0 oy
2,011 göst.
Diğer kategorisinde (35 puan) tarafından
Instagramdan biriyle tanışmıştık kızlar bir süre konuştuk sonra ani bir kararla buluşalım dedik. Çünkü sohbet harika ilerliyordu ruh ikizi gibiydik adeta. Ama kendisi arada sırada telefonda konuşurken özellikle seçici bir insan olduğunu o yüzden ciddi ilişkisi olmadığını filan söylüyordu. Ama ben de evlenilecek bir insan olduğumu düşündüğüm için bana karşı seçici olmaz diye düşünüyordum. O kadar bana güzel ve ilgili yaklaştı ki anlatamam. Tayin yerine bile benimle başlayacaktı sözde. Çok umut verdi, doğru insanmış gibi, hep duasını ettiğim kişi karşıma çıktı sanmıştım. Taa ki bugün buluşana kadar. Galiba boyumdan dolayı istemedi benim boyum 152 kızlar kendisi 180di ve yürürken şakasına ay bu kız da ne kadar kısaymış diyorsundur içinden dedim e yaani demesin mi :') anladım zaten. Sonra tabi benim özgüven kırıldı hal ve hareketlerim çekingenleşti sonra arkadaşça oturup sohbet edip sonra çıktık kendi de görseniz ahım şahım yakışıklı değil asla. En son ayrılırken elimi uzatıp hoşçakal dedim o da elimi sıkıp kararım olumsuz hakkını helal et demesin mi. Konuşup tanıdığım o harika insan buluşmada adeta yok oldu. Kafamdan aşağı kaynar sular döküldü. Hayatımda ilk defa reddedildim böyle bu şekilde ondan mıdır nedir hâlâ kendime gelemiyorum kızlar. Evet ufak tefek biriyim ama yüzüm gerçekten çok güzeldir hatta buluşmaya giderken otobüste bir teyze ne kadar güzel ve narin tatlısın keşke oğlumun da senin gibi bir eşi olsaydı dedi. Ama bu kişinin yaptığı gerçekten beni derinden kırdı. Ağlayasım var ağlayamıyorum da boğazımda içimde koca bir düğüm var. Konuştuğum inandığım birinin beni reddedip beğenmemesine bu ilişki ve konuşmanın bitmesine değil üzülmem asla kızlar. Şuan hissettiğim berbat his, kalbime yumruk yemiş gibi hissediyorum. Sizin tesellilerinize ihtiyacım var galiba.

57 Cevaplar

0 oy
(1,263 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Ay çokta tın vallahi, böyle biriyle olsan ne ne hayattan zevk alırsın ne başka bise hasbam sanki kendisi çok hoş başkasını beğenmiyor.. Tabiki begenilmemek olabilir sonuçta sende oda buda suda ısınamadk mi beğenmedik mi olmuyor ama bunu güzel şekilde konuşarak söylese daha iyiydi pat dıe söylenir mi hiç öz güvenin düşmesin herkesin boyu boyuna huyu huyuna denk geleni gelir elbet. Böyle sosyal medyadakileeine lütfen körü körüne güvenmeyin.

