0 oy
356 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (709 puan) tarafından
1 hafta sonra diyetisyende randevum var yeni başlıycam  ama korkuyorum yapamazsam diye gece yemelerim var ve ondan kilo veremiyorum. Kilo vermeyi de çok istiyorum. Aramızda diyetisyene giden varmi

13 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kaç kilosun 
(709 puan) tarafından
86 boyum 170
(6,156 puan) tarafından
bir sure sıkacan disini yemicen. ben cikolata paketini kokladigimi bilirim. yada bircok seyi sadece  cigneyip tukurdugumu  bilirim yutmadanz ilk dogumu 87 ile yapip 160 da biyum olunca bildigin bir topdum:)) insanustu irade gerekiyordu
(709 puan) tarafından
Şimdi kaç kilosunuz
(6,156 puan) tarafından
54 e dustum 2018 den beri koruyorum. ikinci cocuga kazayla hamile kaldim da kilo alacam diye agitlar yaktim valla ayni ceremeyi cekmeye asla hozum yemezdi. 56 ile hamile kalmistim 65 le dogurdum . dort gunde verdim.suan 58 kiloyum suan.  bu kiş baya kilo aldim 62 yi gordum bayramda .  55 e falan dismem lazim haziran ortasina kadar

ozetle 55 60 arasinda git gel yapiyorum surekli ikinci bebek olduktan sonra yani iki senedir.
-Reklam-
0 oy
(134,284 puan) tarafından
para verince istahin kacar merak etme
tarafından
Puhahahha
0 oy
(676 puan) tarafından
Özele mi canim
(709 puan) tarafından
Sağlıklı yaşam merkezi var canım orası özel degil
0 oy
(2,146 puan) tarafından
Ben gidiyorum. Kendi başıma yapamıyorum. Daha önce de hamile kalmak için kilo vermem gerekiyordu o yüzden gitmiştim. Doğru bildiğim ne çok yanlış varmış. Gittikçe anlıyorum. 
(709 puan) tarafından
Peki kilo verebildinmi canım
(2,146 puan) tarafından
Çok şükür Rabbime evet canım. Aşırı yoktu şükür ama yağlanmam çoktu
(2,201 puan) tarafından
Neydi peki canım doğru bilinen yanlışlar?
(2,146 puan) tarafından
Cennet hurması yiyiyordum ben yok lifli yok kurutulmuş meyve zaten diye onu yasakladı kalorisi çok fazla diye. Bazı besinleri saatlerinde yediğinde çok daha güzel etki ediyor mesela. Porsiyonlama nasıl olur onu öğrendim. Detoks suları,kürler vs. onları yapıyorum mesela. Destek alınca çok daha iyi oluyor. Ama ben devlete de gittim birkaç defa. Asla verim alamadım.
0 oy
(118 puan) tarafından
Ben de öyleydim 17 18 yaşında 90 kiloya varmistum neredeyse ve geceleri yemeyi çok severdim ozellikle makarna felan sonra diyetisyene gittim ozele tabi bir anda gitti o iştah kafaya koyduktan sonra ve kontrole gideceğin icin dikkat ediyorsun ben ilk zamanlar kaçamak bile yapmazdım hiç 25 kilo verdim toplam ama 4 ayda 19 kilo vermistim sen kaç kilosun boyun ve yaşın kaç? Bunlar da etkiler tabi 
(118 puan) tarafından
Boyun da varmış verirsin merak etme ben ilk ay 7 buçuk kilo vermiştim
(709 puan) tarafından
Sen şimdi kaç kilosun boyun felan
(118 puan) tarafından
Ben 65 kilo ile evlendim 49 günlük bebeğim var 76 kiloyum boyum 1.63 ben de vermeye çalışıyorum ama öyle sıkı diyet yapmıyorum tabi veremezsem 6 ayın sonunda ben de diyetisyene gitmeyi düşünüyorum
(709 puan) tarafından
Bende 65 olmayı çok istiyorum ama diyetisyene gidince irademe sahip olabilirmiyim yapamam diye korkuyorum
(118 puan) tarafından
