0 oy
435 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kızlar dediğiniz gibi konuştum karşıma aldım konuştum o da böyle TikTok videoları izle komik olanları görüp normal olanlara bakıp durdu sanki ben orada da yokmuşum kimse konuşmuyormuş gibi davrandı ne dedim bak ailemi devreye koyar beni kaybedersin dedim şimdiye kadar sustum ama bundan sonrası tamam sen niye beni görmüyorsun niye bana bu zulmü yaşatıyorsun bu 3 ay ben sana ne yaptım ben seni annene bakıyorum babana bakıyorum yeri geldi kayniminn oğluna bakıyorum ev içindeyim bu kadar kalabalık aileye bakıyorum sesimi çıkartmıyorum hep tutumlu olduğum günahsın dedim şöyle böyle falan adam hiç bana mısın demedi bak ararım ailemi dedim hiç bana mısın demedim seviyor musun beni istemiyor musun söyle açık sustu bitiyorsa bitsin dedim çıktım odadan hiçbir şey demedi sonradan yanıma yanaşmadı daha çok bitti benden mesaj atıyorum üst üste mesajların hiçbirisine cevap vermedi ben de artık onu gibi davrandım şimdi ne yapmam gerek acaba ailemi aramamı vakti geldi mi eşim 2 yıldır evliyiz yarısı küsmek de geçti adam benim onu karısı olduğumu düşünmüyor sadece ilişki için varım ben galiba narsist galiba yardım lütfen şimdi ne yapmam gerekiyor

9 Cevaplar

0 oy
tarafından
Eşim sanki ben onun için yokmuşum gibi davranıyor eve bir şey lazımsa beni aramaz annesini arar hayatta işte beni aramaz markete gidince beni aramaz sormaz bana annenize sorar ne getireyim ben sanki hiçmişim gibi bir şey isteyince getirmiyor artık bana çok kötü davranıyor kötü de davranmıyor aslında beni sanki ben o evde yokum sanki o annesi ve kaynımın oğlu yaşıyor sizce siz olsanız kaynınızın oğluna bakar mısınız kaynananızın onunla değil kayin oğluna memleketten gelmiş burada iş için şimdi burada bazılarınız boşan diyecek ne beni vurdu ne de beni aldattı diye ortada kalan mağdur olan ben olacağım ailem de öyle bakan biri değil çalış diyorsunuz ama o kadar kolay değil çocuğum var şimdi ben bunu nasıl yola gideceğim ben Bu nasıl yapacağım adam dediğinizi de yaptım hiç oralı olmadığım hiç konuşmadım 5-6 gün yine düzenledi
-Reklam-
0 oy
tarafından
Eğer imkanın varsa o evde kalmanon bi anlamı yok orda kalmak sana zarardan başka bişey vermeyecek bi insan kaybetmek istemese çokta gururlu olsun illa ki bişey derdi demek ki o da bu evliliğin bitmesini istiyor
tarafından
Ben evde her gün hafif makyaj yapıyorum yüzüme bakarsın sanki makyaj yok ama o kadar güzel bir o kadar güzel giyiniyorum kendini bu öden elbiseler yazmamı önden bağlıyorum yatağı öyle bir giriyorum zaten aklı durur ama adam bana bakmıyor bile bu benim karım ne kadar güzel bir edemiyor farkında var mısın
tarafından
Ben ne yapacağım biliyor musun bu hafta gececi haftaya pazar alemi devreye koymazsam haftaya pazar çocuğumun yatağını yere koyacağım çocuğumun yanına yatacağım onun yatağına da gitmeyeceğim zaten bahane yani çocuk yerde yattığı için ben de onun yanında yatıyormuşum gibi çocuğun beşiği sevmiyor çünkü neden bu kadar erkekler kötü ya ya Halime de şükretmem lazım çünkü çok kötü hissi insanlar var biliyor musun tabii ki ama ben böyle sevgisiz değersiz olursan ben psikolojim bozulur zaten bozulmuş ben depresyona girerim ona geç sağlık hastalıklarına yakalanırım düşünsene seninle hiç kimse evde umursamıyor ailene uzaksın dışarı da çıkmıyorsun telefona sadece birileriyle görüşüyorsun sen nasıl böyle bir hayat yaşarsın dışarı gidince rezil oluyorum yemin ederim nasıl davranacağımı bilmiyorum çünkü gözü açık değilim her seferinde dışarı gitme bir şeyimi kaybedip eve gelirim gözü açık değilim telefonum çalındı anne karnım kayboldu kartlarım kayboldu kimliğim düştü anlar oldu çünkü bilmiyorum çıkmıyorum ki bileyim
tarafından
Valla senin işin de çok zor aile arkada olmayınca elin kolun bağlı kalıyo dışatdan bakıpta fikir vermek çok kolay ama ben olsam ilk olarak kendime çeki düzen verirdim gider parasını harvardım kıyafetler falan öncelikle kemdimi ailesine ve kendine ezdirmezdim artık baktım adam olmuyo yani hani ailemle bi konuşurdum kendisiyle konuşmaları için biraz göz dağı vermelerini aöylerdim
tarafından
Sen biraz uzaklaşsan yine hoş giyin ama yatakta değil günlük hayatta kendini biraz geri çek
tarafından
Bundan sonra gözü açık ol çok okuyan değil çok gezen bilir çık arkadaş edin evde kös kös oturma ortamlarda bulun depresyona girersen işin içinden hiç çıkamazsın ondan uzak ol keyfine bak illa ki merak edecek
0 oy
tarafından
Ben çoktan gitmiştim o evden.
tarafından
Emin olabilirsin bazı kızlar var pis evini temizlemeyen yemeği umursamayan misafirler umursamayanlar var ama ben hem çok iyi bir insanım hem safım hem misafirlerimi yapıyorum evimi o kadar temizliyor mu ki titizlik hastasıyım ben akşama kadar durmuyorum gezme yok ha tozma yok dışarı çıkmak yok ha varsa çıksam çıkarım ama işin içine nasıl çıkacağım yemek yapacağım evi temizlemekle yemek yapacağım akşama kiminle gideceğim pardon para var mı ki gideyim bir de sanki ben ona eşi değilim sadece ilişkiye giriyor ben de ilişkiden sonra da konuşmuyor ha bebeğim ilişkiden sonra da konuşmuyor sessiz kalmıyorum ben de küsüyorum ben de şey yapıyorum ama işe yaramıyor başta yaptım başta susuyordum gülüyordum bir şey yapıyordum şimdi bunlar alışmış
0 oy
(3,311 puan) tarafından
Bu noktada arardim ailemi, hazirlanip giderdim. 
0 oy
(378 puan) tarafından
Yeni evliyken eşimde küserdi böyle enson aileme anlattım cünkü doğumdan sonra bebeğimle lohusa tek başıma geçirdim gurbette kafayı yiyecektim abimi cagırdım durum bundan bundan ibaret ben gurbette tek basına bebekle bana hiç yardımcı olmadı küstü benimle konuşmuyor ailesi yüzünden abim benide dinledi eşimi dinledi. Abimin tek lafıyla küsmeyi bıraktı. Şimdi kavga ederiz kavgayı yerinde bitiririz hemen barışırız. Abim demişki erkek adam karı gibi küsmez demiş eğer bir sorun varsa gel bize söyle erkek adama küsme yakışmaz demiş. Abim Banada kızdı herşey doğumdan ibaret değil hayatında her zorluk gördügünde boşanmaya gidilmez demişti
(378 puan) tarafından
Ondan sonra bana hiç küsmedi hep konuşarak hallettik
0 oy
(801 puan) tarafından

