0 oy
246 göst.
Aile kategorisinde (1,030 puan) tarafından
Kızlar bebeğim 7 aylık eşim korunuyor ben hap kullanıyordum doğumdan sonra 40ım çıktı çıkmadı hemen adet gördüm hap kullandım  lekelenme çok olduğu için hapı bıraktım ya etki oldu çok sinirlerim bozulmuştu 3 aylık iğne de yan etki yapar dedi sağlık ocağı spirale karar verdim lakin doğum da doktorun karın içi enfeksiyonun var dedi benim Çikolata kistlerim var ve içer de patlamış dağılmış enfeksiyon olmuş bu sefer de spiralden korktum açıkcası dokunur mu ki diye deri altı da çok pahallı  acaba diyorum 3 aylık iğne mi denesem ne olur ne olmaz belki dokunmaz dite 3 aylık iğne deneyeniniz var mı veya hapa geri mi dönsem düzene girer mi? Şu yüzden de korunmak istiyorum kızlar ben açıktan üni okuyorum bir süre ara verdim ders seçimlerim sınavlarım olcak Rabbimin izni ile kızıma güzel bir gelecek vermek istiyorum bir de sezeryan oldum zaten çok zor oluyor kistlerim den dolayı eşim de şuan 2.düşünmüyor saolsun 2.yi yapalım aradan çıksın diyenlerden değil kızımıza güzel bir hem maddi hem manevi yetmek istiyoruz 

