Benim aile dostumuzun da eşiyle arasında 10 yaş vardı ama çok iyi anlasiyorlardi. Kocası vefat etti tabi. Kadının 2 oğlu var.
Şu zamanda bence çok fazla yaş aralığı. Eskielr bir şekilde idare ediyor. Ama şimdiki gençler idare edemiyor gibi. Özellikle sizin dediğiniz gibi 17 yaş fark var. Resmen kuşak farkı. Geçenlerde biri yazmıştı ben 20 kocam 30 li yaşlarda diye cinsellikle alakalı kadın halınden memnun değildi yani. Kadın cagiriyormus kocası gelmiyormus falan filan. Yaş geçiyor tabi genç kıza ayak uyduramaz.
(Maşallah bende de çok tanidik var her telden ) bir akrabamız var bizim uzak geliyor. Kız gençti adamla arasında baya yaş farkı vardı öyle ki babasıyla aynı yaşta adam. Ailesi istemedi kız diretti zorla evlenecem falan filan.. adam evlenmiş bizim kızın yaşında kızı vardı adamın düşün işte. Zor bela verdiler kızı. Kız şimdi hamile ve şiddet görüyormuş. Sebebi ne bilmiyoruz tabi. Şiddetin de sebebi olmaz ama erkek büyük kadın küçük olunca kıskançlık çok oluyor kısıtlamalar oluyor vs vs. Bence uzak durun. Benim eşimle 6 yaş var bence ideal. Ben çocuk gibiykm eşim de ağır abidir. Oturaklı konuşması vs çok hoşuma gider. Bir soru sorarsın kendi kafasında cevap verir öyle ağzından dökülür. Erkeğin her anlamda olgun olması oturaklı olması çok iyi.
Kizzz önceden bı manita vardı benim. Benle aynı yastaydi evlenmeye doğru gidiyorduk Allah'tan olmadı da neyse aileler tanıştı falan. Kız tanismada annem babam yanımda diyo bana niye bakmiyosun. Göz göze gelip bakalım bilmem ne. Diyorum babam orda annem orda m al mısın yok illa bakacakmisiz yanında oturacakmisim. Ay bı de işi gücü bel altiydi. O zmanlar üniversite okuyordum ona da karşı çıkınca dedim yallaaaahhhhh. O yüzden orantılı yaş önemli. Küçük, akran, çok buyuk yaş farki da olmasın. En ideal 4-7 yaş fazlası sıkıntı