Elem neşrah leke sadrek 2- Ve vada'na 'anke vizreke 3- Elleziy enkada zahreke 4- Ve refa'na leke zikreke 5- Feinne me'al'usri yüsren 6- İnne me'al'usri yüsren 7- Feiza ferağte fensab 8- Ve ila rabbike ferğab
Anlamı
1- Senin için bağrını açmadık mı?
2- İndirmedik mi senden o yükünü? 3- O sırtında gıcırdamakta olan (ve bu şekilde sana eziyet veren) yükünü? 4- Senin şanını yüceltmedik mi? 5- Demek ki, zorlukla beraber bir kolaylık var. 6- Evet o zorlukla beraber bir kolaylık var! 7- O halde boş kaldığında yine kalk yorul! 8- Ve ancak Rabbinden ümit et, hep O'na doğrul!
Aslında bu rutinler o kadar değerli ki insan için canım. insan sağlığını kaybedip hastanelere düşünce ,depremden evini kaybedince veya bir sevdigini kaybedince gidebileceği işini kaybedince anlıyor değerini malesef .. lütfen isyan etme sahip olduklarına şükret öncelikle ama diger taraftan da o kadar haklısın ki çocuk bakımı gerçekten zor hele hareketliyse eş desteği yoksa anne abla vs. Yakında değilse tek başına yapiyorsan çok çok zor sıkılmak ta çok haklısın ama geçecek bu günler .ev işi hiç bitmez ben bunların üstüne birde çalışıyorum bebeğimi bırakıp sadece akşam yatarken dinleniyorum ondada gece 3 kere kalkıyoruz bebeğimle tam uykuda yok yani eşin de çalışmak zorunda bir yerde esnaflık daha da zor dükkanı kapatamiyor işte ne yapsın .
İnan yalnız değilsin senle aynı hayati yaşayan kadınlar çok fazlayiz . Kendine iyi gelen şeyleri de yapmaya çalış bana bazen evde balkonda bir kahve içmek bile çok iyi geliyor yani ondan keyif almayi biliyorum başka türlü bu zamanlar geçmiyor .çocuklar büyüyünce rahatlayacağiz inşallah
Tekel bayiniz mi var kız çözümü belli hxhdbbd şakası bir yana ben de annemler gidince öyle olacağım resmen beni anlattın gerçekten bende çok zorlanıyorum evi temizliyorum yine aynı yemek yemesi zayıfladı zaten yerinde durmuyor vallahi bıktım çözümü yok
1,487,825 soru
24,321,399 cevap
345,327 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın