Kızlar iyi akşamlar sorunum şu sizlerden fikir almak istiyorum ben 3 ay önce doğum yaptım doğum yapmadan 4 gün önce abim ve yengem bize geldiler kaldılar buraya kadar hiç bir sorun yok ben doğumumu yaptım bizim gelin sadece 1 kere aradı doğumum çok zor geçti ölümden döndüm 2 ünite kan yedim sağda solda işte bi doğuran benmişim çok naz yapmış çok abartmışım öyle demiş daha sonra abim beni hiç aramadı ve ne gelin nede abim gelmediler bile annem kardeşini aradınmı demiş aramadım demiş 2 3 gün sonra tekrar sormuş annem bana sormuyo üzülmeyeyim sütüm kesilmesin diye bu sefer saydırmaya başlamış eşimede banada o r ....kıymete geldi kocasının anasını bilmem ne bu bi güzel saydırmış ben aramıyorum onlarda aramıyor en sonunda gelin bana mesaj attı ailen dağıldımı çok mu mutlusun bende kızımda yokuz hayatında diye ben cevap vermedim bu sefer hakaret içerikli yazmış bende aradım abimi ağzıma geleni söyledim 4 gün önce evimde kaldınız yediniz içtiniz iyiydim de doğum yaptıktan sonra mı kötü olduk biz dedim bu saatten sonra ölürsem gelirsin sen ölürsen de cenazeme gelirsin dedim bu seferde bizim gelin eşime yazmış abuk sabuk şeyler eşimde sen kimsin ki bana mesaj atıon demiş sizce ben ne yapmalıyım annem cok ağır demişşin sen küçüksün aramalısın falan dedi bende bitti o dedim bu arada annemlede kavga ettiler konuşmuyolar bugun yine mesaj attı gelin eşime söyleyeyimmi söylemeyeyimmi kararsızım kocasınn yapamadığını ben yapıcam gidip dövecem susturacam o karıyı bida bize bulaşırsa dedi uzun oldu hakkınızı helal edin