Olursun olursun merak etme birinin gözetiminde olunca oluyorsun hatta biri ye dese de yemiyorsun yani hangi şehirdesiniz ne kadara gideceksiniz
0 oy
(1,882 puan) tarafından
Bende sağlıklı yaşam merkezinin diyetisyenine gidiyorum. 2 hafta olmadı 1 buçuk kilo verdim. Çarşamba kontrol var. Sen nerde gidiyorsun diyetisyene canım 
(709 puan) tarafından
Bende oradan aldım randevuyu ilk defa gidicem nasıl faydasi olurmu diyordum kendi kendime hangi şehirdesin canım
(1,882 puan) tarafından
Ben Bilecik sen nerede gidiyorsun
(709 puan) tarafından
Konya
(1,882 puan) tarafından
Faysasini görürsün inşallah canım.
(709 puan) tarafından
Tşk ederim canım inşallah sen kaç günde bir gidiyorsun
(1,882 puan) tarafından
Ben geçen hafta ilk defa gittim 2 hafta sonra tekrar gel dedi. Bakalım Çarşamba günü randevum var bida ne zaman çağıracak gidince ogrenicem
(709 puan) tarafından
Kaç kilo verdiğini banada yazarmısın
(1,882 puan) tarafından
Veririm tabi postu kapatmazsan eger buraya yazarim
(709 puan) tarafından
Kapatmam canım
(1,882 puan) tarafından
2 kilo 200 gram vermişim canım 2 haftada. Gayet iyi dedi. Listemde öğle yemeği olarak makarna falan vardi. Öğlen yemek yemek zor geldiği için bugün listede öğlen yemeği yerine yulaf yoğurt meyve ekledik.
(709 puan) tarafından
Ooo süper 2 haftadaha yapsan bu kadar gitse hemen hemen 4 buçuk kilo süper valla. Sevindim şey memnunsun değilmi diyetisyeninden,
(709 puan) tarafından
Bide tekrar ne zamana çağırdı merak ettim canım
(1,882 puan) tarafından
Sürekli kilo verimi olamayabilirmis. O yüzden moralini düşürme dedi. Ama şuan gayet iyi gidiyor dedi.
(1,882 puan) tarafından
Suanlik memnunum. 2 hafta sonraya çağırdı
(709 puan) tarafından
Kaç kilo ile basladın canım boyun ne kadar kaç kilo vermek istiyorsun
Bende salı günü gidicem inşallah başarabilirim
(1,882 puan) tarafından
78 ile başladım dün gittiğimde 75.2 çıktım 60 a düşmek istiyorum ama o kadar zatiflayabilir miyim bilmiyorum. Direnç zamanima gelirse kilo vermek zor olur
(709 puan) tarafından
İnsan isterse olur canım yaparsın sende inşallah senin kilon fazla yokmuş. Bende 86 kiloyum boyum 170 bende 65 e düşmek istiyorum ilk 75 e düşsem keşke
(1,882 puan) tarafından
Diyetisyenin dediklerine uydummu. Kararında istikrarli oldummu herşey olur inşallah. Sende gidersen arada kilo verişinden haber edersin ☺️☺️
(709 puan) tarafından
Tamam haber ederim canım benim de işte salı günü arada yazar haberleşiriz. Grş kendine iyi bak
(1,882 puan) tarafından
Görüşürüz canım Allah'a emanetsin inşallah
(709 puan) tarafından
Canım birde birşey sorucam vücudunda  kaç kilo yağ varmış onuda ölçtü mu Dr
(1,882 puan) tarafından
Yanlış hatırlamıyorsam 44 du ://
(709 puan) tarafından
İnşallah istediğin kiloya düşersin canım
(709 puan) tarafından
Hayırlı akşamlar canım bugün gittim diyetisyene kilom 86 çıktı vücudumdaki yağda 34 çıktı inşallah güzel yapa bilirim. Sana yazmak istedim
(1,882 puan) tarafından
İyi yapmışsın canım. Yağ oranin fazla değilmiş iyi bişey. Metabolizma yaşın kaç çıktı
(709 puan) tarafından
41 çıktı canım. Senin
(1,882 puan) tarafından
32 veya 34 olması lazım
(709 puan) tarafından
Seninde yaş oranı fazla değilmiş canım
