Oo tabiii .... Ben de evladım gibi sevdiğim kediler baktım ama evlenince asla almam dedim evime keza kedili evden çıkıp kedi almayan başka birini daha biliyorum. Sevgisi çok güzel ama hepsi her zaman sevdirmeye izin vermeyebilir türüne göre bazıları daha kibirli ukala, ama diyelim ki bu konuda sorun yok... Kıl konusu o kadar büyük bir sorun ki, sık sık taramak zorundasın sana izin vermeyebilir, tırnak kesmekten hoşlanmıyorlar savaş çıkabilir, haftada bir yıkamak kıl problemini azaltır ama kökten yok etmez , şöyle düşün, şuan sahip olduğun her eşyana kedi kılı bulaştığını düşün robot süpürge yatak süpürgesi vs bunlar elzem gibi duruyor, dikkat etmezsen yediğin yemekten de çıkar afedersin donunun içinden de... Ve herkes bunu başaramaz uzun vadeli bir iş. Biz kedilere evin salon ve mutfak kısmına girmeyi yasakladık çünkü deri koltukları yırtarbilir çok zarar verdi eve mutfakta da kıl döker bu yüzden. Kardeşimin odasında kalıyor ve sandalyesi ve yatağının yanı tanınmaz halde parçalanmış durumda. Tabiki laf dinlemiyırlar kapılar hep kapalı ama fırsatını bulunca yasaklı bölgeye girmişkem bulabiliyorsun hayvanı. casper çabuk içeri! Diye bağırınca yediği haltı biliyor gidiyor içeri:D Tuvalet kısmına gelince, her gün defalarca giriyor ve kumunu pisliyor zaten eğitim almış bir kedi üzerinden konuşuyorum, her gün pisliğini almazsan o kokuya alışırsın belki ama dışarıdan gelen insanlar evinden tiksinir bu yüzden buna da dikkat etmen gerekiyor. Bazen eve kum dağıldığı da oluyor. Kediler evde bakmak için insan sağlığını tehdit etmeyen temiz sayılan varlıklar ve evde bakmak caiz ve güzeldir manevi bazı olumlu tarafları olduğunu biliyorum ayrıca eve giren kertenkele haşarat sinek gibi hayvanları bizimki yiyordu evin kahramanı olmuştu cidden evi koruyor ama eğer titiz bir kadınsan wc den çıktıktan sonra gtunu yalayan bu hayvancıkların (özel salgısı ile dezenfekte ediyor) wc esnasında bizler kadar titiz olmayıp eğer tuvaletimi yaparken onu izlersen görürsün bacağı boka deyip sonra gelip yastığına oturabilir sonuçta ****** ve senin ne ölçüde onunla ilgilendiğine bakar . Sağlığı hastalığı vs konusunda Allah sağlıktan imtihan etmesin annemin kedisi hasta oldu ameliyat parası çıkabilir 4 bin lira. Göze alıyorsan denemek istersen bunları bilerek yap sonra ayrılması zor olur ev kedisi sokağa da atılmaz yazık.