0 oy
603 göst.
Aile kategorisinde (42 puan) tarafından

Günaydin kizlar gunünüz aydin olsun ben 5.30dan beri ayaktayim bi kajvalti kaldi bütün isimi hallettim sütümü sağıp getirdum peynir yapıcam :)

Bi konudan muzdaribim size danışmak istedim koyde oturuyorum okulla evimiz karsi karsiya bizim bahceden cikip okul bahcesine giriyoruz o derece az mesafe bi ogretmen var ki bayan ögretmen ne diyim bilmiyorum ama sorumsuzun teki benim kizim 2017 dogumlu suan birinci sınıfta olmasi gerekirken okula gitmiyor neden çünkü ogretmen okulun ilk günü kızımı dövdüğü icin okulda sadece 6 ogrenci var benim kizim gitmiyor 5 ogrenci hic ders görmüyorlar sürekli agacin tepesindeler dışarda koşturup duruyorlar cogu zaman okula gelmiyor bile belki izinlidir de bisey diyemem ama ders vermemesi cok zoruma gidiyor kizim okula gitmiyor. Ağlıyor beni yine dövecek diyor okulun ilk günu oğrenciler cagırdı yenge gel gözde ağlamaktam nefes alamıyor dedi bi koşu eşimle ben gittik kızın kolunu sıkmış yakmış canını bi yandan kolunu tutmus cantasi sırtında ağlıyor kizim okula o kadar meraklıydı ki okul acilmadan babasiyla kirtasiyeye gidip herseylerini almıştık velhasıl kelam ben bu ögretmenin gitmesini istiyorum kendi kizim icin degil ben yan köye kaydini yapip göndericem ama diger cocuklar nolucak cimere mi sikayet etmeliyim acaba aramizda ögretmen olan vardır belki yanlış anlamasin kimse tek sorun şiddet ve egitim vermemesi oğlan ogremciler saçlarını cok kisa kestiriyorlar saçımızı tutup cekiyor diyorlar

16 Cevaplar

+1 oy
(2,255 puan) tarafından
Cimerden once gidip hesap sormadiniz mi? Ne demek can yakmak dovmek, onkoyu ona dar ederim. Cikere sikayet yaz, milli egitim bakanligina yonlendirir. Asla pesini birakmayin bu isin. Cocugjnuza yazik
(42 puan) tarafından
Gittim söylemez olur muyum gormeniz lazimdi bi bağırış cagırış sizi sikayet ederim diyot iftira atiyorsunuz diyor tamam hadi ben iftira attim ya diger 5 ogrencinin annesi de mi iftira atti yalan soyledi hicbir veli okula yaklasmıyor bile  çıglığı baziyor hanimefendi
(2,255 puan) tarafından
Bagirarak dursun,telefonlarinizla cekin delil olsun. Hatta direk polise gidin sikayet edin, cocuklarimizi dovuyor diye. O zaman gorur gününü
(42 puan) tarafından
Kizimla bi hafta gittim okula yaninda durdum sinifta süreklu bagirip azarliyodu diger ogrencileri ama eşş.ek ben kayit almadim telefonla
(2,255 puan) tarafından
Ne yapin edin cezasini cektirin ona
-Reklam-
+1 oy
(12,743 puan) tarafından
Okulda altı öğrenci varsa taşımalı eğitim yapılır neresi burası şikayet edin tabi ki
(42 puan) tarafından
Gecen sene belediyeden gelduler okulun kapanmasi istiior musunuz diye herkes yok demis yani 2 ogrenci de olsa ogretmen gelecek canim
(12,743 puan) tarafından
Allah Allah, bu işte bir terslik var. Ben öğretmenim. Sınıf açılması için yeterli sayı on öğrencidir. Özel eğitim hariç. Çünkü bu devlete ekstra yük demek. Dediğim gibi siz şikayette bulunun cimere muhakik gelir
0 oy
(1,914 puan) tarafından
Sgun içinde çileden çıkartan çocuklarımıza bagirdik diye akşam olunca pişmanlıktan uyuyamıyoruz. Öğretmen ne hakla vurabilir tabiki şikayet etmelisin. Çocuğa vurmak nedir bilmiyorum başıma öyle bir olay gelse duramazdım yerimde kim olursa olsun yakarım canını. Şikayet et nereye edebiliyorsan her yere başvur 
(1,914 puan) tarafından
Bak sinirden doğru düzgün yazamamışım bile ya
(42 puan) tarafından
Canim inan önce belki sorun benim kizimdadır dedim ama okula cok hevesliydi kizim kardesim var ortaokulda okuyor oraya gidince yaptigi sey hikaye defter kalem eline alip oyalanmakti ben kendim okuma yazma ogrettim evde ne desem yapiyor ama okul dedigim an cocuk kapinin arkasina gecip icten ice agliyor ben gitmem beni dover diyor
(1,914 puan) tarafından
Kuzum sorun kızında olsa da çocuk o ya çocuk Sabri olmayan öğretmen olmasın. Ben 2. Sınıfa kadar annemle gitmişim okula yanımdaki sıraya oturmuş. Annem derdi senin öğretmenlerin sana hiç kızmadı bile sürekli ağlarmışım dana gibi kendimi yerlere atarmışım. Senin kızın yaramaz da olsa hatta ne yaparsa yapsın öğretmen vuramaz öyle bir hakkı yok nereye şikayet edebilirsen heryere et peşini bırakma. Ben ufak bı sesimi yükseltiyorum pişmanlıktan uyuyamıyorum. Biri kızıma el kaldıracak öyle mi o eli kırarım ben
(42 puan) tarafından
Canim valla kizim bak evde ben okuma yZma ögrettim ne dediysem yapti hic yormadi hemen gecti okumaya cok hevesliydi ama okul lafı edince kendini yerlere atiyor
0 oy
(9,512 puan) tarafından

