falan gitti para, şimdide biriktirdi istese alırda tam istediyi gibi ev bulamiyo en en az 4 odalı ev istiyor bende ne gerek var diyorum oda 2 3 odalı alıp gelecekde yine ev değiştirmek evle uğraşmak istemiyorum kirafada asla kalamam diyo . Ne karı koca hayatimiz var bir gece oda gerçekden cok sıradanlaştı montolnlasdı hafta 2 defa bile kusra bakmayin ama 2 defa bile anca iliski olur gündüzleride sanki misafir gibimi desem kardes gibimi desem cok cok siradan bi insan gibi his ediyorum kendimi. Kala kaldım koyde ailemede gidemiyorum eşimgiller gelinlerini ailelerine sık goturmekden hoslanmazmış bunuda yeni yeni oğreniyorum . 2 bebekle bahceye bile anca cikiyorum hiç biyere gitmiyorum gezdirmiyo bas basa vakit gecirmek daha saysam sığmaz buraya. Duzenimde yok herkes kafasina gore evi pisliyo kirletiyo kendi duzenim yok ama bunu anlatamaiyorum eşime ustune laf ediyo sen ayri evde olsan asla yardimcin olmaz guya anası yardim ediyo goruyorum nasıl cocugumun duzenini bozarak ediyo oncemi postlarimdan taniyan olur beni. Şimdide çocuklar buyup kreşe verince ev alcam diyo yaa lütfen dua edin benim içinde hem oruçlusnuz ben oruc tutamiyorum emziriyorum diye kimin duasş kabul olur belli olmaz Allah isteyen herkese ayri ev nasip etsin amin amin. Amin nn