0 oy
415 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (805 puan) tarafından
En önemlisi saglıklı olsun tabiki ama bir de kızım olsun çok istiyorum.Kız bebek için birşey yaptınız mı birtek onlar cevap yazsın olabilirse.

20 Cevaplar

+6 oy
(2,136 puan) tarafından
Bunu okumadım sayıyorum Allah rızası için bu ne saçma bişey ya
tarafından
Aynen tamamen cahillik
-Reklam-
+2 oy
(9,996 puan) tarafından
Tamam sorusu mantıklı değil bunun bir yöntemi yok ama bu kdr linç etmeye de gerek yok demeki çok istiyor yada kulaktan bazı hurafeler duymuş emin olmak için soruyo daha üslupla cvp verilebilir bence. Soruna gelirsekte hiç bir yöntem yok duadan başka 
+1 oy
(2,785 puan) tarafından
10 şınav çekiyorsunuz,mekik çek karın bölgene  iyi gelir belki kız olur 

Kafayı yediniz artık cinsiyet için ne yapılabilir Allah aşkına ya sonra niye linç ediliyoruz diyorsunuz 
+1 oy
(1,716 puan) tarafından
Yorumları okudum da ya Allah aşkına demekki kız bebek istiyor arkadaş bukadar kırıcı olmaya ne gerek var ya 

Allah'ım bana 3 tane kız evlat nasip etti hepside adetten çıktıktan sonra düzensiz hatta hemen hemen hergün ilişki ile hamile kaldım ve kız oldu ki şuan yine hamileyim yumutlama gününde hamile kaldım ve bebeğim erkek demem şu ki yumurtlamadan 2,3 gün önce ilişki olsun öyle x kromozomu ve yumurta birleşsin ki herşey Allah'ın taktiri allahım öncelikle sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin sana amin 
(805 puan) tarafından
Cnm adetten sonra düzensiz hemen hemen hergün ilişki dedin peki adet oluncaya kadar mı sürdü ilişkilerin.Yani yumurtlama zamanı da giriyomuydu buna
(1,716 puan) tarafından
Ya ilişki artık serbestti yani yumurta günü de buna dahil yani özellikle gün belirlemedik hep serbest oldu ilişki
0 oy
(1,281 puan) tarafından
Ya kim ne yapa bilir artık kızıyorum tövbe tövbe saçmalamayın artık . 
0 oy
(6,058 puan) tarafından
yapilacak birsey yokki. senlik durum degil  dolleyen sperm x yada y kocan hangisini en cok uretim hen hizli ve atik hangisini iceri uollayabilirse o
0 oy
tarafından
Kızım yebi doğdu 3 ayi bitti bişey yapmadım ama coo dua etim hayırlı sağlıklı kız evlat diye 
0 oy
tarafından
Kızım olursa Ayşe annemizin adını vercem diye dua ediliyomuş diye duymuştum. Her duamda önce sağlıklı hayırlı diye ederdim ama oda duadır sonuçta diye onu da söylemiştim
(290 puan) tarafından
Adını Ayşe mi koydunuz peki
0 oy
(24 puan) tarafından
Esin tarafından x kromozom gitmesi lazım ki kızın olsun o da Allah'ın bileceği iş herşeyin hayırlısı 
0 oy
tarafından

Çok gereksiz bir soru bunun yolu yok olsaydı isteyen. Erkek isteyen kız dünyaya getirirdi :D

0 oy
(503 puan) tarafından
Şimdi öncelikle bebeğin cinsiyetini erkek belirler buna Türkiye'de yapabilcwk hicbirsey yok

Ha eğer illa bir cindiyet olsun istiyorsan Kıbrıs'ta bu rnislem uygulanıyor oda aşırı pahalı ve Türkiye'de yasal değil 

İkinci olarak erkeğin belirlediği cinsiyette bazen kadın rahmi kabul etmiyor bazı kadınların herkesde değil sadece erkek yada sadece kız tutuyor buda nadirdir 

Yani olay erkekte başlıyor ve buna yapabilecek hicbirsey yok

Rabbim ne nasip ederse bence kız erkek de istemek yanlış Sağlıklı olsun demek en iyisi 

Allah korusun kız kız yada erkek erkek diye diretip ne istiyorsan o olup sağlık olmadıktan sonra evladın için uzuldukten sonra Hz cbir anlamı yok
tarafından
Kıbrısta tüp bebek tedavisi ne kadar biliyormusunuz dayım ve yengem için soruyorum 15 senedir çocukları olmuyor:(
(503 puan) tarafından
Valla bildiğim bir konu değil ne desem yanlış olur ben çevreden duyduğumu dile getirdim bilen birine sormak lazim
0 oy
(69 puan) tarafından
Bende çok istiyorum ilerde bı kızım olsun diye ama iki tane oğlum var kizim.olsun isterim bende ilişkiden sonra sol tarfina yat derler asılı astarı wardir bilemiyorum rabbim inşallah gönlünüze göre verir
(805 puan) tarafından
Asılı astarı vardır ne demek cnm
tarafından
Doğrumu değilmi bilmiyorum demek galiba bizim burda öyle
(290 puan) tarafından
Yani doğru mu bilmiyorum demi
tarafından
Evet bizim burda o anlam geliyor
0 oy
tarafından

Ahahha soruya acayip güldüm.

