0 oy
201 göst.
Kültür-Sanat kategorisinde (7 puan) tarafından

İki çocuğum var küçüğü oğlan.zok şükür bir sıkıntı yok.evliyim eşim iyi biridir.sıkıntım yok.bir evim olsun istilorum.kiracıyım.zamanla oda olacak biliyorum.ailem var ama YOk gibiler.iki ablam var sıkıntı yaşadık görüşmüyoruz.Yani barışma görüşme ihtimalimiz yok öyle söyliyim.annem öyle çok uğrayan kız çocuklarını seven biri değil sadece telefonla ararım onu.ondan bundan bahseder.yani bi kursa bi aktiviteye gidemiyorum elim kolum bağlı çocuklarım küçük.eşim akşam eve geliyor ama çocuklarla ilgilenmekten sohbet dahi edemiyoruz.Yani bilmiyorum benil durumimda olan varmı ama ben çok YALNIZIM.:( bazen dayanamıyorum.

3 Cevaplar

0 oy
(9 puan) tarafından
Kitaplar en iyi arkadaşmis ben bunu anladım

Kitap okuyun kimsenin kimseye faydası yok. En azından bilgi sahibi olursunuz, kelime dağarcığıniz gelişir, kafanıza herşeyi takacak fırsatınız da olmaz.

Kitap en iyi arkadaştır ☺️
(7 puan) tarafından
Gece saat ondan sonra olabilir.iyi fikir sağolun
(7 puan) tarafından
Varmı kitap önerilerin
(9 puan) tarafından
Örtü de 70 Esma
Çöl/deniz
Hazreti Muhammed in hayatı (Talha uğurluel)
Kur'an da cennet hayatı
Vs vs❤️
-Reklam-
0 oy
(124 puan) tarafından
Bende aynı durumdayım tükenmişlik sendromu yaşıyorum resmen. Eşim iyi ailesi yılan ailemle haftada 1 kere de olsa görüşüyoruz. Arkadaş çevrem yok bende çok yalnızım keşke diyorum zamanında güvenilir dostluklar kursaydim. 
(7 puan) tarafından
Ailesizlik çok kötü :(
(124 puan) tarafından
Aynen öyle valla :(( benim ailem arkamda ama 2 tane ablam var ben aramasam yazmasam ikisi de ne ararlar ne sorarlar. Derdimi dökeceğim bir eşim var onun da derdi kendine yetiyor zaten. Ağlamaktan başka bir şey yapmıyorum sadece sürekli ağlıyorum.
0 oy
(94 puan) tarafından
Bulunduğunuz yerin sosyal medyada xxx anneleri şeklinde sayfaları vardir. Ordan gruplar edinin. Ben öyle yaptım. Çocuklarınız arkadaş olurken siz de anneleri ile vakit geçirirsiniz. Komşu edinmeye çalışın. Ne güzel büyük sikintilarinjz yok çok şükür. Arkadaş edinmek ve sosyalleşmek zor bir iş değil. Birazcik sosyallesmeye ihtiyacınız var sadece. 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 330 göst.
0 oy
6 cevap 198 göst.
20 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde ...... (643 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 216 göst.
14 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Arzud.1998 (13 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 121 göst.
13 Ağustos 2023 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu

378,435 soru

11,327,670 cevap

34,781 kullanıcı

...