+2 oy
1,363 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (263 puan) tarafından

Gerçektsn cok kişi çıt kırıldım rahatsizligi olana asla demiyorum ama 

Bütün ay boyunca yatan ay öyle yapmayim ay böyle yapmayim. Varmi saçmalayan çevrenizde

Mesela arkadaşim oturmaya geldi bu tirip bi tuaf hareketler lavoboya tek başına gitmedi sanmi dağda yaşıyoruz cins cins hareketler 

Ben doğurmaya tek basima gittim suyum giliyordu oğlumu 7 aylik 1.700 gram doğurdum hamiliğim boyunca ayyy uyyy yapmadim duşük tehlikemde vardi  kendi mi övmüyorum yanii öyle biri değildim 

45 Cevaplar

0 oy
(5,464 puan) tarafından
Ben de asla öyle biri değilim. Hatta işten doğuma gittim diyebilirim. Son güne kadar çalıştım ama herkesin süreci herkesin koşullara dayanma gücü farklı. Ben de tasvip etmiyorum anlattığınız şekilde olanı ama kendisi öyle istemiştir çevresinin bu durumdan bir şikayeti yoktur, bitmiştir. Bize pek laf söylemek düşmez. Diye düşünüyorum ben. 
-Reklam-
0 oy
(2,818 puan) tarafından
Kimin nasıl bir hamilelik geçirdiğini bilemezsiniz saçma sapan atıp tutmayın. Biraz daha ay uy yapsan belki o kadar erken doğurmazdin Allah in takdiri tabi biz bilemeyiz ama bu açtığın post o kadar saçma ki neresinden tutsam elimde kalıyor 
(263 puan) tarafından
O senin düşüncennn canımmm   yorum yaomakda senim fikrindi o ki saçma geldi yaptiğin yorumda saçma o zman yapmayacaktinnnn takiiiii ben çift rahimliyimmm benim doğumlarim erken oluyormuşşşş.    

Sende yorum yaparken düşünde yorum yappp o zamannnnnn

Doktor anlamamişş sonradan oğrendikkkk
0 oy
(926 puan) tarafından

Ay bu ben kısmen yani :) tuvalete tek gittim ama naz niyaz ettim  

Benim biraz zor ve ağır geçti, bende önceden kapris gibi görürdüm çoğu hamileyi ama ben zor geçirdim o sebeple nazım niyazim oldu pişman değilim 

0 oy
(5,749 puan) tarafından

Var var olmazmi sanırsın ya padişah yada Hürrem Sultan doğuracaklar:D

0 oy
(1,521 puan) tarafından
Ay b'enimde vardi arkadas benim karnim 8 aylik o 5 aylık hamileydi ortak arkadaş da  karşılaştık kapi onunde ayakkabı sini kocasina giydrtti egilmedi esi kizardibozardi
0 oy
(1,094 puan) tarafından
Kesinlikle katılıyorum...Herkes ilk hamilelik gecirir ama bazıları sanki kipirdasa bebeğe bişey olacak kafasında malesef...
0 oy
(258 puan) tarafından
En iyi nazi ben yaptım diyeyim o zaman size iz hamileliğim 2 düşük var önceden ilk evliligimden bu arada oğlana hamile 3 aylık falandi biri gardırop verdi sürgülü olanlardan adam parçalamış eve getirip kurulucak adam buldum tanıdık birini gittik onları verdim aşağıdan adam yukarıdan dizdi arabaya eve geldik adam camdan verdi bende aldım içeri yerleştirdim oğlanın beşiğini eşimle ikimiz kucaklakladik eve çıkardım yani naz falan benim işim değil arkadaş 
0 oy
(656 puan) tarafından
Acikcasi ilk hamileligimde biraz titizleniyordum yok 1 kg bile olsa bisey tasimadim yok egilmedim yok bebege yarayacak die habire yedim. Ikincide (o arada bir suru yazi makale okudum doktorlarin videolarini izledim ) daha dikkatli beslendim ama ne bileyim rutin hayatımı bozmadim tamam 20 kilo kaldirmadim ama alisverisimi yaptim cogu isimi kendim hallettim vs vs ilkinde sanirim cok pimpiriklendim bu kdr bilgili degildim pimpiriklendim birazda simarip tadini cikardim sanirim :) 
0 oy
(571 puan) tarafından
Görümcem hamile şuan onda ne yalan söyleyeyim pek yok ama eşi çok değişik.Neymis otobüse tek binemezmis,neymiş annesi ile yürürken filan kolundan tutacakmıs, arkadaşı ie buluşmasını istememiş, yok yigenini kucağına alma,yok koşma ki koşmak bile değil iki adım yani biraz hızlı.Sacma sapan haller ya alah herkesin evladını bağışlasın ama buda böğğ yani evcilik oynamiyoruz bu ne böyle yapmacık, saçma hareketler 
0 oy
(684 puan) tarafından
Ah cnm ben sanki hamilelik te geberiyorum Bebek kasıkta yürüyemem sancılarım.olur ama naz olsun diye değil ki gerçekten olur 3 üncü ye hamileyim yine aynı ağrılar aynı sancılar keşke biraz naz yapsam fırsat kalmıyor ki ağrı sancı mide bulantısı yürüye meme ah ah
0 oy
(2,416 puan) tarafından
Çoğu hamileliği hastalık olarak görüyor :D benim ablamın görümcesi de öyleymiş durmadan eli belinde göbeğinde diyor ablam ahshhdhdhdd hiç bir iş yapmiyormus
0 oy
(1,699 puan) tarafından
Herkesin hassasiyeti farklı olur canım ben abartı bulmuyorum, herkesin vardır hamilelikte takındığı hassas davranışlar takıntılar mesela ben.
0 oy
(5,333 puan) tarafından
Bence cok normal ben oyle yapmadim ama yapanlara da bic bisey demiyorum hamilelik cok guzrl bisey her turlu ilgi gormek istiyor 
0 oy
(719 puan) tarafından
Birşey demek istemiyorum dersem.karisir djdjdj eşimin yengesi bağ Bahçe de dogurcan bir eve git yat diyordu. Ciftciyiz 6 aylık hamileyken fındık filizi alıyordum :D gerisini siz düşünün devamlı eğil kalk iki büklüm hakkım helal mi diye sorarsan değil :D
0 oy
(585 puan) tarafından

