Eşimin boyu 1.94 iri yarı bir adam benim boyum da 1.58, yakını net göremiyorum gözlük kullanıyorum. Herzamanki gibi sakalasiyoruz falan neyse bu benim gözlüğümü aldı kolunu kaldırdı havaya, al elinden alabilirsen. "gel kızım tut kızım zıpla kızım" komut veriyo, ben de göremediğim için müdahale edemiyorum gözlüğe ulaşmak için fino k.öpekler gibi zıplıyorum. Baktım olmuyor çıktım koltuğa, eşime doğru zıpladım ikimizde düştük gülüyoruz neyse zor bela gözlüğü elinden aldım taktım. Geriye donmemle dirsegimin eşimin suratına girmesi bir oldu. Bu ah yüzüm gözüm falan dedi ben şaka yaptığını sandım. Bi baktım ağzı kaniyo ama baya kanıyo. Gittim peçete falan getirdim neyse ağzına soktum peceteleri tampon olsun diye. Bu salonda duruyordu ben de mutfağa gittim ıslak mendil getirip halıya damlayan bi kaç parça kanı temizliyim diye. Bi baktım salonda kimse yok. Sen kalk banyoya git aynada kendine bak. Bi baktım aynada kendini izliyo ama gözleri falan kaymış. Eşimi kan tutuyo çünkü :D girdim kolunun altına hemen ama kocaman adam nasıl taşıyım :) zor bela yavaş yavaş yurute yurute çıkarmaya çalışıyorum ki o "şimdi ayvayı yedin" manasına gelen çaaaat sesi adamın kafası kapının çerçevesine çarptı... zaten yarı aygin yarı baygın bir halde olduğu için çok tepki de veremedi bi ahladi vahladı. Israrla Naim Suleymanoglu gibi tutup kaldırmaya çalışa çalışa yerine yatırdım. Uzaktan bi bakıyorum da ağzı kanamis, kafası yusyuvarlak kızarmış muhtemelen moraracak... Sabah da günaydın canım kocam diye uyandircam şimdi ben bu adamı... offf... Ben niye böyleyim ya...