11 Cevaplar

+1 oy
(11,070 puan) tarafından
Kondom+geri çekilme 
(1,914 puan) tarafından
Bence de yan etki yine yapabilir belli olmaz
(1,030 puan) tarafından
Evet bak bu da doğru hormonlarım Alt üst oluyor eşim korunuyor zaten ama geri çekilme de yapsa iyi olur :D
-Reklam-
0 oy
(12,045 puan) tarafından
Esin hem prezervatif hem geri cekilme yapsin. Oyle yapin bi sure yani. Bu kadar etkilenmene gerek yok
(1,030 puan) tarafından
Evet ya hormonlar Alt üst oluyor benim
0 oy
(2,387 puan) tarafından
Ben hap+kondom kullanıyorum ama hap bana da etki etti hoşuma gitmedi ayreten başka ilaçta kullanıyorum ikisi ağır geliyor. Eşime bu durumu açtım kol altı yaptırmayı düşünüyorum bir süre çocuk düşünemem zaten sezaryenliyim çünkü korkuyorum cidden 
(1,030 puan) tarafından
Peki bu implant da emzirme mümkün oluyor mu? Ne kadara takıyorlar yan etkisi var mı
(2,387 puan) tarafından
Ben emzirmiyorum canım hiçbir bilgim yok bu konuda ama hapa vs nazaran daha az yan etkili
(1,030 puan) tarafından
Anladım canım hemşire hormonsuz takıcam demişti de muhtemelen sizin ki hormonludur
(2,387 puan) tarafından
Belki de ben de bilemiyorum geçen özelden fiyat aldım 12 bin dedi devlette yapılıyor mu onu da bilmiyoeum
0 oy
(2,153 puan) tarafından
Canım yani bir yöntemler var ama herkeste farklı etkileri oluyor işte vücuda göre biz sağlık ocağında genellikle en çok 3 aylık iğne maddi durumu iyiyse implant yoluna gidiyorlardı şimdi sana ne önersem boş herkeste etki farklı olduğu için en çok tercih edilen 2 yöntem bizde bu şekildeydi memnuniyet sorarsan 3 aylık iğne öok yapılıyordu ve az kişiden olumsuz dönüş alıyorduk
(1,030 puan) tarafından
Sağlık ocağında ki hemşire 3aylık iğne de yan etki olursa 3 ay boyunca olur demişti öyle mi peki
(2,153 puan) tarafından
Olabilir bunlar ihtimal yan etki olmayada bilir olabilir terste tepe bilir ihtimaller var tabiki
tarafından
Bende hergun leke yaptı yan etki yaptı arkadaşımda düzenli adeti devam ediyor dene istersen eğer sorun yaşamazsan devam edersin
(2,153 puan) tarafından
Evet yani canım denemeden sende bu olur vs demek yanlış olur
0 oy
(976 puan) tarafından
3 aylık iğne hiç kullanmadım ama hapı düzenli kullanırsan adetin de düzene giriyor Allah vermezse çocuk da olmuyor iki seneden fazla oldu ben kullandım baya hap bırakır bırakmaz da hamile kaldım bebegim 2 bucuk aylıkken de spiral taktirdim bende sezeryan olduğum için çocuk olacak diye çok korktum spiral de insandan insana fark gösterir enfeksiyon falan var demişsin bunları doğum doktoruyla konuşsan daha iyi sonuç alırsın bence 
(1,030 puan) tarafından
Canım doktorumun tayini çıktı elbet Rabbim nasip ederse nefesi varsa verir kanama için başka bir doktora gittiğim de kistlerim in durumunu bilmediği için bir şey de diyemedi (karın içi durumumu) o yüzden spiral de kararsız kaldım tekrar gitmeye
(976 puan) tarafından
O zaman bilemedim canım ya doktordan başka çıkış yolun yok kondom + geri çekilme yap artık ne diyim
(1,030 puan) tarafından
Öyle yapayım bakalım
0 oy
(1,387 puan) tarafından
Sezeryan ayrı zor yani bende yaşadım ve ilaç emzirdiğim için çocuğa yan etkisi olmayandan aldım kullandım bir zararı olmadı ama geri vazgeçtim iyi gelir kötü gelir diye boncuk spiraller var ben ondan taktırdım 2 sene önce 1200 tlye 10 yıl seninle ve hiçbir zararı yok soradabilirsin öyle bir önerim var sana 
(1,030 puan) tarafından
Emziriyorum aama bu dediğiniz spiral 10 seneye hormonlu mu acaba?
0 oy
(522 puan) tarafından
En zararsız kondom + geri çekilme çünkü diğerleri hep hormonlu ve var olan bebeğin düşüğüne sebep olabiliyor haplar. Bu yüzden erkek koruması daha iyi
0 oy
tarafından
Ben 3 aylık iğne vuruldum hergun leke afedersin eşim ilişkiden soğudu sürekli kanama leke 6 ay sürekli leke pişman oldum bir aylık iğne önerebilirm onda sorun olmuyor uzun süreli korunmayı dsunuyorsan bende deri altı implant istiyorum 7 bin civarı ama 3 yıl kafa rahatlığı prezervatif geri çekilme de olabilir 
(1,030 puan) tarafından
1 aylık iğne emzirirken kullanılıyor mu hiç demedi bana ebe
tarafından
Evet 6 aydan sonra vuruluyor gayet iyi
0 oy
(7,435 puan) tarafından
Prezervatif en temizi canım ya ama öyle bim den dandik alma yırtık olabilir güvenilir markalar asla yırtılmaz ve ilişkinin en başından takılması lazım sonunda değil. Bu kadar başka bir şeye ihtiyaç yok. Yıllardır bu şekilde korunuyoruz. Ben kendi bedenime zarar vermek istemiyorum açıkçası 
(1,030 puan) tarafından
Ben de aynı şekil de istemiyorum çünkü gerçekten lekelenmem bitmiyor buda insanın psikolojisini bozuyor
0 oy
(1,834 puan) tarafından
Kondom ve geri çekilme ile 4 yıldır korunuyorum . İş birazda erkeklerde bitiyor gibi çok dikkat etmeleri gerekiyor . Hiç hap spral igneye başvurmadim 4 yıl boyunca eşimde çok dikkat eder :)
(1,030 puan) tarafından
En temiz bunlar gözüküyor canım doğru diyorsun
0 oy
(1,092 puan) tarafından
Hangi hapı kullanıyordum? Ben cerazette kullanıyorum ve adet olmuyorum ...keşke olsam da karnım biraz rahtlsa diyorum 
(1,030 puan) tarafından
Cerazette kullanıyordum ben daha ilacı kullanmadan adet gördüm canım
(1,092 puan) tarafından
Anldm cnm

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 128 göst.
1 Ekim 2024 Aile kategorisinde senykll (417 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 77 göst.
10 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Frtnzn (245 puan) tarafından soruldu
0 oy