0 oy
698 göst.
Diğer kategorisinde (272 puan) tarafından
Kızlar benim dün eşimin arkadaşı anne ve babası yemeğe gelmişti iki çocuğum var biri 2 buçuk yaşında diğeri 9 aylık bende tek başıma herşeyi yapamam diye annemi çağırdım kaynanamın yardım etmeyeceğini biliyorum çünkü misafir gelecek demiştim anneni çağır yardıma gelsin demişti neyse dün annem 11 de geldi akşam misafirler gidene kadar kaldı hatta annemi misafirler eve bıraktı Yemeği yaptı annem yemek hazırlamaya yardım etti bulaşıkları kaldirmama bulaşık yikamama çay hazırlamama herşeye yardim etti kaynanamsa bir misafir gibi geldi oturdu yemeğini yedi kalkıp gitti misafirlere namaz kılıp gelecem dedi gidiş o gidiş gelmedi misafirlerim gidince geldi Onunda eltisinin kızları şehir dışından gelmiş yemeğe çağıracak siz benim yerimde olsanız yardım için gidermiydiniz kaynanam kayinbabam ve 9 yaşındaki görümcem beraber oturuyorlar aynı şehirde arabayla 20 dakika uzaklıkta bir kızı var çocuğu yok oda onu çağırsin yardıma ve eşim biliyorum anneme yardım et yardımcı ol diyecek bende etmicem istiyorsa kıyameti koparsin umrumda değil 3 yıldır bu böyle annem gelir yardım eder o bir misafir gibi oturur ve gider siz olsanız ne yapardınız yada eşinize nasıl birşey derdiniz

27 Cevaplar

0 oy
(1,331 puan) tarafından
Ztn çocukların küçükmüş gidip ne yapabilirsin ki çocuklar seni oyalar. Benim şahsı fikrim gitmezdim olaki  yemeğe davetliysem de son 5 10 dk önce giderdim. Adam kullanmayı seviyor bu kaynanalar
(272 puan) tarafından
Yardima asla gitmicem bide randevusu var bana o gün eşim için evde kalsın büyük oğlum için parka götürsün küçüğünü de alıp beni hastaneye götür diyor ben niye küçük bebeğimi durduk yere o hastane ortamina sokayim ki oglun evde kalsın seni götürsün
-Reklam-
0 oy
tarafından
Eşine yapmiycam etmiycem deme o gün için bahane uydur, hastayım dersin yada çocuğum çok huzursuz falan gibisinden yine de gitme yardıma 
(272 puan) tarafından
Sonuna kadar gitmemeye çalışacam
0 oy
(130 puan) tarafından
Gitme tabiki hastayım de eşine o gün ayy çok halsizim çocuklar beni mahvetti de hatta evde bile iş yapma ben kendim yapamıyorum de bide dışardan yemek söylet kendine ohhhh oraya gidince de hastasın ya yardım edemezsin kocanın gözünde de madur sen ol Kaynanalar hep böyle yapmiyo mu bizde biraz yapalım demi böyle böyle ogullarini dolduruyolar akıllı olalım kızlar 
(272 puan) tarafından
Asla dışardan yemek sipariş vermezler heleki evim kirli olsa hemen misafirleri alıp yukarıya gelirler
(130 puan) tarafından
Yok onlar değil sen eşine söylet canım
0 oy
(2,005 puan) tarafından
Eşim ne karışır yardım edip etmiyecegime ya . Ne biçim kocalar bunlar. Fazla yüz veriyorsunuz. 
0 oy
(9,653 puan) tarafından
Bacım su işleri karsılıga bındırmeyin ya hele eşinizle aranızı bozacak kadar risk almayın. Allah rızası gözetin. Ne mutlu ki annen geliyo sana yardım ediyor. Gelse bi de ona karıssa etse bırak misafir gibi gelsim gitsin daha iyi bence. Sen eşine tamam hayatım gidecem de oyalan oyalan son dakıka git madem. Eşin sorarsa da işim bitmedi bebegım hem halletmişler de
(272 puan) tarafından
Ya keşke böyle güzel konusabilsem çok ani cevap veriyorum sert cevaplar veriyorum ya
(9,653 puan) tarafından
Dolusun ya ondan. Bir nefes al öyle konus canım.
(272 puan) tarafından
Evet çok doluyum çok öfkeliyim hem eşime hem ailesine
0 oy
(270 puan) tarafından
9 yaşında cocugu olan kaynana yasli degildir rahatlikla isini yapar ben gitmem sana da tavsiyem gitme yemeye de gitmem kendi davetlerimde de cagirmam niye davet ediyorsun ki senin misafirlerin onun ne isi var
0 oy
(2,546 puan) tarafından
Gitme tabi niye yardım edesin ki senin evinmi orası.agirlasin etsin .sen iki çocugs bakiosin bide ona mı yardım edecen gitme

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 291 göst.
28 Şubat 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 446 göst.
22 Nisan 2022 Diğer kategorisinde SakuraCicegi (1,097 puan) tarafından soruldu
0 oy
30 cevap 1,263 göst.
0 oy
7 cevap 525 göst.
18 Ocak 2024 Aile kategorisinde Semos (390 puan) tarafından soruldu