Kusura bakma ama bence sorun sensin . Ayrıca o hamile kaldıktan sonra sanki sen nispet yapar gibi gidip hamile kalmışsın planlı . Daha önce niye planlamadin mesela . Ayrıca 4 ay geçmiş demişsin senin için uzun vadeli olabilir . Ama evlat acısı çeken biri için ne anlama gelir bile bildiğini sanmıyorum. benim kardeşim benden önce evlendi düşük yaptı çocuğu olmuyor . Gebe kaldığımı öğrendim ama ona nasıl söylerim diye düşünüyordum . Extradan hamile kaldığım için üzülüyordum sabah akşam onun için dua ediyordum onun kide olsun diye. Asla asla kutlama falan yapmadım . Sonradan aradı gebeymişsin diye evet ama sen üzülürsün diye demedim sana dedim . Seni düşündüğüm için diye . Onun ki 2 yıl geçti yeni hamile kaldım yinede diyemedim hamileyim, tutki kutlama yapayım . Senin ki gerçekten nispet gibi geldi bana, hiç kusura bakma , iyi niyetli gelmediniz
Bana silmen, eşine diyip silmesi saçma geldi. Durumumu gizlesin vs umrumda olmazdı benim. Ha silerse beni bende tepki olarak tabiki silerim ne gereği vardı silmene, eşine sildirmene. Bakmazsa bakmaz sende duramamışın yani
1,487,839 soru
24,321,673 cevap
345,342 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın