+1 oy
238 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Boyum 164 ramazadan bu yana kaç ay oldu bilmiyorum ama hergun muzlu shake içiyordum smoothe mi deniyordu 58 kilo olmuşum kilo almak isteyenlere tavsiyemdir günde iki kere blanderden çekip içiyorum içinde muz cicibebe fistik ezmesi kakao var tadı çok güzel zor kilo alan ben bile almışım aynada kendimi daha mutlu hissediyorum emziriyorum exsta yavaş ta almış olabilirim mutlaka deneyin kilo almak isteyenler 

3 Cevaplar

0 oy
(5,976 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

image

image

allah esirgesin .:)  ben istemem bendeki on da vereyim sana 48  olayim zapzayif kalayim olü gelin gibi olayim kuru kemik kalayim ayyy hastalikli yaratik safinaz desinler bana amiiiiinnnn:)
(1,113 puan) tarafından
Puhahahaha ben tam o durumdayım şu an bende almak istiyorum :)
(5,976 puan) tarafından
on kilo asyaya verdim 48 kaldim. bi 3 de sana yollarim 45 beni tatmin eder.  3 kilo kaldar camis gibi yeyip alma payi kalmis olur 45 olursam:)
tarafından
58 kilo az değil siz obez kategorisine giriyorsaniz bilemem benim normalim 60
(5,976 puan) tarafından
cocugu uyuttum spora geldim :) cokta obez oldugumu dusunmuyorum ama kiloluyum 58 kilo 160 boy:) aha resim koydum yukari:))
tarafından
Bende şu an 58 im hedefim 64 boyum 163
(5,976 puan) tarafından
aynn bes cm boy farki sekiz on kilo rahat kaldiriyor  benimde idealim 55 ama ben zayifligi seviyorum diye kasiyorum . sende 65 66 olsan sana gayet on numara olur
tarafından
65 çok bile de
(2,168 puan) tarafından
Casperiye sende aman aman verecek kg göremedim bölgesel olarak simit bölgesinden versen yeter niye sürekli kg dert ediyorsun
(5,976 puan) tarafından
oyle annem der kendini dev aynasinda goruyorsun diye:) ama ben olabida sevmiyorum bacaklarin bomblesimi simiti hibegi sirtin etli olusunu kollari yani izetle ben zap zatif yagsiz olmayi oturunca kat kat katlanmamayi seviyorum.:)
(2,168 puan) tarafından
Sende benim gibi takıksın o zaman ahahah
-Reklam-
0 oy
(5,402 puan) tarafından
Benim eşim çok zayıf 1.87 boy 70 kilo bunu hangi öğünler tukettin gece yatarken ictin mi
(4,606 puan) tarafından
Sporcu beslenme urunu var gainer onu kullansin eşin.hergun iki kere shaker a koyup içecek 2 ölçek
Sporda yaparsa kas kutlesi artar yaglanmasi o kadarsa saglikli degil hemde vucudu estetik görünür
(5,402 puan) tarafından
Nerden alabilirim o ürünü
(4,606 puan) tarafından
Supplementler.com veya decahtlon da var canim internete gainer yazdinmi cikar hardline marka olabilir hem Türk mali hemde uygun fiyatı

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 605 göst.
3 Mart 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sengul81 (684 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 375 göst.
11 Mayıs 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
17 cevap 332 göst.
12 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Busraaaaaaaaa (3,791 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 117 göst.
19 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde -srn- (12,533 puan) tarafından soruldu

408,336 soru

12,267,623 cevap

37,512 kullanıcı