Kızlar benim dün eşimin arkadaşı anne ve babası yemeğe gelmişti iki çocuğum var biri 2 buçuk yaşında diğeri 9 aylık bende tek başıma herşeyi yapamam diye annemi çağırdım kaynanamın yardım etmeyeceğini biliyorum çünkü misafir gelecek demiştim anneni çağır yardıma gelsin demişti neyse dün annem 11 de geldi akşam misafirler gidene kadar kaldı hatta annemi misafirler eve bıraktı Yemeği yaptı annem yemek hazırlamaya yardım etti bulaşıkları kaldirmama bulaşık yikamama çay hazırlamama herşeye yardim etti kaynanamsa bir misafir gibi geldi oturdu yemeğini yedi kalkıp gitti misafirlere namaz kılıp gelecem dedi gidiş o gidiş gelmedi misafirlerim gidince geldi Onunda eltisinin kızları şehir dışından gelmiş yemeğe çağıracak siz benim yerimde olsanız yardım için gidermiydiniz kaynanam kayinbabam ve 9 yaşındaki görümcem beraber oturuyorlar aynı şehirde arabayla 20 dakika uzaklıkta bir kızı var çocuğu yok oda onu çağırsin yardıma ve eşim biliyorum anneme yardım et yardımcı ol diyecek bende etmicem istiyorsa kıyameti koparsin umrumda değil 3 yıldır bu böyle annem gelir yardım eder o bir misafir gibi oturur ve gider siz olsanız ne yapardınız yada eşinize nasıl birşey derdiniz