0 oy
107 göst.
Diğer kategorisinde (33 puan) tarafından
2 tane oglum var biri gunduzu birakti ama benim aptalligim geceyi biraktirmadim biraz daha buyusun filan diye 

Simdi diger ogluma da bezi biraktirmaya basliyacagim bu gun 

Hem gece hem gunuduz diger ogluma da geceye baslicam bu gun nasil biraktirabilirim geceyi 

Nasil yapmam lagzim altina ne sermeliyim kacirmalari durumunda 

Gene bez bagliyayim ama surekli tuvalete mi gotureyim akil verin bana lutfen

4 Cevaplar

0 oy
(233 puan) tarafından
Canım evin sıcaksa gece hiç bez başlama. Yatağının üstüne kalın naylonlar oluyor ondan ser. Üzerinede yıkanması kolay battaniye ser. Gece 1 yada 2 sefer tuvalete kaldır. Uykulu olduklarından kalkmak istemiyorlar ama 1 hafta dişini sıkarsın. Eğer bezi bağlarsan pes edip alışırlar. Altlarına kaçırdıklarındada battaniyeni yıkarsın. 

Ben alıştırırken gündüz bıraktık, gecede bez hiç bağlamadım. Altına kaçırdığında battaniyesini yıkadım. 1 haftada alıştı bin şükür. Darısı sana inşallah, Rabbim yardım etsin:) 
-Reklam-
0 oy
(6,170 puan) tarafından
İki çocuğumdada gece tuvalete hıc kaldrmadım yatmadan tuvalete götürürdüm akşam sıvı tüketimini azalttım alez artı ben büyük poşette sarıyodum poşetten rahatsız olmasın dıye büyük çarşafı kat kat yapıp sermiştim bır iki kere yapmışlardır sonra alıştılar hıc yapmadılar 
0 oy
(1,108 puan) tarafından
Bizimde büyük sorunumuz var maşallah gece hiç kaçırmıyor hiç bez bağlamadım bir iki kaçırdı sonra kaçırmadı ama büyük gelince yapmıyo bez lazım diye yırtıyo kendini takmıyorum yapmıyo bende bunu aşamadım bir türlü
(33 puan) tarafından
Benim ilk oglumda gunduzu biraktiginda oyleydi korkuyordu yapmaya cok zorlaniyordu yapmamak icin ama bende inat ettim bez baglamadim zorla yapti alisti bir kere yapinca da
(1,108 puan) tarafından
Bir kaç kere yaptı ama yine de yapmıyor
0 oy
(649 puan) tarafından
Gece bezi kuru kalkıyor ise hiç bağlama b3n öyle yaptım ve altına eski battaniye ve büyük bir naylon koydum öyle yatırdım battaniyenin arasına koydum naylonu terlemesin diye
(33 puan) tarafından
Yok bacim ikisi de bezi islak kalkiyor
(649 puan) tarafından
2 3 gün bez takma altına eski bir çarşafı 4 5 katlı yaz bak bakalım bii belki bez var diye guveniyo yapıyordur bezsiz olursa yapmaz belki o geceler 1 2 kere de  çise kaldır bir de böyle dene biraz sabır gerektiren bir dönem oluyo inşallah unutturabilirsin
(33 puan) tarafından
Musamba al dedim esime uzerine carsaj serecem musambanin peki her saat basi mi kaldirayim tuvalete gece
(649 puan) tarafından
Yok mesela 2 3 saatte bir

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 438 göst.
0 oy
3 cevap 111 göst.
18 Haziran 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Berat (74 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 267 göst.
10 Mayıs 2023 Aile & Aşk kategorisinde Anneadayi54 (968 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 102 göst.
20 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Esmerim53 (2,733 puan) tarafından soruldu

412,395 soru

12,415,248 cevap

44,992 kullanıcı

Kategoriler

...