Neler oluyor görüyoruz kendilerini farklı tanıtıyorlar. 
-Reklam-
+2 oy
(6,873 puan) tarafından
Sen kendini çok kaptırmışsın canım benim. Üstelik sosyal medyadan tanıştığın birine o yüzden hayal kırıklığı yaşadın muhtemelen. Bence hiç üzülmeye değmez.
+2 oy
(2,128 puan) tarafından
Adama kizamadim biliyor musun, cunki en azindan durust davranip sana daha fazla umut verip oyalamamis. Bu olumlu birsey. Sahsi algilamamani oneririm, evet o an kirici gelir insan uzulur ama evlilik bu oyuncak degil sonucta, karsilikli olmali hoslanti, anlasma. Allah karsina dogru insani dogru zamanda cikarsin canim. O kisiye kizma, gayet kibar bir sekilde dusuncesini ifade edip vedalasmis. 
(35 puan) tarafından
Buluşmadan önce ne hayaller planlar yaptı benimle ama, madem öyle biriydi neden umut verdi ki. Onu da geçtim bence kırıcı bir şey yaptığı kararım olumsuz nedir:) bari üzülmeyeceğim şekilde iki üç laf et. Sabahtan beri moralim bozuk
(2,128 puan) tarafından
Ya lis anlasilmak istemem canim, hepimiz genc olduk, gonlumuz isindi birilerine, kirildi... ama haramda huzur arayinca, huzur haram oluyor. Daha hic gormedigin biriyle bunkadar ileri planlar kurulursa maalesef sonuc husran olunca sucu kendimizde aramaliyiz. Gayet normal uzulmen, daha cok yeni. Ama emin ol dogru kisi karsina cikinca bunlari hatirlayip guleceksin
+1 oy
(2,372 puan) tarafından
Öncelikle yaş kaç canim merak etim
(35 puan) tarafından
24 canım yaş
(2,372 puan) tarafından
Olabilir kimi uzun kimi minyon ... herkesin zevki farklı canim hiç üzme kendini. Sırf bu yüzdende bence ozguvenjn kırılmasın eki kolu olmayan onlarca insan var :(
(5,726 puan) tarafından
aman bosver o dngalak icin. hayir insan ayrilirken dermi yani. vedalasirsin falan sonra  bir iki konusmaya usulunce bi sekilde derdi. laps diye olumsuz demesi bence kaba ve cirkin yani hos degol
(35 puan) tarafından
Kesinlikle yaaa vallahiii neye uğradığımı şaşırdım
(897 puan) tarafından
Kesinlikle öyle bende 1.65 eşim 1.84 ben 47 kiloyum eşim 105 kilo yani yanında çocuğu gibi duruyorum ama sorun yapmadı hiç önceliği dış görünüş olmadı demekki o kişinin önceliği dış görünüş
+1 oy
(7,966 puan) tarafından
Bir şey diyim mi cok normal seyler bi de güzellik görecelidir yani onun isteklerine göre olmayabilirsin cok normal moralini bozma bastan böyle olması daha iyi olmuş 
(35 puan) tarafından
Çok beğendiğini söylüyordu heralde fotoğraflarda daha güzelim:)
+1 oy
tarafından
İnternetten tanışıp daha hiç görüşmediğin buluşmadığın biriyle evlilik hayali kuracak biriysen  yaşın küçük demektir bu yüzden bir abla tavsiyesi olarak acele etme büyü bu yaşların keyfini çıkar diyorum. 
(35 puan) tarafından
Kendi kuruyordu hayaller yaa hatta önce bir buluşalım çok hızlı gidiyorsun diyip frenliyordum haliyle dediği seylere ben de kaptırdım kendimi ister istemez yaşım 24 bu aradaa
+1 oy
(10,610 puan) tarafından
Canım dış güzellik insanın elinde olan bişey değil rabbim böyle yaratmış bununla yargılamak çok yanlış evlenmiş olsanız ilerde hamile kalsan karnın buyuyecek kilo alacaksın yaziflayacaksin sarkmalar olacak emzireceksin goguslerin sarkacak hadi çoluk couk olmasa bile yaslanacaksin ve bunlar ilerdd hep sorun yaratır iyiki de olmamış seni görmeden güzelsin cirkinsin demek yanlış ki gerekte yok böyle biseye ama iyiki de olmamış de şükret o kendine baksın önce sanki beyefendi Brad Pitt boşver o kendine bi sisma kadin alsin onlar hiç bozulmaz tobe tobe nasıl konusturuyolar ya 
(35 puan) tarafından
Teşekkür ederim çok haklısın:))
+1 oy
(18,637 puan) tarafından
Hatayı sosyal medyadan tanıdığın biriyle bulusmakla yapmışsın. Bence insanların kendini çok farklı tanıttığı bir yer. Bence adam sana iyilik yapmış. Açık ve net olmuş. Kaldırabilir ve daha kotu şeyler yaşamama sebep olabilirdi. Dua et adam akıllı biri çıkmış karşına. Neler duyuyoruz. Hiç üzülme 