Şoyle bir saçmalık var sorunun cevabı olarak kadın altta olursa kız. Erkek altta olursa erkek olurmus.d.d.d..d
(805 puan) tarafından
Dogruluk payi var
0 oy
(1,711 puan) tarafından
Şimdi tüp bebeklerde cinsiyet seçilebiliyormuş çok istiyorsan 
0 oy
(1,094 puan) tarafından

Vala bende çok istiyordm gece gündüz dua ettim:) Çok şükür bı kızım iki oğlum var 

0 oy
(11,907 puan) tarafından

Özellikle bisey yapmadım ama şöyle duydum ne kadar doğru bilmiyorum adetten hemen sonra olan bebek erken 7 10 gün sonra olan bebekte kız olurmuş bizim ki tuttu tesadüf mü bilemem de bidaha çocuk düşünürsem bunu adetten hemen sonra deneyeceğim tutacak mi :D

0 oy
(436 puan) tarafından
Yumurtlama gününden olursa erkek olasılığı yüksek çatlatma günü olursa kız, olasılığı yüksek olur diye duymuştum ama bizde öyle olmadı. Ovulasyon takip ederek planlı ilişki yaşadık o ay yatılı misafir gelmişti  sadece yumurtlama günü birliktelik olmuştu söylenene göre erkek olmalıydı yani daha yüksek ihtimal olmalıydı ama benm kızım oldu canım :) 
(805 puan) tarafından
Yumurtlama gunu muhtemelen bir iki gün sonra olmuş sizde.Saat gibi değil bu işler :)
(436 puan) tarafından
Yumurtlama Takibi yaparak planlı ilişki yaşadık canım. Yanı tek ilişki oldu ve yumurtla günü oldu
(805 puan) tarafından
Yumurlqma gunu oldugunden nerden eminsin qrada aydan aya cayabilir ttlm
(436 puan) tarafından
Bunun için testler var üstte de ismini 2 kere yazdım. "OVULASYON TESTİ"
0 oy
(1,020 puan) tarafından
Bende yapmadım bişey ama hamilelik düşününce yapacağım  dualar falan hacet namazları. Bende kızlarım olsun istiyorum 
0 oy
(20 puan) tarafından

Allahumme inni uridu minke binten salimeten saliheten. Rabbena tekabbel duai 

Bu duayi hergun oku niyetini et 

Ve meryem suresi hayirli kiz evlat icin bi ayet bol bol niyetini et oku hergun ve  googleye hz henna ve hz meryem hikayesi yaz onu oku mutlaka  hz henna hz meyremim annesi ve hz henna soyum turesin diye oglu olsun diye dua etmis cok ibadet etmis ama Allah ona hz meryemi gondermis o surede ordan gelmekte kisaca kiz evlat duasi o Inanarak yaparsan Allahin izniyle kizin olur herzman saglikli hayirli saliha kiz iste  cevremde deneyip yapanlarda var faydasini gorende var ayrica erkek evlat isteyenler icinde yusuf suresi ve ibrahim suresi var faydalanmak isteyen okusun  insallah Rabbim hepimize salih ve saliha evlatlat nasip etsin 

0 oy
(7,775 puan) tarafından
Valla o belli olmaz canım ama ben hep hayırlı sağlıklı bir kızım olsun istedim çok şükür oldu. Ben tam yumurtlama gününde birliktelik yaşamıştım tek ilişkide oldu çok şükür 
(805 puan) tarafından
Muhtemelen yumurtlama gununuz birbiki gun sonraymis.Tam saat gibi degil bu isler.
(7,775 puan) tarafından
Ben kendi yumurtlama günümü biliyorum tam o gün oldu dediğim gibi
(805 puan) tarafından
Yumurtlqmq gunu oldugundan nerden eminsin cnm arada aydan aya cayabilir ttlm
(7,775 puan) tarafından
Çok basit tatlım her kadının adet döngüsü farklı tabi ki iki adet dönemini sayısından 14 çıkarıyorum mesela

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 308 göst.
29 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Humaninannesi (1,121 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 66 göst.
6 Kasım 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 918 göst.
5 Ağustos 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 04 (44 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 291 göst.

409,104 soru

12,295,551 cevap

38,316 kullanıcı

Kategoriler