Bir hafta önce babamın köyündeydik orada komşum var benim oğlum dışarıda üstü toz toprak içinde oynadı. O kadar çok üstü tozlanmıştı ki anlatamam. Komşumun da iki tane çocuğu var. Komşumun komşusunun da iki tane daha çocuğu vardı ayriyetten tanımadığım iki tane daha çocuk vardı.
Benim oğlum 2,5 yaşında diğerleri büyük komşum da sünnet yapacağı için kapıları pencereleri boyamış evini tertemiz yapmış bahçesini çok güzel düzenlemiş biz de bayağı ötedeydik yanımızda tüp üstünde çay vardı yanmasinlar diye öteye gidip oynayın dedik benim oğlum da abilerle ablalarla oynuyordu. Dedim ki o küçük dikkat edin evin içerisine girmesin. O kadar pisti ki üstü evin içerisine girerken girme oğlum dedim ama nafile girdi yani dinlemedimi dinlemiyor oynuyor komşum da dedi ki aman dedi çocuk onlar dedi ne olacak dedi süpürgeyi açarım dedi.
Yani demem o ki toz topraktan ne olacak toprakla oynasa ne olacak bahçede küçük ekili fidan çocuk bu ya biz hiç mi toprakla oynamadık.
Bana da çok rahatsin diyen olursa evet ben samimiyetine güvendiğim insanların evlerine gidiyorum o yüzden çok rahatım bu kadar kısıtlayan kişilerin evine gidip ne kendimi üzerim nede çocuğumu. Ne o öyle bir köşede kuk miyav kuşu gibi otursun mu çocuk sündük sündük.
Ayrıca bir başka yere daha gittik oğlum terliklerini çıkardı bir içeriyi bir dışarı girdi bazen terliklerle girdi çıktı çıplak ayakla sonuçta toz toprak temizlersin necaset olmadıktan sonra ne olur ki Allah aşkına ya bu kadar da yani takıntılı olmamak hayatı yaşanmaz hâle getirmemek lazım.