Merhaba, o kadar üzgünüm ki, eşimle yaklaşık 1 aydır aramız limoni, doğru düzgün konuşmuyoduk genelde gece geç saatlere kadar mesai yapıyordu, bayramın ilk günü yine çalışıyordu ve o gece eve gelmedi, daha öncede bir kaç kez eve gelmediği olmuştu, gece uyandığımda saat 4 e gelirken baktığımda yine gelmemişti, bende artık dayanamayıp annesini babasını aradım, ertesi gün öğrendik köye gitmiş, boşanmak mi istiyorsun dedim kararsızım dedi, cumartesi akşamı da boşanmak istediğini söyle, o an tamam dedim ama aradan 1 saat geçtikten sonra boşanmak istemediğimi söyledim, bugünde 1 hafta içinde evden eşyalarını al çık git, bebeği de bakamayacaksan annemlere bırak dedi, bebeğim 9 aylık olacak 4 gün sonra, ikimiz de 19 yaşındaydık evlendiğimizde 4 yıl olacak haziranda, ama bugünlere hiç kolay gelmedik, ikimizde çok çabaladık, yaklaşık 2 hafta önce sırf eşim istedigi için kürtaj olmak zorunda kaldım, istemeye istemeye aldırdım bebeğimi, henüz 1 aylıktı, herseyin üstüne birde bu durum, o kadar yıprandım o kadar yoruldum ki, siz olsanız napardınız? Biraz uzun oldu yazdıklarım hakkınızı helal edin