Giriş
Hatırla
Sorular
Cevaplanmamış
Kategoriler
Kullanıcılar
Bir Soru Sor
Hamile Soru Cevap
Bebek Bakımı
Bir Soru Sor
Kaldırımda bekliyor diye uyardigim icin
0
oy
424
göst.
13 Mayıs 2024
Diğer
kategorisinde
Ummugulsum
(
4
puan)
tarafından
soruldu
Kızlar ben hamileyim iki hafta falan kaldı neyse 3 yaşındaki kızımla beraber pazara gittik ordan dönüyoruz ee haliyle elim kolum dolu çocukda var falan kaldırımda da bir kadın yanındakiyle durmuş konuşuyor bekledim az baktım beni gördü kenara da çekilmedi bende bir geceyimmi ben dedim kadın ay geç geç dedi ama hani imalı bir şekilde bende dedim abla burası kaldırım bir zahmet ya kenarda konuş ya da insanların geçmesine müsade et dedim çok da kalabalıktı yani kadının tavrına gerçekten sinir oldumm ne insanlar var ya
Bu soruya cevap vermek için lütfen
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
11
Cevaplar
0
oy
13 Mayıs 2024
Eslemmm
(
2,537
puan)
tarafından
cevaplandı
Hamileyken otobüste yer veren olmuyor,çocuğum kucağımda yine zoraki kalkiyorlar.halbuki ben kendimi bildim bileli yer veren insanım .yaşlıya,hamileye,kucağında çocuk olana nebilim insanlar bı tuhaflasmis.
13 Mayıs 2024
misafir
tarafından
yorumlandı
Ben 36 haftaligim geçen ben iyiyim sizin galiba agriniz var diyip ayakta duramayana yer verdim ama insanlik ölmedi iyiler hala icinde yaşatıyor insanin merhametine kalmış bişey
13 Mayıs 2024
Eslemmm
(
2,537
puan)
tarafından
yorumlandı
Sinir bozucu gerçekten merhametsiz insanlara denk geliyorum hep
13 Mayıs 2024
misafir
tarafından
yorumlandı
Artik insanlar tuhaf gencler uyuyo numarasi yapıyor
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
-Reklam-
0
oy
13 Mayıs 2024
ile ile
(
990
puan)
tarafından
cevaplandı
Yani hamilesin ya uyardigin kadın sana saldirsaydi yani neden muhattap oluyorsun ben olsam asla olmazdım belli olmaz bu tarz insanlara
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
13 Mayıs 2024
melikeili
(
524
puan)
tarafından
cevaplandı
Aman saçma sapan davranışı olabiliyor insanların işte hamilesin bı de yol vermesi lazım
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
13 Mayıs 2024
Efeninannesiii
(
4,715
puan)
tarafından
cevaplandı
Bana çok saçma geliyor kaldırım ortasından konuşanlar, pazarın ortasından konuşanlar sanki yer yok konuşacak. Müsade etmezler çarpıp gecicen öyle anlıyorlar canimm
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
13 Mayıs 2024
Sweety_97
(
13,938
puan)
tarafından
cevaplandı
İyi demişsin canım, insanlar saldı kendini lüzumsuzca karışır yada normal davranmasını bile bilmezler halbuki onun yol vermesi lazım
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
13 Mayıs 2024
Kaybolmus94
(
2,729
puan)
tarafından
cevaplandı
Pardon diyip geçseydin belki o da pardon diyip yol verirdi. Normalde bende sevmem yolun ortasında konuşulmasını. Ama kimseye de ben geçiyim mi diye ima etmem öyle olunca karşıdaki de imalı konuşuyor çünkü. Örnekte olduğu gibi.
13 Mayıs 2024
Ummugulsum
(
4
puan)
tarafından
yorumlandı
Yo kesinlikle ima şeklinde söylemedim ben abla bir geceyimmi dedim ayrıca beni gördüğü halde kenara cekilmeyip konuşmaya devam ediyorsa imada etsem önemli değil hiç mi bişey demeyeceğiz insanlara
13 Mayıs 2024
Kaybolmus94
(
2,729
puan)
tarafından
yorumlandı
Pardon demekte bir şeydir zaten canım.