Eşinin ailesine anlatabilirsin belki onları dinler 

Aileni arayıp gidebilirsin
Yada aynı evde o yokmuş gibi yaşayabilirsin belki 
Yine ailenin yanına gidip ( ailen bilmeyecek) terketmiş gibi yapabilirsin arar eder yalvarırsa duruma göre bakarsın
Bunlar çözüm yolları
0 oy
(1,881 puan) tarafından
Oglun kac yasinda canisi ise girmem demişsin ama bence ise girip kendi hayatını yaşamalısın bosan demiyorum sadece sen kendine o değeri vermezsen kimse vermez. Ben artık evde durmak istemiyorum ise gircem de git çalış gez ye iç sen onları görmezden gel yada bosan çünkü başka çözümün yok
0 oy
(1,256 puan) tarafından
Nerede yaşıyorsun kardeşim bana birini hatırlattın da 
0 oy
tarafından
Çek git ailenin yanina çocuğun varsa onu da alıp, anasıyla bol bol oturup konuşsun sakın geri adım atma.

İlgili sorular

+1 oy
13 cevap 1,004 göst.
21 Mart 2022 Aile & Aşk kategorisinde Bsrdrk (1,555 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 264 göst.
15 Aralık 2023 Diğer kategorisinde 1Gozbebegimmm (3,233 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 274 göst.
15 Aralık 2023 Diğer kategorisinde 1Gozbebegimmm (3,233 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 853 göst.
21 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Mervela (7,461 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,439,542 soru

23,666,920 cevap

309,306 kullanıcı

...