0 oy
674 göst.
Diğer kategorisinde (60 puan) tarafından
Eşimin boyu 1.94 iri yarı bir adam benim boyum da 1.58, yakını net göremiyorum gözlük kullanıyorum. Herzamanki gibi sakalasiyoruz falan neyse bu benim gözlüğümü aldı kolunu kaldırdı havaya, al elinden alabilirsen. "gel kızım tut kızım zıpla kızım" komut veriyo, ben de göremediğim için müdahale edemiyorum gözlüğe ulaşmak için fino k.öpekler gibi zıplıyorum. Baktım olmuyor çıktım koltuğa, eşime doğru zıpladım ikimizde düştük gülüyoruz neyse zor bela gözlüğü elinden aldım taktım. Geriye donmemle dirsegimin eşimin suratına girmesi bir oldu. Bu ah yüzüm gözüm falan dedi ben şaka yaptığını sandım. Bi baktım ağzı kaniyo ama baya kanıyo. Gittim peçete falan getirdim neyse ağzına soktum peceteleri tampon olsun diye. Bu salonda duruyordu ben de mutfağa gittim ıslak mendil getirip halıya damlayan bi kaç parça kanı temizliyim diye. Bi baktım salonda kimse yok. Sen kalk banyoya git aynada kendine bak. Bi baktım aynada kendini izliyo ama gözleri falan kaymış. Eşimi kan tutuyo çünkü :D girdim kolunun altına hemen ama kocaman adam nasıl taşıyım :) zor bela yavaş yavaş yurute yurute çıkarmaya çalışıyorum ki o "şimdi ayvayı yedin" manasına gelen çaaaat sesi adamın kafası kapının çerçevesine çarptı... zaten yarı aygin yarı baygın bir halde olduğu için çok tepki de veremedi bi ahladi vahladı. Israrla Naim Suleymanoglu gibi tutup kaldırmaya çalışa çalışa yerine yatırdım. Uzaktan bi bakıyorum da ağzı kanamis, kafası yusyuvarlak kızarmış muhtemelen moraracak... Sabah da günaydın canım kocam diye uyandircam şimdi ben bu adamı... offf... Ben niye böyleyim ya...

13 Cevaplar

+1 oy
(466 puan) tarafından

Kan tutuyo deneme çok güldüm ya:D koca adam ya bayildaydi napardin

(60 puan) tarafından
Valla bayılsaydı beter olurdum. Muhtemelen yüzünü falan yıkayacaktı aynada kendini öyle görünce kitlendi kaldı. Zaten gözü yarım bakiyodu az daha fark etmeseydim giderdi
-Reklam-
+1 oy
tarafından

Ayy vallahi sen anlattıkça eşimle kendimi gördüm :) bizde bazen böyle şakalaşmalar yaparız daha doğrusu yapardık en son birkac sene öncesi böyle şakasına kılıç bıçak sallıyoruz elimizde meyve bıçakları ile ama ben bazen kendimi çok kaptırırım ve aşırı hirsliyimdir güya eşimi yere serecem ya al bıçağı ciddi ciddi adama salla... son anda kendini yere attı benim elimde bıçak hop koltuğun yastığını deldi o günden sonra asla yapmadık öyle şakalar çünkü eşim artık hiçbir şekilde bu konuda güvenmiyor bana. Allah korudu ki o bıçak koluna ya da göğsüne falan gelmedi ay öyle bir şey olsa ne yapardım ne ederdim bilmiyorum kimse inanmazdı da çok fecii :( koltukta o kesik hâlâ duruyor dikemedim de eşim de hatırası var dursun dedi :D  bir ara eltim sordu bu nasıl kesildi böyle diye ne diyeceğimi şaşırdım valla 

(60 puan) tarafından
Yok anam tehlikeli işler bunlar :D
+1 oy
(335 puan) tarafından
Ahahaha haykırdım:DDD 
(60 puan) tarafından
Halimi izleseydin ne yapardın :D
(335 puan) tarafından
Adama çok acırdım yazık ne günah işledi de başına bunlar geldi acaba derdim:D
(60 puan) tarafından
İşte bak bunlar hep ilahi adalet :D bana fino muamelesi yapmasaydi bunlar olmayaCAAAĞDI. :D
+1 oy
(3,285 puan) tarafından
Ahahaha sesli güldüm valla :D
(60 puan) tarafından
Halimizi goreydin neler olurdu acaba :D
0 oy
(492 puan) tarafından

