0 oy
216 göst.
Diğer kategorisinde (705 puan) tarafından
Kızlar dün çok kötü hastaydım hastaneye gittim iğne vurdular antibiyotik başladılar bugün biraz daha iyiyim yani yavaş yavaş işlerimi yapabiliyorum ama boğazım hem ağrıyor hem de kup kuru yutkundukça ağrıyor su içsem mi orucum bozulur mu hastalık ya hani bilemedim ya su suya ihtiyacım varmış gibi

7 Cevaplar

+2 oy
(761 puan) tarafından
Şu içsem orucum bozulur mu nasıl bir soru tabii ki bozulur. Hasta olduğunuz için oruç tutmayıp, daha sonra kazasını edebilirdiniz. 
(705 puan) tarafından
Yani 60 gün cezası varya onu demek istemiştim bende biliyorum bozulacağını
(761 puan) tarafından
Su içsem orucum bozulur mu diye sorunca, bilmiyorsunuz gibi anlaşılıyor..
-Reklam-
0 oy
tarafından

Su içsem orucum bozulurmu mu :D 

(705 puan) tarafından
:D ya gerçekten boğazım çok kötü ya
0 oy
(1,680 puan) tarafından
Bozulur.          
(705 puan) tarafından
Yani 60 gün cezası varya onu demek istemiştim bende biliyorum bozulacağını
(1,680 puan) tarafından
Keşke bu şekilde sorsaydın :):)

Niyet ettiysen  cezasını tutmak zorundasın.
0 oy
(1,163 puan) tarafından
Keşke niyet etmeseydiniz . Mecbur iftara kadar bekleyeceksiniz olmadı 61 gün kefaret 
0 oy
(976 puan) tarafından
Ay cidden şka mı bozulur tabiki saçmalama.Gerekirse yarın birkaç gün tutma ama niyet aldıysan şu antibiyotik vs hepsi bozar akşama dayan biraz. Ben öocukken bile hastalandığımda ne sabırlar ettim bozmadım bozma sende 
0 oy
(5,908 puan) tarafından

Bozuluyor canım eğer çok kötü olursan hastalık için bozduğundan kefareti bir günmüş ama tutma gücün olduğu halde bozarsan 61 gün aralıksız tutman gerekiyor iyi düşün yani :)

0 oy
(4,761 puan) tarafından
Keşke niyet etmeseydin o zaman birebir tutardın. Ama niyet ettiğin için bozduğun anda 61 ödemek zorundasın

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 182 göst.
12 Ocak 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sizden birisiii (705 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 483 göst.
4 Nisan 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ezocelik (581 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 317 göst.
1 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 235 göst.
19 Haziran 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,508,214 soru

24,615,889 cevap

364,342 kullanıcı

...