Eşime ailesi o kadar baskı yapıyor ki çocukları görmeye gelmiyorlar bir mahalle aşağıya bende çok gittim çok yıprandım çok yoruldum çocuklarım daha küçük tek de yollamak istemiyorum. Eşim o kadar çok umursamazki anası çocuğa vursa bağırsa çocuk birşey yaptı der çocuğa tekrar kızar o biçim baba sevgisi yok oluşmamış. Gecen tartıştık o bana vurdu ben ona çocukların yanında el kaldırdı bağırdı çağırdı yüzüğü attı üç kez de boşadı artık benim karım değilsin dedi valizini hazırladı gitti. Aramızda ne saygı nede sevgi kalmadı btti boşanıcaz. Bunun bu noktaya gelme sebebi ailesi çünkü biz onların izni olmadan güneşli havada çocukları parka götüremeyiz karı vakit geciremeyiz onlar mutsuzsa bizde öyle olmak zorundayız ben onu anladım. Ya hava güzel diyorum bir haftadır hava yağmurluydu şansa bak sen varken güneş açtı hadi parka gidelim çocuklar da sıkıldı evde diyorum annesine yazıyor biz çocuklarla parka gidiyoruz diye oda triplere giriyor zaten anca parka gidin yanıma getirme onları sen nasıl erkeksin gibisinden şeyler yazmış okudum mesajları gizliden de resim atmış. Bizde bu resim olayı İlk oğlum doğduğunda başladı doğumumu maffedip lohusalıgimi cehenneme çevirmişti eşimden her gün resim isterdi albüm yapıyormuş bende çok kızar cektirmezdim hafta sonları bayramlarda hep aynı yerlere peşlerinden giderdik laf yediğim halde taki işler sarpa sarıp şiddet görene kadar bitirdim kopardım bağımi. Ama onlar benim yok olmamı istiyorlar eşim o kadar nefret dolu ve hala eşim diyorum beni öldürmeye kalkan kişiye. Diyeceğim şu ki beni boşadı evi terk etti gitti telefonu kapadi ertesi gün geldi yokmuşum gibi davrandı salonda yatıyordu sonra yatağa gelip uyudu bu yaptığı günah değil mi.? Giden gençliğime o kadar üzülüyorum ki beni sevmemesine vurup kirmasina ağlamadım hiç sadece 5 yılım çöp oldu 27 yaşındayim yüzümde 40 yaş kırışıklar var saçlarum dökülüyor gözümün ışığı söndü resmen iki çocuğum için ayaktayım onlar olmasa ben bir hiçim çok yoruldum.
Sadece başı okudum sanırım eşiniz sizi 3 talak boşanmış ve bunun geri dönüşü sadece senin başka bir erkekle evlenip birliktelik yaşayıp boşandıktan sonra eşinle evlenmen oluyor
Her pokunu anasına danışır sa böyle olur.Ne gerek var soruyor parka cikacaz bilmm ne ...
Maalesef artık yabancısınız. Sinirliyken düşmüyor felan değil düşüyor nikah. O yüzden çok dikkatli olunması lazım. Tekrar evlenebilmeniz için ikinizinde başka biriyle evlenip ikinizinde o kişilerle gerçek evlilik hayatı yaşamanız lazım öyle bilindiği gibi evleneyim sonra boşanayım olmuyor. Din oyuncak olmadığı için
407,213 soru
12,222,902 cevap
36,818 kullanıcı