Şiddetin her türlüsüne karşıyım ama Allah yarattı demez onu bi güzel döverdim ne demek çocuğa vurmak okuldan soğutmak dengesiz mi ne niye öğretmek olmuş o zaman 

(42 puan) tarafından
Canim kizim daha 6 yasindayken sürekli okul bahcesinde oturur ogrencilerin cikmasini beklerdi zaten toplasan gunde 1 saat egitim görmüyorlar cunkü alışsın diye yaninda bekledim 1 hafta cocuklara bagırıp çağırıyor bende eş.şek gibi telefonla kayit da almadim ama gordüm yani
0 oy
(335 puan) tarafından
Valla öğretmen falan dinlemem saçına yapışırım orda benim cocuğu maç ne hakla vurabilir ellerini alir bir tarafına monte ederim gitsin nereye şikayet ederse etsin bende onu ederim
(42 puan) tarafından
Canim eşimle sürekli kavga ediyor zaten zor esimi tutup getiriyorum hakliyken haksiz duruma düşmeyelim diye
(335 puan) tarafından
Eşin değil de sen olaya el at kıstır onu bir köşe de:)
0 oy
(441 puan) tarafından
Önce milli eğitimi ilçe milli egitminizi arayın daha sonra fayda gormezseniz cimer3 yazin. Önce milli egitim diyorum çünkü oradan uyarı daha hızlı gelir belki düzelir. Cimerde sonuçlansada biraz beklerisniz
(12,743 puan) tarafından
Şikayet cimer den ilgili milli eğitime gider, ilgili milli eğitim okulu arar. Muhakik talebini beyan eder, muhakik tayin edilir. Savunma alınır. Milli eğitime direkt yapılan şikayet kayıtlı şikayet olmaz. Dilekçe ile eder evraka kaydettirirse ancak ardına düşebilir. Cimer kayıtlı sistemdir işlem yapmak zorundalar. Defalarca şahit olduk veliler örneğin öğle arası kaçan öğrenci için kontrol edilmiyor şikayetinde bulundu en son cimer üzerinden. :) bu durum ciddi tabi ama lise son çocuğunu da ayağından bağlamak mümkün olmuyor duvardan atlayıp kaçıyor çocuk
(441 puan) tarafından
Bende öğretmenim ve ilçedeyim:) bizim ilçede gayette güzel dikkate alıyorlar. Ilkokuldaki öğretmen baya uyarıya maruz kaldı, ilden ile değişebilir tabiki. Resmi işlemler ilerleyene kadar yapabilirsiniz demek istedim
(12,743 puan) tarafından
İşte her yer maalesef aynı olmuyor. Mantığımın almadığı sayının bu kadar az olup taşımalıya almamaları, öğretmen bu sebeple her şeye hak bulur olmuş hale bak. Bana mecbur kafasında sanırım
(441 puan) tarafından
Benimde 4 ogrencim var köyde maalesef tasimaliya almıyorlar öğrencileri. Her sabah 4 ogrencimide arabayla alıyorum evlerinden okula getiriyorum, köyün içi köpek dolu ve hava soğuk üzülüyorum.
(12,743 puan) tarafından
Çok can sıkıcı keşke taşımalı olsa böyle herkese zor onlara da size de
0 oy
(1,001 puan) tarafından
Ögretmenin yaşı kaç acaba genç ise puanı yetmediği için merkeze gecememistir .eğer yaşı var ise merkezden sürgün gelmiş olabilir köye .genelde merkezlerde ki problemli öğretmenleri böyle köylere gönderirler surgunle.koydekilerin sesi çıkmaz diye çünkü merkezdeki veli anında şikayet eder .Eğer öğrencilere şiddet gibi davranışlar varsa bunu cimere yazabilirsiniz veya ilçe milli eğitimi arayın durumu bildirin belkide ilçe biliyordur öğretmenin sorununu kendileri göndermiştir köye .Köy çocuğu saygılıdır usludur zaten ogretmene karşı onlara bile şiddet bağırma varsa problemlidir ogretmen
0 oy
(3,027 puan) tarafından
Okulun ilk günü diosun kuzum okul bitti artık niye durdun bu saate kadar okdadar aile niye yıkmadı okulu başına. 6 çocuk nedir ya 40 kişilik sınıfta öğretmenlik yapanlar napsın ozamn. 6 çocuğu öyle güzel eğitip öyle güzel tek tek ilgilenmesi lazım..Öğretmen olmayı sadece paradan ibaret görenler öğretmen olmasın yaa.

