0 oy
434 göst.
Diğer kategorisinde (9,720 puan) tarafından
Kızlar selam biraz önce birden fazla acılmıs bir post gördüm en az 5 6 tane var. Bu tarz soruları bebek bakımı bolumunde sorsanız buraya sohbete vs ye giriyoruz. Bebek kakaları içinde kan sümüksü yapı bulundurmadıgı sürece normaldir. Endişe etmeyin takip edin. Sadece kakanın şekli ile takip edilmez bebek ek semptom var mı ona bakılır. Buradan cevaplamıs olayım. Sabah sabah görmesem iyi olurdu. 

14 Cevaplar

+17 oy
(398 puan) tarafından
şimdi senin sorularına bi bakim dedim, karpuzun nasıl saklandığını bile sormuşsun çok mühim bi konu dimi, beceremezsen falannolcakaaa, bi annenin telaşından daha önemli senin karpuzun.. yapmayın Allah aşkına 
(5,456 puan) tarafından
Kesinlikle katılıyorum
(4,548 puan) tarafından
Çok mantıklı cevap olmuş. Başlıkta belirtildiği halde girip bakıp, sonra da hiç kaka görmemiş gibi yorum yapılması gerçekten enteresan.
tarafından
Uuuuuu müthiş cevap katılıyorum sanau
(1,858 puan) tarafından
Wowww bu nasıl mükemmel bir cevap bacım
(398 puan) tarafından
teşekkür ederim :)))
-Reklam-
+5 oy
(7,127 puan) tarafından
Bakım bölümü burası kadar aktif değil kaldıki bir çoğumuz anneyiz neler neler gördük bu kadar rahatsız olacak ne var belki yeni annedir ve bilmiyordur endişe etmiştir bu kadar abartıp post açmaya gerek varmı başlıkta yazıyor girmeyi verin 
(1,310 puan) tarafından
Kız 30 tane soru açmış kakayla alakalı ben hak verdim
(7,127 puan) tarafından
Puanı 10 belliki acemi papatyalar ilk üye olduğumda yüklenmedi sanıp aynı postu kaç tane açmıştım kaç yıldır burdayım şimdi bile oluyor bazen
(10,338 puan) tarafından
Bebek kakasından rahatsız olmayan tek ben olamam heralde ya :)hele ki 6aydan küçükse. oğlum 1 aylık flndı doktor kontrolune goturmuştuk, giderken kaka yapmış farketmedim, doktor hanım muayne ederken eline bulaştı biraz, ksuura bakmayn hocam gelirken yapmş farketmedim dedim, ne kusuru biz alışkınız dedi elini yıkayp muaynesine devam etti :)
(7,127 puan) tarafından
Yani banada saçma geliyor özgem altı üstü bir resim ki bebek kakası görmeyen mi var burda mideleri bu kadar hassassa posta girmesinler
(10,338 puan) tarafından
Aynen oyle bazı şeylerde aşırı duyar kasılıyor cidden
+4 oy
(1,174 puan) tarafından
Sizinde bu saçma duyar kasmalarınız beni öldürecek. Kadın yeni üye belli ki o yüzden o kadar post açmış. Bebek bölümü burası kadar aktif olmuyor.  Sen cevap verme ve bakma geç. Yazmak isteyen yazsın. Sanki hiç bebek  kakası görmedik
+1 oy
(12,780 puan) tarafından

Kısmen haklısın 1 tane post açsa kafiydi ama endişe etmiş olabilir bazen görmeyin eleştirmeyin içini bilemeyiz kimsesi yok hastane sağlık ocagi uzak olabilir annelik zor korkmus demekki..

+1 oy
(3,282 puan) tarafından
Allah kimseyi çaresiz koymasın bence siz de takılmayın anneyiz sonuçta hepimiz
+1 oy
(2,629 puan) tarafından
Birden fazla post tm yanlış olabilir ama Yeni üye olmuş bilmiyor ve belli ki panik yapmış ya hem kaka resmi olduğu belli rahatsız olan bakmaz ve anneyiz neler görüyoruz 
+1 oy
(1,244 puan) tarafından

Sanırım senin cocugun sabahları hiç kaka yapmıyor bu kadar etkilendiğine göre :)

Herkesin ne post açacağına bu kadar muhalefet olmayın burda editörler var zaten. Gerektiğinde uyarı yapıyorlar, postu kaldırıyorlar. Gereksiz ve saçma sapan bir post şuan açtığın..

+1 oy
(8,344 puan) tarafından
Bakmasaydin görmeseydin burda post açıp cevap vereceğine sorusuna kadının girmisken verseydin abartmayın herşey dünya sizin etrafinizda dönmüyor 
+1 oy
(4,587 puan) tarafından
Yani burası kadar ne gebelik ne de bebek bakımı aktif değil normal.buraya sorması ..bende burdaki bos boş algıyı anlamıyorum yani sanki Instagram gibi anlık kahve yemek atılıyor bı sürü yorum alıyor burda hamilelikle çocukla ilgili soru oldu mu yorum almıyor üstüne bide herkese batiyor nolmus anne telaş yapmis burda paylasmak istemiş bu kadar rahatsız olup post açılacak ne var millet yatak odasını anlatiyor post en üstte geziyor 
+1 oy
(2,257 puan) tarafından
Rahatsız oluyorsanız bakmayın canım. Kadın belirtiyor orda kaka diye fotoğraf atacağını idrak etmek gerek. Belliki yeni anne olmuş. Yeni kullanmaya başlamış plartformu post paylaşılmadı diyede tekrar tekrar paylaşmış. Anlayışla yaklaşmak gerekiyor. 
+1 oy
(2,416 puan) tarafından
Hiç mi kaka görmediniz? :D ayrıca bebek bakım yeri bu kadar aktif değil, üst üste post açmaya da gelirsek bazen benimde oluyor o uygulama ile alakalı bir sorun olmalı postu acacagin zaman hemen sayfaya dönmüyor üst üste basarsan bir kaç tane post açılıyor 
+1 oy
(678 puan) tarafından
sen sabahları çocuğunun altını değiştirmedinmi hiç
+1 oy
tarafından
Bir bebeğin kakası ne kadar kötü görünebilir Allah aşkına yapmayın 
0 oy
tarafından
Yani belliki yeni üye ama belki karıştırmıştır

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 271 göst.