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
13 Mayıs 2024
vellenizanim
(
1,007
puan)
tarafından
cevaplandı
Kız dün otobüste uzun yolculuktan geliyoz eşimle kızım yanımda oturuyo eşimin önündeki kadın koltuğu arkaya doğru yatırmaya başladı kızımın ayağı sıkıştı bende bacım koltuğunu öne çeker misin kızım sıkıştı iki kişi var arkada dedim isterse beş kişi olsun banane zaten uykusuzum çekmiyorum dedi o kadar sinirlendim ki sovsen olmuyor carpsan olmuyor ikide bir de kızın ayağını çeksin tam yatmıyor diyo neresine sokucak ayağını yaptığınız terbiyesizlik dedim eşim sus bişi olmaz diyor inene kadar bezdirdi bizi
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
13 Mayıs 2024
Filoo42
(
8,479
puan)
tarafından
cevaplandı
Direk gibi ne dikiliyormuş mandafon
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
13 Mayıs 2024
Elifm41
(
2,832
puan)
tarafından
cevaplandı
Ay bole insanlardan nefret edyoeum ya kaldirimin oetasinda yolun ortasinda ha bide pazarda kalabalikta yolun tam ortasinda durup dedikodu yapanlarda var bana cok kotu geliyor ya bi insan buladrmi dusuncesizlik olur anlayamiyorm nie yolun ortasindasn ve yol istene ters ters cevap verirsn suclu olan sensin bende durup once bi beklerim.napcaklar edicekler diye en son pardon fecebilirmiyim diye sorarm hatta bukere kadinin biri laf etmisti bende teyzecim ozman yolun ortasinda durma burask yol demistim yani.bikerese kaldirimin ortasina covuk arabasini koymus kadin bende gecemedm desim musade edrmjsjnz kadin telefnla konusuyor dalga gecer gibi cekti ama hala yolun ortasi gecmem imkansz e bende kaldirimdan inmek zorunda kaldim biride dioki neden yola iniyorsn dedim hanfendj keyfine bozamuyor napim.kadjnda baktim soyleniyor bende telle konuscagna vocugna bak yolun ortasinda duruyor herkezi engelliyor dedim yanj cok anlayissz ve hödükler bana gore cok sinir bozucu bi durum ve bole olunca uyardgimzdada biz suclu oluyoruz neden bilmem
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
13 Mayıs 2024
Serapycdgdlky
(
9,101
puan)
tarafından
cevaplandı
Ay en sinir olduğum insanlar. Yolun ortasını işgal ederler kibarca yol istediğimizde de sanki tapulu malından geciyoz gibi bir afra tafralar. Alıp kafasını sürtesin kaldırıma
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
13 Mayıs 2024
E.Cansu
(
4,604
puan)
tarafından
cevaplandı
Iyi demissin bosver. Boyle toplum icinde yasamayi bilmeyen davarlari sehirden alip dogasina salmak gerek.
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
İlgili sorular
0
oy
21
cevap
972
göst.
Herkes hata yapayım diye bekliyor NEDEN ?
13 Temmuz 2022
Diğer
kategorisinde
!!!!FATMAAA!!!!!
(
7,827
puan)
tarafından
soruldu
0
oy
18
cevap
595
göst.
Insanlar okadar bekliyor rendevu icin yazik ya
14 Haziran 2022
Sağlık-Diyet-Spor
kategorisinde
BaBY BoY BaBY GRiL
(
3,130
puan)
tarafından
soruldu
0
oy
7
cevap
447
göst.
Kimler Bebek ürünleri icin bim açılış saatini bekliyor:)))
20 Mayıs 2020
Diğer
kategorisinde
misafir
tarafından
soruldu
+1
oy
3
cevap
143
göst.
Erken doğum mu bekliyor beni çok korkuyorum kızlar (╥﹏╥)
17 Şubat 2025
Sağlık-Diyet-Spor
kategorisinde
Cupcake
(
829
puan)
tarafından
soruldu
413,786
soru
12,455,501