Ayy katılıyorum ben hamileliğimde son günü  çalışiyordum eve geldim etrafı topladım yemek yaptım duş aldım suyum geldi yani son günü bile çalışıyordum :D benim komsumda 5 aylık hamile kadın sade tuvalete gidiyor eşi yemek yapıyor temizlik şok oldum  gerçekten 

0 oy
tarafından
Benim eşim ve ailesi yaptı onu ay Allah'ım sanki dünyada bi hamile benim 6 ay temizlik yaptirmadilar kayinbabam yarimlik su alırdı bana 5 lt bidonu kaldirmadin diye mesela bulaşık yıkıyorum kaynanamın boyu kısa üst dolabın alt rafina bile yetisemiyo bende kisayim ama yetisiyorum kizimmmmm yapmaaaa uzanma çocuk düşer derdi ay Allah'ım catlamistim hamileliğim boyunca yata yata hiç sevmem kahve icirmediler kolayı ağzıma sürdürme diler cips aburcubur asla eve sokmadilar doydum yok yok ye kusana kadar afedersin ayyy ikinciyi yapmicam ben 
0 oy
(879 puan) tarafından
Canım bende öyleyim Nazlı insanlar oyleler kişilik meselesi. Canım çok tatlıdır bir elim kesilsin evi yıkarım. Sizde nazlanin az nazlı olun her işi yapmayı verin tarzanlasmayin bir kadına narinlik nazlilik yakışır. Fakat şuan gerçekten gebeliğim kötü geçiyor kızımda sanki hiç gebe değildim dağı kaldiracak gucteydim ama bu gebeliğim hep ay uylu geçiyor. Beterin beteri var şükür Rabbim'e 
0 oy
(59 puan) tarafından
Doğuma 14 gün var dün şampiyonluk kutlamasına gittim:)) Bazıları cidden abartıyor ya . Rahatsız olursun ayrı bı konu ama . Hiç biseyi yokken sırf hamile diye hasta gibi davrananlari anlamıyorum 
0 oy
tarafından

Hamileliğimde 9 ay boyunca çalışan ben :) her temizliğimi yapan gene ben :) ben öyle nazlı olamadım keşke olsaymışım:)

0 oy
(1,973 puan) tarafından
Geçen eşimin kuzeninin karısı komşusuna canım simit çekti demiş abi utanirim ya çektiyse eşin alsın evini bile süpürmeye üşeniyor komşusuna söylüyor o yapıyor ben gebeliğim boyunda 3 ay riskim vardı yine yapabildiğim kadar yaptım içime sinmese de kardeşime bile yaptırmadım gerçekten bazen abartiyorlar benimde ilk gebeliğimdincok şükür fıkır fıkır hareketli bir kızım oldu yani 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 271 göst.
13 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde Pakize333 (2,452 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 686 göst.
11 Mart 2020 Diğer kategorisinde Kizlarm (36 puan) tarafından soruldu

408,512 soru

12,274,568 cevap

37,700 kullanıcı

Kategoriler

...