Nasıl gidiyor diyet güzel yapıyormusun
(1,882 puan) tarafından
Gitmeye çalışıyor çok şükür:))
(709 puan) tarafından
Hayırlı cumalar canım senin diyet nasıl gidiyor merak ettim yapabiliyor musun
(1,882 puan) tarafından
78 le başladım şuan 73 üm. Bayramda biraz kaçamak ister istemez oldu. Şuan iyi gidiyor çok şükür. Senin nasıl gidiyor
(709 puan) tarafından
Gece yemelerim var bir türlü bırakamadım öyle olunca kiloda gitmiyor. Nasıl olacak bilmiyorum
0 oy
tarafından
Diyetisyene gitmiyorum ama 1ay da 83den 73e düştüm Karatay diyeti yapıyorum 
(709 puan) tarafından
1 ayda 10 kilo fazla kilonda yok nasıl verdin 1 ayda hiç kaçamak yapmadın o zman
tarafından
Yok hiç yapmadım yasak olan hiç bir şey yemedim ki, ekmek pilav patates bulgur hiç yemedim  iki öğün yedim öğün haricinde çiğneme yapmadim
(709 puan) tarafından
Maşallah tebrik ederim sizi ayakta alkışlıyorum.
Birşeyler sormak isterim size, ara öğün yaptınız mı birde spor
tarafından
Ara öğün yapmadım hiç yasak ara öğün ama cevizini fıstığını da sabah kahvaltısı içinde tuketiyorsun yada akşam yemeği içinde. Spor olarak pek vakit bulamasam da günlük 6 adım atmayı hiç ihmâl etmedim havalar soğuk yağmurlu gittiği için bir gün dışarda yürüyüşe ciktiysam 4-5gun evde yürüdüm. 1 ay içinde de toplasan 5-6 kere spor salonuna gittim.
tarafından
Açıkçası spora pek vakit bulamıyorum evin işleriydi kursdu vs yapıyorum spora gelince yorulduğum için dinlenmek istiyorum hâlbuki bir ay düzenli günde iki saat yürüyüş yapılsa kilo çok çok rahat şekilde gider.
0 oy
(18,249 puan) tarafından
Ben şu an gidiyorum uyuyor musun dersen tam değil ama eskiye göre çaba içindeyim en azından 
0 oy
(296 puan) tarafından
Geçen hafta başladım online olarak. İlk hafta çok uyum gösteremedim ama yine de iyiydi. Bu hafta daha güzel başladım. Bence destek çıkan birinin olması güzel
0 oy
(2,546 puan) tarafından
Valla o listeye uyarsan bı dünya paran gidiyor hiç yeme daha çok kilo verirsin:))
0 oy
(733 puan) tarafından
O gece yemeklerini ne yapicaz bilmiyorum asla birakamiyorum 1 hafta zor dayandim bende diyetisyene mi gitsem acaba para verince mecbur sıkarım dişimi diyorum ama bilemedim 10 kilo vermem lazim 
0 oy
tarafından
Ben daha önce gittim tahmin ettiğin kadar aç kalmıyorsun ara öğünler tok tutuyor 
0 oy
(46 puan) tarafından
Ben diyetisyene gitmeden kendime program hazzirliyordum bekarken tabiki ozamanlsr 66 kilo felandim 48 lere kadar düşmüştüm tabiki yanında spor yapıyordum ve yürüyüş şuan ise 70 kiloyum istesem veririm sıkı bir diyete girerim doğumdan sorna çok kilo aldim ve gitmiyor malesef bekarkenki metoblazma yok şuan

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 283 göst.
0 oy
3 cevap 93 göst.
17 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Mutluluk63 (530 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 564 göst.
12 Aralık 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Nar (872 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 145 göst.
23 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Istanbullu 34 (5,273 puan) tarafından soruldu

410,401 soru

12,342,891 cevap

39,803 kullanıcı

Kategoriler

...