Kendi kaşınmuş:D

(60 puan) tarafından
Biri sorsa noldu diye açıklayamazda :)
(492 puan) tarafından
Torbacılar önümü kesti desin artık :D
(60 puan) tarafından
Ahahahah onu da o düşünsün ya ben bu kadar bilebiliyom:D
0 oy
(8,533 puan) tarafından
Benim eşim geçen sene kolunu kesmişti bayılcek zanetim annem babam yok başka yere gitmişti anbulans aradım onlar geldi sonra yarım saat geçti annem babam gitik hastaneye bı sure öyle nazlı olmustuki her dk soru sordu benim kolum kesilmişti ondan daha kötüydum hata  benimde koluma  çam kesmisti kendi telaşa girmişti ki o an ben kolumu acısını bıraktım ona dur sakın ol babamı ara gelsinler dedim öyle hastaneye gitmiştik 
(8,533 puan) tarafından
Kolum ondan daha kötü kesilmisti benim ona dur demekten kolumun acısını hatirlamiyom kolumun dirseği kolple aldirmistim 10 gecik dikiş vardı benim onun  sadece 7 tane
(60 puan) tarafından
Oooo baya ciddi olmuş bu çok geçmiş olsun :(
(8,533 puan) tarafından
Aynen canım ozaman bide emziriyodum dikişler alinasaya kadar hiç kolumu kımıltamadim oğlum onun yüzünden tek meme emdi
(60 puan) tarafından
Canım benim çok çok geçmiş olsun tekrar ya
(8,533 puan) tarafından
Yeni yeni geçti acısı bazen ağriyodu soğuklarda daha etkileniyodu kolum  oglum 3 aylıktı şimdi 2 buçuk yaşında
0 oy
(1,092 puan) tarafından
Ahhahha...gece gece çok güldüm valahi hakkını helal et:)
(60 puan) tarafından
Ay ben de bi güldüm bi gülemedim valla :D helal olsun arkadaşım:D
0 oy
(1,036 puan) tarafından

Kız sen roman falan yazsana maşallah anlatım dilin ne kadar güzel.. okurken çok eğlendim bu arada geçmiş olsun :D

(60 puan) tarafından
Edebiyat öğretmeniyim zaten fikir güzelmiş bak olur bu :D geçti şükür ama alnı morarmış zaten bekliyordum :D
(1,036 puan) tarafından
Yaklaşmışım ama bak bu daha da güzelmiş genç nesiller faydalanıyor :))
0 oy
(2,178 puan) tarafından
Çok güldüm ya 
(60 puan) tarafından
Ben de :D
0 oy
(2,514 puan) tarafından
Şiddetin en komik hali :) Allah muhabbetinizi daim eylesin
(60 puan) tarafından
Allah razı olsun canım benim :)
0 oy
(347 puan) tarafından
Hahaha  .bende kaynamış çayı tuttum adamın üstüne döktüm dün .şiddete hayır ama bazen hakediyorlar:)
(60 puan) tarafından
Yanlışlıkla kanka kaza bunlar bilerek yapmadık demi :D
(347 puan) tarafından
Yok kuzu  biz meden bilerek yapalım tamamen yanlislik ;)
0 oy
(2,315 puan) tarafından
Eden bulur demişler:D 
(60 puan) tarafından
Hersey bir gözlükle başladı :D
(2,315 puan) tarafından
Bence haketti :D
0 oy
(603 puan) tarafından
Ay çok komik olmuş cidden . Kan tutuyor diyince aklıma eşim geldi benimkini de tutuyor . Ben yeni hamileyim riskli oldugu icin agir kaldirmamam lazim o sırada bebeğim çok hasta eşimle onu hastaneye götürdük ne hikmetse bebek arabasını almadık. Elimde koca bi çanta. Çocuğumun damarını bulamıyorlar delik deşik ettiler mahvolduk eşim de sanki onu kan tutmuyor gibi bize destek olmak için yanımızda o sıra çocuğun damarını bulamadılar yeter artık dedim aldım çocuğumu baktım eşim yok dışarı çıktım ki sandalyelere uzanmış üzerinden su dökmüşler gibi terlemis öyle bi titriyor kii başında birsuru hemşire bi şeyler yapmaya çalışıyorlar kan tutmuş benimkini :D hasta oğlum riskli gebe halimle elimde koca çanta ile eşimi götürüyorlar kendimizi unuttuk onun arkasından gidiyoruz :D yani aklıma geldikçe gülerim. Perişanlık diz boyuydu
(60 puan) tarafından
Ahahahhahahahahahahahaha :D bu durum erkeklerde olunca çok komik oluyor ya :D premsesler gibiler gerçekten :D kafayı çeviriyorsun kocan yok, nerde? Kan tuttu ayiltiyorlar :D
(603 puan) tarafından
Ahahahah valla ya pek narin nazlı bi şey çıktı koca cüssenin altinda

İlgili sorular

0 oy
21 cevap 445 göst.
26 Mart 2022 Diğer kategorisinde Guuness (758 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 352 göst.
27 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Pekiyasimdi (27 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 265 göst.
24 Mayıs 2022 Aile kategorisinde Sadce melek (999 puan) tarafından soruldu