Iyi yapmissin ancak ben olsam aradiktan sonra sove sove daha cok ses yapardim gece :) benimde altima yeni bi kari koca tasinmisti yasli. Arkadaslarimla balkonda fis fis konusuyoduk aksam saatleri aratti guvenlige. Baska misafirim varken aratti. Benim oglumda o zaman 3 yasinda, bigun aksam uzeri 5 gbi balkona plastik bisikletle cikmaya calisirken ses oldu dogal olarak kapi esigine carptigi icin. Aksam bes dedigimde yaz vakti. Hemen guvenligi aramis sagolsun abi beni bilir. Dedi kizim tadilat mi var alttaki aradi ddm yok abi boyle oldu. Hemen balkondan kafami uzattim baktim sigara iciyo dedim teyze aramissinda cocuk bu evde tadilat falanda yok sert bi sekilde sok oldu. Baska bi gunde esimle tartisiyoduk. Mutfagimda evin ortasinda kalir ust komsum asla aramaz yandaki de keza oyle duysalar bile. Bi baktim guvenlik ariyo sikayet var. Ben bi baslarsin kari koca kavgasina karisinin ben anasini avradini soyunu sopunu bilmem napiyim. Edepsizler. Biz sizin kavgalarinizi dinliyoruz bu yasinizda utanmazlar nasil bagiriyorum. Bi daha yiyosa ara bakalim vs dedm o gun bugundur tık yok. Bazi insanlara aynen onlarin sekliyle davranacaksin. Ay bende dolmus gbi ne anlattim be :D