Sanırım eşiniz asker yada polis. Benim eşim de asker. Bizde nisanliyken araba almıştı 3 yıldır borcunu ödüyoruz. Benim eşimde ailesine yardım ediyor. Benim de evim yok doğuda kirada yaşıyorum. Benim de altınlarım yok çünkü dugundeki altinlarla eşya aldık (1 yıl eşyalı evde oturdum ikinci yıl eşya aldım). Bir oğlum var ve ikinciye hamileyim. Evi, arabası olup her gün eve içkiyle gelip şiddet uygulasaydi ne yapacaktım? Her gün aşağılayıcı hakaretler edip kalbimi kirsaydi ne yapacaktım? Evi yok, arabası yok,altınım yok,ailesine de yardım ediyor. Ama ben mutluyum Allah rizkimizi bir yerden veriyor şükür. Aksine anne babasına yardım ettiği için seviniyorum çünkü çocuklarıma merhametli ve vefakar bir baba modeli çiziyor. Bu adamlarla evlenirken biz ağaç kovugundan bulup evlenmedik. O yaşa getiren büyüten bir anne babası var ve Allaha şükür mesleği ile kazandığı helal para ile ebeveynlerine olan minnet borcunu ödemeye çalışıyor. Bence vicdansız olup ne halimiz varsa görün deyip ailesine arkasını dönmesi daha kötü olurdu. Eşlerimiz çalışıp bize para kazanacak bir köle değil günümüzde maalesef bir çok kadın böyle düşünüyor kazansin bana harcasin. Seni dovmuyorsa sovmuyorsa parasını kumara içkiye yatirmiyorsa varsın altının evin olmasın. Sonuç olarak sokakta yaşamıyorsun, bu dünyada kirada oturan sadece sende değilsin. Dünyanın sonu değil yani dert ettiğin şeyler, boşuna yuvani bozuyorsun ve çocuğuna haksızlık yapıyorsun. Bu meseleler yüzünden bosansan ne olacak? Olan çocuğuna olacak.