Bende 2 kayıp yaşadım o anki psikolojim çok kötüydü gerçekten istemeyi hiç bırakmadım ama üzerinde durmayı bıraktım namazıma başladım ilk önce 2. Bebeğimi kaybetmeden önce söyle bir yazı okudum evladını kaybeden anne babaya melekler Allah'a söyleyince kulumun gönlünün meyvesini mi kopardınız evet diyince melekler peki o kulum ne yaptı diye sorarmış allah bunu okudum daha uzun da kısadan yazdım yani bu da imtihanmış ve ebedi hayatta onlara kavuşacağım bunu biliyorum o yüzden o ebedi hayatta onlarla cennete olmak için yani gene çocuklarımla olmak için önce namaz biliyorum namazıma başladım oruç ayıydı orucumu eksiksiz tuttum namazlarımı ezanı hazırda bekledim şükür namazı kıldım zikirlerime başladım kendimi Allah'a yönelttim oruç bitince tekrar hamile olduğumu öğrendim 3 ay bekledim 6 ay eşim hariç kimseye söylemedim doğum yakın olana kadar eşyasını hazırlamadım allaha çok şükür çok güzel bir evlat aldım kucağıma şuanda da onu güzel yetiştirmek için ona örnek olmaya çalışıyorum Allah hepimizi bağışlasın Allah hayırlısı ile nasip etsin sizede inşallah. Uzun oldu ama ben nasıl toparlandığımı yazmak istedim size