1 buçuk yıldır uyu za yakalandık ben eşim ve iki çocuk bu süreçte hamile kaldım ve 1 ay önce doğum yaptım bebeğe çok dikkat ediyorum onada bulaşmasın diye.ilkin doktor kvellada verdi fayda etmedi sonra vilkinson Pomat kullandik aşırı pis koktuğu için biraz ara verdik tekrar başladık ondan da fayda görmeyince yine bıraktık sonra ben doğum yapacağım için çocuğa geçer diye eczanenin yaptığı kükürt vazelin karışımı ni kullaniyorm dogumdan bu yana aralıksız hergun hepimiz kullanıyoruz 4.gun banyo yapiyoruz banyoda yine sürüyoruz hergun yatağa geçerken temiz kıyafet giyiyoruz çarşaflari 3 4 güne bir 60 derecede yıkıyorum yorganlari yastıkları posette bekletiyorum dönüşümlü olarak onu posetten çıkarıp yüzünü çıkardığım yastık yorganı tekrar posete koyuyorum bir ay düzenli bu şekilde yapmama rağmen hala ara ara kasintimiz oluyor hergun dedil ama bazı günler atak yapıyor kaşıntı yine oluyor bu iyileşme belirtisi mi genel olarak kasintimiz yüzde 70 azaldı ama tedaviyi birakirsak yine kaşıntı çoğalır mi bilmiyorum yada biz ne zaman kurtulacaz bu beladan