Merhaba arkadaşlar bu benim için hayatımın son günü sanki 2 gün önce sanki öldüğümü öğrendim neyse konuya gireyim ben 31 yaşındayım eşimde 35 yaşında uzun süre dir evliyiz 9 seneye yakın görücü usulü birbirimizi hiç görmeden evlendik ama bu bana bu ihaneti yapmasi gerektiği anlamına gelmiyo öğrendim ki uzun zamandır 24 yaşındaki bir gen kızla takılmış son 1 senedir evliymis ve bitanede bebekleri olmuş şuan 1 aylik kıza burdan ev açmış ve birlikte yaşıyorlar kocam olacak o adam sadece geceleri eve geliyordu işten çıkıp eve geldiğini sanıyordum ama yalanmış meğer kızla gezip tozmus çocuk peydah etmişler ben kızı birkaç defa eşimin iş yerinde çalışıyordu gördüm ama bi ilgisini görmediğim için ses çıkarmadım şimdi ise karısı olmuş imam nikahı yapmışlar bizim cinsellik zaten uzun zamandır yoktu bitmişti nasıl anlayamadim bunu evet çok aşık olarak evlenmedim ama kocamdi sonuçta 3 çocuğumun babasiydi ... Ben ne yapmalıyım o kızın evini kolayca bulabilirim gidip saçını başını yolarim ama kocam dan ve bu kızdan büyük intikam almak istiyorum evet bosanicam zaten herşeyi öğrendikten sonra kocam bosanalim bitsin cocuklarida al herşey para pul senin olsun dedi bukadar mi sevmiyordu beni bukadar mi gözden çıkardı genc bir kız için beni terk etti çocuklarım her zaman benim için olacak ama sen artık sadece onların annesisin benle alakan yok dedi