Yarın hemen ara şikayet et hatta diğer annelerlede konuş onlarda arasın 2017 li bu yıl bitirmesi lazımdı 1.sınıfı .. çocuğun hakkını nerde ödeyecek
0 oy
(17,098 puan) tarafından
Bu öğretmen kadrolu mu ücretli mi m sene başında oldu diyorsun sene bitiyor şikayet etmek için ne beklediniz ? Diğer çocukların velileri neden hiç tepki vermiyor? Okulda ders olmuyorsa öğretmen okula gelmiyorsa bunca zaman tek bir veli bile neden çıkıp şikayet etmedi ? Tabiki edin işini düzgün yapmıyorsa hiç yapmasın 
0 oy
(3,572 puan) tarafından
Canım okulun ilk günü dövdü çocuğu mu diyorsun olayın üstünden koskoca bir eğitim öğretim yılı geçmiş hadi sen saflık yaptın sussun diğer öğrencilerin velileri yani 5 tane daha Veli var söylediğine göre bu kadın okula dahi gelmiyorsa derste vermiyorsa bu çocuklar ne okumayı ne yazmayı öğrenememiş demektir 6 Veli'nin 6'sıda hiç mi sesinizi çıkartmadım bayağı geçtim çocukların bütün hayatına mal olacak bu çocuklar okuma yazmayı öğrenmiş matematiğin belli kısımlarını öğrenmiş olmaları gerekirdi bilmiyorum Bir tutarsızlık bir saçmalık var gibi geldi bana ayrıca sınıf açılması için 10 tane öğrenci olması gerekiyor 6 öğrenci ile nasıl sınıf açmışlar devlet oraya nasıl öğretmen göndermiş diye de düşündüm
0 oy
(20,277 puan) tarafından
Ya nasıl sakin kalabildin valla öğretmende olsa onu orda yolardım kusuraa bakmasın benim çocuğuma kimse dokunamazzz bizim öğretmende çocukların kulağını çekiyo bazılarına vuruyo aileleri izin vermiş ama benim oğluma dokunamıyo çünkü biliyoki benim yavruma dokunamaz elinden geleni ardına koyma cimere yaz hemen ne demek çocuk okula gitmiyo burda öğretmen kadar sizde suçlusunuz niye pasif davrandınız geri kalıyo herşeyden yazık ya acil bişeyler yap okul bitti ama önümüzdeki dönem gönder o pisliği 
0 oy
(1,881 puan) tarafından
Ee o çocuklar okuma yazmayı nasıl öğrendi ki yada öğrendi mi şikayet edin tabiki o ne rahatlık mis 
0 oy
(492 puan) tarafından
Ciğere rimere ve kaymakamlık milli eğitim müdürüne
0 oy
(275 puan) tarafından
Hangi ilçenin milli eğitimine bağlıysanız önce oraya gidip ilçe milli eğitim müdürüyle görüşün. Diğer çocukların velileriyle toplanıp gidin hatta. Müdür sizden dilekçe toplayacak araştırıp soruşturmaya başlayacak öğretmeni. Ansızın baskın yapacak okula öğretmen orda mı ders işliyor mu diye açığını yakalarsa soruşturma açılır. Ya maaştan kesme ya da başka bir yere sürgün şeklinde sonuçlanabiliyor. Arkasını bırakmayın mirasımız çocuklarımız. Onlar için her şeyi yapmamız gerek
0 oy
(1,617 puan) tarafından
Bahsettiğiniz kişi öğretmen bile olmayabilir. Milli eğitimden ücretli öğretmen olarak yollanmış ve eğitim fakültesi mezunu bile olmayan biri olma ihtimali çok yüksek. Siz ilçe milli eğitime gidip bir görüşün bakalım kimin yeğeni acaba oraya otursun diye yollamışlar. 
0 oy
(18,864 puan) tarafından
Allah o pislik kadını bildiği gibi yapsın. Pis vicdansız. Allah'ın cezası. Önce okul müdürü sonra milli egitim müdürü sonra Cimer heryere şikayet et. Asla arkasını bırakma . 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 321 göst.
2 Haziran 2021 Diğer kategorisinde ozgecangursoybursa (11,672 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 278 göst.
8 Ocak 2022 Diğer kategorisinde berkin (909 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 137 göst.
22 Kasım 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Büşrasu (655 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 394 göst.
4 Kasım 2020 Aile kategorisinde nerminin annesi (1,166 puan) tarafından soruldu

405,669 soru

12,155,397 cevap

36,590 kullanıcı

...