0 oy
450 göst.
Diğer kategorisinde (7,396 puan) tarafından
Allah aşkına kızlar 6 yaşındaki kız çocuğu sıze baksa dermisiniz ne bakıyon hıc mi insan görmedin? 

Benım kızım üst katta oturan kadına bakmış diye bunu söylemiş çocuk ağlayarak eve girdi ben bıktım bu kadından kaç kere de uyardım tartıştık benım çocuklarıma laf edemezsin diye eşim bıle eşiyle konuştu yok bu yıne aynı Allah komşunun da hayırlısını versin inan kı bıktım yaa

5 Cevaplar

0 oy
(2,819 puan) tarafından
Komşunun densizligi.  Ama hayat kızına altın tepside sunilmayacak kimse siz gibi davranmayacak.  Akran zorbaligi da görecek  , zor zamanlar da gecirecek. Böyle böyle hayata alışacak o da bu kadar korumacı olmanız onun için iyi değil 
(7,396 puan) tarafından
Ya bır görsen her seferinde aynı ama onunda bır kızı 8 yaşında asla bır laf etmem çocuk sonuçta ne dıcem ben oğlum 3 yasındaydı kendı kızı ondan 4 yaş büyük elıne çubuk verdiğini gördüm sana vurursa sende vur dediğini gördüm
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ay Yok artık, bunlar hiç mi anne olmadı? Gerçi anne olmaya gerek yok ki.. Allah yardımcın olsun.
(7,396 puan) tarafından
Ya, diyorum ben mi abartıyorum bu kadın bana misafir geldıgınde de misafir çocuklarina bela okuyan üstüne üstelik ağlayarak çıkıp polıs cagırcam diyen kadın daha neler var müstakil bır ev Bahçeli bır ben bır o ama benı bıktırdı artık ilallah ettirdi
tarafından
Bir de müstakil olmasına rağmen mi boyle yapıyor. Ay ne kadar uzak o kadar iyi. Hiç o yokmuş gibi davran. Arsız
(7,396 puan) tarafından
Zaten inan öyle yapıyorum ben 7 senedır oturuyorum alt kat benımkı o sonradan geldı 4 sene tam olmadı bıktırdı artık balkondan halı cırpmasıda ayrı delı ettı benı ınsanlıktan anlayan tip değil komsulukla hiç alakası yok
0 oy
tarafından
Insan gördüm de ilk defa mahluk görüyorum diyemedi tabi yavrucak 
(7,396 puan) tarafından
Dedım kızım diyeydin senın gibisini ilk defa görüyorum çocuk ağlayarak eve girdi bahçeye çıkmaya korkuyorum anne diyor
tarafından
Valla saçını başını yolarım eline veririm
(7,396 puan) tarafından
Edepsızın tekı canım bır kere tartıştık zaten ben utandım o utanmadı eşim çok sinirli korkuyorum kocasına bişe yapar diye kocasıda pısırıgın teki
0 oy
tarafından
Yuh yani küçucuk çocuğa dediyi lafmi bu.kirmis aglatmis çocuğu.densiz kadın..
(7,396 puan) tarafından
Hemde nasıl densiz Allah bana sabır versin ev yapıyoruz zaten 1 sene bulmaz nasipse taşıncam
tarafından
Hayırlısı olsun hakkında canım. Çocuklara merhameti olmayan kimseye olmaz emin ol...
(7,396 puan) tarafından
Âmin canım amın Allah merhamet versin
0 oy
(20,700 puan) tarafından
Allahıma kitabıma cümle aleme rezil ederm benim çocuğuma laf söylesin öyle biri aha bugün balkonda oğlumu uyardım gıcık olduğum kadın var çocuklarıma kafayı takmış onada çemkirdim bakma bizim balkona kafanı çevir dedm kadın içeri girdi varmı ulen bana yan baakkaaaan :D
(7,396 puan) tarafından
Vala canım bir iki bende lafını verdim ama benım eşim sinirli mecbur alttan alıyorum zaten taşıncaz kendı evimizi yapıyoruz yoksa bende bilirim rezil etmeyi erkek kavgası kötüdür az şeyden çok şey çıkar ondan bıraz susmaya karar verdim
(20,700 puan) tarafından
Ben sabredemem heleki çocuklarım söz konusu olunca bir iki azarladılar kızdım baktım olmuyo küfür ediyolar eşime söyledim bidaha olursa rezil eder valla kadınada dedim bak çocuklarımla uğraşma eşimin haberi var yaptıklarınızdan o binayı yıkarım başınıza diye artık bişy demiyo bebelere derse hemen cama çıkıp azarlıyom sesini kesiyo çocuklarımı hiç kimseye ezdirmem
(7,396 puan) tarafından
Bende çocuklarımı ezdirmem dün dediğini ben duymadım zaten duysam cevabını verırdım ama burdan kendı evımıze tasıncaz 1 seneye kalmadan o yüzden sabrediyorum yoksa karşılık verırsem eşim çok sinirli daha kötü şeyler olur huzurumuz kaçar
(20,700 puan) tarafından
Sabret canım biz eşimle ikimiz de sinirliyiz amaa ben ön planda duruyorum çünkü eşim Allah muhafaza gebertir valla
(7,396 puan) tarafından
Sabrediyorum canım Allah'tan kendı evimizi yapıyoruz yoksa çekilecek gibi değil

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 624 göst.
4 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Arzukamacı (124 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 591 göst.
23 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Nalankt (1,453 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 796 göst.
11 Kasım 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu