Merak ettim sormak istedim bu ugulamayi kulanan bayanlar cogunluk olarak ne durumdalar diye sormak istedim :)
Ben baslayayim.ozaman ben hamile kalmadan once ogretmenlik yapiodum hamile oldugumu ogrendikten bir ay sonra ev hanimi oldum suan hayirlsiiyle bebegimin dogumundan 2 yada 3 yasina kadar calismayi dusunmuorum. Sizler neler yapiosunuz.
Ev hanimiyim cnm ama kendimi parti time ise kalanlar gibi yoğun hissediyorum ev işleri bitmiyo:(
Ben evlenmeden önce öğretmenlik yapıyordum evlenince eşimin isteği üzerine bıraktım şimdi ev hanımı olarak işime devam ediyorum oğluşumu bekliyorum:))
Hamile olmadı önce bende çalışıyorumdum hamile olduğu öğrendim işi bıraktım kızım doğdu 4 aylık kızıma bakiyörümcek evde ama ev işi daha çok yoruyor insani
Ben Kuran Kursu hocasıyım canım. Doğum dolayısıyla izindeyim şuan
2 3 yıl nasıl çalışmayacaksınız ki devletin art arda verdiği süre 2 yıl ücretsiz izin için. Ben de öğretmenim ama bebeğim 7 aylık olunca okullar açılacak ve başlayacağım tekrar
Anaokulu öğretmeniyim birinci oğluma hamile kaldım ve bitti çalışma hayatım şuan ikinciye hamileyimm :)
Bizde kadınlar pek çalışmaz ev hanimiyim hele evin işi ni yapımda elin işi şurada kalsin;)
Ben de MEB'de edebiyat öğretmeniyim ve 24 haftalık hamileyim heyecanla prensesimi bekliyorum ❤❤
Hamileyken çalışıyordum şuan doğum iznindeyim bebiş büyüsün yine devam kısmetse :)
Ben de öğretmenim. Evlenmeden önce iki sene yaptım evlendiğm gibi hamile kalınca tekrar yapmak nasip olmadı. Bu seneyi boş geçerim şubatta doğum olacak inşallah. Önümüzdeki sene eylülde tekrar başlamak istiyorum.
Ilahiyat lisans mezunuyum gel gör ki yemek bulaşık çamaşır :) seneye kpss girmeyi düşünüyorum gassal olmak icin bakalim nasip
Ben de yapı ressamıyım kamuda bu arada kızlar evin işini çalışan kadında yapıyor. Biz çamaşırların bulaşıkların ütünün yarısını bırakmıyoruz :D ev işi + el işi
ev hanımıyım kuzum ama evde durmak sıkıcı
Ben ev hanimiyim. Hep ev hanimiydim. Üniversiteyi yarim bıraktığım için bi meslek sahibi olamadim. Esim cok iyi bi insan beni agir işlerde çalıştırmak istemedi ama bi kadının kendi mesleğini eline alması gerektiğini dusunenlerdenim.
Bende uniw 3.4.sinfta dersanede calisyordum okul biter bitmez hemen ewlndim zatn suan kpss bile qirmedim okulu isi bosladim. Oglusumu bekliyorum oglusum dqsun ins baslicm tekrar ise
403,608 soru
12,092,431 cevap
36,385 kullanıcı