Ama tanımadan bilmeden de bence buluşma bı daha birisiyle 

Bizim komşunun kızı evli barkli cocukluyken Facebook tan tanıştığı bir adama kaçmış. Kactigi adam da kadın çıkmasın mi. Neler neler. 
(35 puan) tarafından
Evet çok haklısın
(50,850 puan) tarafından
oha başına yazacaktım senin cevabın sonu acayip çıktı
(18,637 puan) tarafından
Neler var tabi kız ikbal.
Gökyüzü mavisi daha yaşın çok genç. Kesinlikle kendini böyle sonu belirsiz ilişkilerle heba etme. İleride kendin tanistigin ya da  tanıdıklarının referansiyla tanistigin biriyle goeusursun. Ama sosyal medya dipsiz bir kuyu
(35 puan) tarafından
Öyle yapacağım inşallah
tarafından
Ben hayatta sosyal medyadan evlenmeyi bırak tanışmam bile diyordum ama eşimle ordan tanışıp evlendik
+1 oy
tarafından
Hiç kırılma üzülme oda bulunmaz hint kumaşı değil ya. 
(35 puan) tarafından
Evet ya bir görsen aslında ben de pek begenmemistim ama bunu ona asla belli etmedim
+1 oy
(726 puan) tarafından
Asıl güzellik yüzde değil kalptedir bu kadar guzel anlaşıp da seni beğenmedigi için sırf bırakıyor ise o daha büyüyememis şükür et olmadığına vardır Rabbimin bir bildigi :) 
(35 puan) tarafından
Teşekkür ederim yorumun iyi geldi:)
(726 puan) tarafından
Rica ederim canım olayın reddeilmenin etkisinden çıkamadığin için böyle düşünüyosun biraz daha zaman geçsin send böyle düşüneceksin:)
+1 oy
(844 puan) tarafından
Hiç üzülme çocuk umut vermiş olabilir ama canlı kanlı ilk defa görmüş ve yaramaz biri olsa başka şekilde de umut verip daha da uzebilir yorabilir bence efemdi efendi delikanlı gibi söylemiş helal olsun çocuğa. Erkekler uzaktan uzağa bağlanamaz biz kızlar gibi değiller çocuk canlı kanli görünce istememiş olabilir hem keşke başta boyunu deseydin eminim guzelsindir ama bu hayatta herkesin beğenebilecegi evlenmek isteyeceği biri olamayız yani bazıları da begenmeyecek çok nomal bu kişiselleştirmeye gerek yok elbet gönlüne göresi sana yazılan çıkar karşına 
+1 oy
(1,792 puan) tarafından
Yani ben yanlış bişey göremedim cnm dürüstçe olumsuz demiş kandirabilirdi de seni
+1 oy
(50,850 puan) tarafından
ilk konusurken boyunu demedin mi
(35 puan) tarafından
Dedim yok o kadar kısa değildir diyodu hahah
+1 oy
(1,477 puan) tarafından
Benimde başıma gelmişti ama karşılıklı olarak begenmedik birbirimizi. Yazisirken coookk iyi anlasiyoduk ama buluşunca sanki farkli biriydi hiç elektrigimiz uyuşmamisti o gün kestik muhabbeti vida hiç görüşmedik sende boşver hiç üzülme daha iyisi geliyo. Bir de bir şey merak ettim bu uygulamayı kullanıyorsan çocuğun var mi
(35 puan) tarafından
24 yaşında bekarım cocugum filan olsa ne işim olur:)
(1,477 puan) tarafından
Bu uygulamayı hamileler ve anneler kullanıyor ya ondan sordum kiz
(35 puan) tarafından
Aa yok ben buradaki kisileri cok iyimser buldugum için yazdım yanlış anlamisimm özür:)
+1 oy
(784 puan) tarafından
Canım öncelikle (Güzin abla gibi başladım ay :D ) ilk buluşmada evlilik düşünmen bana göre hata. Evlilik meraklısı olduğunu düşünüp korkmuş olabilir. Ayrıca kararının olumsuz olma nedeni tipin değil belki tarzındır belki kokun belki konuşma şeklin vs vs. Ya da başka birinden mesaj gelmiştir aklı ona gitmiştir. 

