0 oy
59 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (5,457 puan) tarafından
Antibiyotik carsamba bitti bugun öksuruk ve ses kısıklıgı basladı kızlar hastalık yakamızı bırakmadı aferin verdim bir cay kasıgı kadar baska ne yapabilirim simdilik ates yok 

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Oksurmesni neden durduruosunuz ki rahatsız etmeyecek düzeye getirip yavaş yavaş bitirmeniz lazım. O da vücudun bağışıklığın bir tür uyarma biçimi. Antibiyotik kullanırsanız anlık keser bağışıklık düşer ve ilk fırsatta tekrar hastalığa yakalanır. 
(5,457 puan) tarafından
Antibiyotik ishal icindi canım 3 tanede penisilin turevi igne yedi gecen pazar en sonuncuyu vuruldu ama simdi oksuruk var baya kotu sesi falan kısık ondan sormustum
tarafından
Anladım kuzum kusura bakma çok geçmiş olsun ben soğuk algınlığında ise yaramıyor diye düşünüyorum çünkü. Öksürük için göğüse ve sırta sıcak havlu koyuyorum yakmayacak şekilde bol su veriyorum. Propolis iciriyorum. Bide soğan bal sarımsak zerdecal bekletiyorum karışım suyunu iciriyorum hamd olsun toparlıyor
(5,457 puan) tarafından
Evde bebek vikisi vardi ondan sürdüm sırtına ayaklarına aferin surubundan verdim bir de allerset surubu vardi geniz akintisi olursa doktor verebilirsin demisti ondan verdim uyuyor simdi ama arada öksürüyor canım
tarafından
Bence şurup verme kuzum soğuk algınlığı gibi durumlarda her zaman alternatif tıp uygula. Bağışıklık kazanirsa hastalığı ayakta bile geçirdiği olur
-Reklam-
0 oy
(11,546 puan) tarafından
Ben doktorun verdiği antibiyotikleri bile 3 günden fazla kullanmıyorum. Ha kullandım baktım kullansam da kullanmasamda zamanı gelmeden geçmiyor bu hastalık 
(5,457 puan) tarafından
Bagirsak enfeksiyonundan kullanmistik canım penisilin turevi ignede vuruldu bugun de oksuruk basladi aferin verdim baya kuvvetli geniz akintisi var

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 222 göst.
24 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Yigidinannesi (281 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 108 göst.
0 oy
4 cevap 171 göst.
0 oy
12 cevap 765 göst.
21 Aralık 2019 Aile & Aşk kategorisinde Nesli (417 puan) tarafından soruldu

410,295 soru