0 oy
451 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (754 puan) tarafından
Kızlar eşiniz eve gelince sizi öper mi yada kıyafet giydiğinizde yeni birşey güzel yakışmış der  yada farkeder mi.  Eşleriniz elinde tel mi var hep günde toplasanız kaç dk ayırır size 

17 Cevaplar

0 oy
(754 puan) tarafından
Kızlar sizi ihtiyacım var beklyrm
-Reklam-
0 oy
tarafından

Eskiden derdi şimdi bu saydıklarını nadir yapar ki bende öyleyim :D Bu evde en çok telefon bağımlısı benim 

0 oy
(556 puan) tarafından
İşten gelince selam verir öper. O olur sonra ne sohbet ne birşey. Çağırdığımiz zaman kendisini okadar telefon ve TV kaptiriyor ki. Kızım en az 10 kere baba diye çağırır ben en sonra sinirleniyorum dürtüklüyorum sonra cevap veriyor. Düşün dibindeyiz cagiriyoruz duymuyor. Daha bende vaz geçtim savaşmaktan. Kendi halina bıraktım 
0 oy
(134,267 puan) tarafından
esimin eline tlf almasi imkansiz alamaz alirsa bilirki kavga cikar ve bu konu en az 1 ay kaoanmaz o yuzden eve gelir ustunu degisir xocuklara bakar
0 oy
(1,909 puan) tarafından
Dyo bnimki ☺️☺️☺️☺️değişik görmeye gelmesin
0 oy
(8,346 puan) tarafından

İsden gelir beni öper çocukları öper uzerino değiştirir sonra cumburlomp koltuk kumanda modu :)

0 oy
(3,416 puan) tarafından
Canım hepsini yapar, telefonla da oynar ama akşamları bir dizi ya da film de izleriz genel olarak böyle ama şu an cocuksuzuz yani 1 ayımız kaldı 3 kisilik hayatımıza sonrasına bakalım:)
0 oy
(2,604 puan) tarafından
Eve gelir hepimizi oper sirayla.eline telfn alir ama ole cok degil sigara icmek icn ciktgnda alir eve girince birakir.ben bole yeni biseyler aliyim giyiym ediyim hosuna gider cok.nw guzel olmssn falan iltifat eder yanj.surekli bi muhabbet icerisindeyiz birde 3cocukla ilgilen et oda bende yoruluyorz.eve geldimj hep bizle ilgilenir cunku.
0 oy
(2,935 puan) tarafından
Eve gelince öper yeni kiyafette değilde kapaliyim hep evde açık olunca birden kapanıp makyaj yapınca çok değişik ve güzel bakar elinde tel yok çünkü işi hep bilgisayar bunaliyo ekrandan evde telefon bırakıp kitap okur genelde vakit konusu iki çocuk çocuklar küçük ilgimz hep onlarda ama yap bir kahve içelim der akşam olunca bnm pertim cikiyo genelde uyurum hemen film indireyim izleyelim der hep böyle şeyler yapmak ister ama bizi çocuklar pert ediyor :) 
0 oy
tarafından
Bizde böyle bı kural var çocuklar uyanıkken telefona bakılmaz, uyuduklarnda herkes kendi özel alanına çekilir, yada ortak şeyler yapıyoruz. Kıyafete yakışır demez çünkü pek ilgi duymaz kötü de demez yani. 
0 oy
(91 puan) tarafından
Eşimle ev arkadaşi gibiyiz  elektrik su doğal gaz  market ihtiyatlari ondan. Çocuk bakma temizlik yemek benden :)))) dün tartistik daha ama akşam geliyo bişey yok gibi hayatına devam ediyor öyle bı rahatlık 
0 oy
(4,910 puan) tarafından
Gelince değilde giderken hepimizi öper. Gelince yorgun eli dolu oluyor direk elini yıkar sonra öperiz birbirimizi:) kıyafet giyince yakısmıs der cok yorum yapar hatta bol giyin işte kısa olmasın özellikle bı yere giderken veya biri gelirse kıskançtır.. Lazım oldukça telefona bakar sureklı almaz. TV izlemez. Okuma saati yaparız, genelde evdedir günün cogu vakti ve haftasonları birlikte vakit geçiririz sohbet ederiz dısarı çıkariz yeme içme derken akşam olur cocuklarla meşgul oluyoruz oyle geçiyor 
0 oy
(2,416 puan) tarafından
Öpmez, kıyafet giydiğim de yakışmış demez eleştirir ve yeni bir şey alsam farkeder.. elinde telefon hep var bize pek ayırmaz..
0 oy
(792 puan) tarafından
Değişik çorap giysem bile farkeder eve gelince slm verir öper hepimizi tele gelince oda bi nevi bagimli
0 oy
(676 puan) tarafından
Tamda dediğin gibi eşim ve ben takılmıyorum artık buna
0 oy
(2,920 puan) tarafından
Yeni kıyafet aldığım zaman hemen fark eder gözünden kaçmaz,çok yakışmış der
0 oy
(1,857 puan) tarafından
Tel eline aldığı an başlıyorum çocuğa bak mutfagi bugün sen topla cay koy içelim demeye sjsjjs 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 175 göst.
22 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde mehal (754 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 225 göst.
12 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 277 göst.
26 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde Ebruliiiiii (335 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 227 göst.
17 Mart 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

410,318 soru

12,339,342 cevap

39,532 kullanıcı

Kategoriler

...