Ve ve kusura bakma ama ben çocuğu gerçekten takdir ettim. Seni oyalamamış, umut vermemiş, düşüncesi neyse direkt söylemiş helal olsun. Bu dönemde böyle net insan çok zor. 
(35 puan) tarafından
Çok umut verdi bi yavaş ol daha birbirimizi tanımıyoruz dedikçe hayal kuruyordu, bu olmasa ben de aynı şeyi düşünürdüm kendisi için, ayrıca ben de onu pek beğenmemiştim o kararım olumsuz diyince bile hiç sorun değil hoşçakal dedim benim de olumsuzdu zaten vs bile demedim yani
(784 puan) tarafından
Canım açık konuşucam, belki de amacı seninle yatmaktı sende o ışığı göremeyince bitirmiştir. Yazılan her "ciddi düşünüyorum" u ciddiye almayın
+1 oy
(146 puan) tarafından
Senin sevgilin vardı zaten sosyal medya şifresini vermiyor diye kavga ediyordun ne çabuk ayrıldında başka birine güvenip başladın
(35 puan) tarafından
Onunla o zaman ayrıldık 3 ay kimse olmadı ki zaten
(146 puan) tarafından
3ay çok erken nasıl internet ten tanıştığın biriyle hayal kurabiliyon daha önce evlendinmi
(35 puan) tarafından
Ablacım o hayal kurup durdu ilk mesajları görsen ağzın açık kalır hiç yüz vermedim ama mükemmel oynuyorlar bir şans verssm mi acaba diyorsun
(146 puan) tarafından
İnanma bacım inanma
+1 oy
tarafından
Güzellik göreceli ki mesela ben esmerleri çok severim, çillilere bayılırım ay üzülme her körün bir alıcısı vardır seni de alırlar da 24 yaşındasın ben de 26da evlendim şimdi diyorum ki ay evlilik asla bana göre değilmiş sen de evlenme özgürlüğünün tadını çıkar evlenenlerin 10undan 8i bin pişman  beğenmezse beğenmesun  sosyal medyadan kimsenin seni kelimeleriyle büyülemesine izin verme hem kız ne tutuyon elin adamının elini aaa 
tarafından
Sana bir şey daha diyeyim sakin ama sakın tekrardan yazma benim adım Nuraysa o sana yazicak emin olabilirsin
(35 puan) tarafından
Haklısın yaaa:))) ben de olumsuzdum zaten bile demedim kırmamak için olurda kırılır filan diye
+1 oy
tarafından
Yani en azından dürüst olmuş. Kriterleri var demek ki. Senin de vardır . Çok takılma. Nasipten öte yol yok.
+1 oy
(3,258 puan) tarafından
Şimdi artık tanışırken ilk önce birbirinizin fiziksel özelliklerini de sorun bu ayıp birsey değil ki mesela benimde eşim 185 ilk tanıştığımızda boyun kaç demişti yani 
+1 oy
(240 puan) tarafından
Sosyal medyada tanıştığın birisine nasıl güvendin? Orada insanlar kendilerini cok iyi saklayabiliyor farklı bir profil çizebiliyor. Elbette iyi insanlar da olabilir iyi bir ilişki de denk gelebilir ama bu ihtimal yüzde kaç? riske girmeye değer mi? Şükür ki karşına çıkan dürüst davranmış amacı başka olsa başın derde de girerdi.24 yaşındasın gencsin güzelsin normal hayatta karşına çıkan insanları değerlendirmeye bak. Boy farkınız baya var evet, demek ki buna önem veriyor. Allah karşına kiymet bilecek düzgün bir insan çıkarır inşallah.
(35 puan) tarafından
Harika oynayıp güven verdiği için maalesef

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 502 göst.
0 oy
4 cevap 319 göst.
28 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Mami (579 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 932 göst.
22 Nisan 2024 Diğer kategorisinde ⭐Beyza Nur⭐ (11,067 puan) tarafından soruldu
0 oy