Kizlar benim kizim oldu 22 gunluk bugunde ablamin cocugu tam bir yasini doldurdu evime yaya 5 dk mesafede dogum gununu kutlucak benide davet etti esim bir bebegin 40 dolmadi bahanesini uydurarak bana izin vermedi 40 dolsaydi yine biseyler bulurdu cunku evden disari cikmama izin vermez pek elinden gelse eve kitliycek tek pazari var onuda gidip arkadaslariyla geçiriyor hem izin vermiyor hemde evde kalmiyor demiyor bnm karimın 40 cikmadi yaninda kalayim demiyor disari cikiyor bide en sevmedigim evli cocugunu karisini birakip istanbulda yillarca keyif yapan bir akrabasiyla bulusmaya gitti sinirden oturdum ağladım ablam aradi israr etti gel niye gelmiyosun cocuk pek yok dedi annemler abimler hepsi burda dedi esim izin vermiyor diyemedim baska bahanemer uydurdum bu adam bnm piskolojimi bozdu okdr pismn ettiki onla evlendigime cok zor bir insan herseyde bir sorun yaratir konusmaya calistim defalarca ayni tas ayni hamam bn üzülüp aglamamla kaliyorum
Benimde doğum yapalım bugün 34 gün oldu. Eltim aradı kaynanamlara gideceğiz seni de alalım diye bende kırkım çıkmadı yenge dedim bişey olmaz yirmin çıktı ya dedi. Eşimde sen bilirsin git istersen dedi eşimde akşam 8 buçukta işten oraya gelecek. Geri bende eltime dedim yenge kaynanam sonra bana kırıcı bişey derse canım sıkılır dedim yok yengem haberleri var dedi. Geri de beni kayınbabam aradı ordan kaynanamı istedim oda hiç bişey olmaz gel dedi tamam dedim. Kaynanam lafını pek esirgemez o yüzden bişey der canım sıkılır diye düşünmüştüm ama herkeste benim gitmemi istiyormuş. Anlaşılan sizin eşinizde bahane etmiş. Allah ıslah etsin seni çok iyi anlıyorum canım.
Aynı benim eşim hayatta izin vermez bi yere çıkmama ama kendisi her gün arkadaşlarıyla gezer bugün zar zor ikna ettim anneme gidiyim bunaldım diye.
Cnm alismaya bak hemen birden degismesini bekleme bazi seyler degisiyor ama oda zamanla yavas yavas oluyor en az bi 5 sene gecirmen lazm oda duzelme garantisi var demiyorm ha ablam her zmn bi 10 seneyi devir der bana..
Allah akıl fikir versin canim valla ne bilim.sende git inadina diyemem eve gelir daha çok tatsizlik çıkarır mi bilemem ama ara çocuk ağlıyor eve geliceksin senin de bebeğin bana oldun sorumluluk bil de anlasın baba olmayı
Allah yardımcın olsun canım zor bi durum
Maalesef taviz vermissin canım en basında.Aılen ya ötesi varmı annen baban gelse alsalar işe yaramazmı arasalar.
Ben senin yerinde olsam çıkar giderim. Kusura bakmasın. O zaman kendi de evde dursun.
Ders alır belki. Bir daha da öyle bahane uyduramaz
ailen arkandyaa bozan ozmn bacım bi hayatta birdaha glmeyekcsn
Bencillik ediyo kuzum esini en iyi sen tanirsin ne diyim bul bi damarini kinusa konusa coz bu durumu
1,497,708 soru
24,465,289 cevap
354,845 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın