0 oy
1,129 göst.
Diğer kategorisinde (1,874 puan) tarafından

Amerikan mutfak  evi beğendim ama mutfagi hiç hoş değil.  Dolapları az benim eşyalarımı almaz dış kapıdan giriyorsunuz ondan mutfak mutfağın içinden oturma odasına geçiliyor.  Vestiyer de tam mutfağın karşısında birde siz bakın 

image

image

image

image

image

37 Cevaplar

0 oy
(14,088 puan) tarafından
Neden böyle araya sikistirmislar ki.mutfagi sanki unutmuşlar da a burda bi yer var buraya koyalım demişler gibi
-Reklam-
0 oy
tarafından
Dün mutfak dolaplarini temizledim su mutfağı görünce kendi esyalarim şöyle bi gözümün önünden geçti hayatta sigamam ki yarışı konsoda duruyo benim çok zor çoluk çocuk varsa hele 
0 oy
(409 puan) tarafından
Küçük deilmi ya dolaplarda hiç kullanışlı gözükmüyor 
0 oy
(14,233 puan) tarafından
yerden tasarruf edecez diye mutfağı saçma sapan hallere sokuyor müteahhitler. bunda gene giriş kapısının dibinde değilmiş. görümcemin evinde kapıyı aç mutfak tezgahına değiyorsun. görümcem vestiyeri mutfak dolabı okarak kullanıyor ama o trk başına yaşıyor, bekar. ona zor yetiyor
0 oy
(631 puan) tarafından
Bunu kim yapmış acaba ilk defa böyle mutfak görüyorum. Mutfak desen değil Amerikan mutfak hiç değil. Resmen koridorda mutfak duruyor. Ben dolapları da geçtim ama mutfağın yerini hiç beğenmedim canım zor olur gibi 
0 oy
(4,238 puan) tarafından
Evet küçükmüş baya ama evin diğer özellikleri konumu falan iyiyse çekilir bence. Tabakları bardakları misafirlik olanlar özellikle konsol falan varsa koyabilirsin. Kahve köşesi çay köşesi ayağına başka bi yere ya da balkona yer yapabilirsin birazı da orda kalır:D
0 oy
(7,148 puan) tarafından
Hani böyle erzak dolsbı tarzında dolaplar oluyor ya onlardan alırsan belki yeter sana benim bile azcık mutfak eşyam var bana bile yetmez 
0 oy
(436 puan) tarafından
Ev güzel tertemiz ama mutfak bekar birşne uygun. Aile için aşırı yetersiz dolap.. Hani harici dolap alıp koyabileceğn bir alan da yok. Satın almayı düşünüyorsan başka bak ama kira ise kirası da uygunsa düşünülebilir. Ama aynı fiyatlar başka kira bulursan başka bak derim. 
0 oy
(1,088 puan) tarafından
Kız o mutfak mi?? Araya sıkıştırılmış gibi duruyo ..bence hoş değil .mutfak da özel alan bana göre ama sen blirsin cnm 
0 oy
tarafından
Allâh bu ev yapanlara akıl versin hakikatten bu ne oLum bu ne deli para istiyorlar birde 
0 oy
(7,528 puan) tarafından
Dolap çok az yaptığın yemek kokusu tüm eve dağılır mutfak ortada çünkü sürekli toplu olması lazım depolama alanı az çocuklar içinde bu kadar açıkta olması tehlikeli başka bak bence 
0 oy
(3,758 puan) tarafından
Mecburi amerikan mutfağı olan ben :D küçük bu canım hiçbir şeye yetmez zaten büyük olsa yine neyse
0 oy
(1,325 puan) tarafından
Koridora mutfak yapmışlar sanki çok garip geldi 
0 oy
tarafından
Ay çok güzel çok temiz ama mutfak çok zor olur kullanımi 
0 oy
(7,455 puan) tarafından
Canım bura mutfak değil aralik yani yemek pisirsen evin tamamı yemek kokar o görünen dış kapı değil mi yanlış görmüyorum hani amerikan mutfak gördüm ama bura çok tuhaf 
(1,874 puan) tarafından
Dış kapı ileride canım mutfağın içinde vestiyer var sjssj vazgeçtik bundan mutfak düzgün. Olsa kacirmazdim
0 oy
(20,550 puan) tarafından
Ev çok güzel gorunuyor. Ama mutfak dolapları gerçekten çok az. Kiler ayarlaman gerekir. 
0 oy
(2,537 puan) tarafından
Mutfak nerde göremedim sjjjsjj

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 136 göst.
3 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Sempatikkadin (4 puan) tarafından soruldu
+1 oy
9 cevap 308 göst.
19 Şubat 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Lisa1234 (1,488 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 292 göst.
25 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Elif.m.05 (1,541 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 182 göst.
23 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde Nigar dastan (10 puan) tarafından soruldu

413,786 soru

12,455,500 cevap

46,467 kullanıcı

Kategoriler

...