0 oy
2,046 göst.
Diğer kategorisinde (35 puan) tarafından
Instagramdan biriyle tanışmıştık kızlar bir süre konuştuk sonra ani bir kararla buluşalım dedik. Çünkü sohbet harika ilerliyordu ruh ikizi gibiydik adeta. Ama kendisi arada sırada telefonda konuşurken özellikle seçici bir insan olduğunu o yüzden ciddi ilişkisi olmadığını filan söylüyordu. Ama ben de evlenilecek bir insan olduğumu düşündüğüm için bana karşı seçici olmaz diye düşünüyordum. O kadar bana güzel ve ilgili yaklaştı ki anlatamam. Tayin yerine bile benimle başlayacaktı sözde. Çok umut verdi, doğru insanmış gibi, hep duasını ettiğim kişi karşıma çıktı sanmıştım. Taa ki bugün buluşana kadar. Galiba boyumdan dolayı istemedi benim boyum 152 kızlar kendisi 180di ve yürürken şakasına ay bu kız da ne kadar kısaymış diyorsundur içinden dedim e yaani demesin mi :') anladım zaten. Sonra tabi benim özgüven kırıldı hal ve hareketlerim çekingenleşti sonra arkadaşça oturup sohbet edip sonra çıktık kendi de görseniz ahım şahım yakışıklı değil asla. En son ayrılırken elimi uzatıp hoşçakal dedim o da elimi sıkıp kararım olumsuz hakkını helal et demesin mi. Konuşup tanıdığım o harika insan buluşmada adeta yok oldu. Kafamdan aşağı kaynar sular döküldü. Hayatımda ilk defa reddedildim böyle bu şekilde ondan mıdır nedir hâlâ kendime gelemiyorum kızlar. Evet ufak tefek biriyim ama yüzüm gerçekten çok güzeldir hatta buluşmaya giderken otobüste bir teyze ne kadar güzel ve narin tatlısın keşke oğlumun da senin gibi bir eşi olsaydı dedi. Ama bu kişinin yaptığı gerçekten beni derinden kırdı. Ağlayasım var ağlayamıyorum da boğazımda içimde koca bir düğüm var. Konuştuğum inandığım birinin beni reddedip beğenmemesine bu ilişki ve konuşmanın bitmesine değil üzülmem asla kızlar. Şuan hissettiğim berbat his, kalbime yumruk yemiş gibi hissediyorum. Sizin tesellilerinize ihtiyacım var galiba.

57 Cevaplar

0 oy
(1,913 puan) tarafından

Canları cehenneme bk yesinler :D

-Reklam-
0 oy
(2,326 puan) tarafından
Yüzyüze gelmediğiniz adamla neden evlilik hayali kurdunuz. Ayırca yüzünüz huyunuz güzel olabilir ama o beğenmek zorunda değil. Zaten kötü bir şeyde dememiş. Hayat bunlara alınıp yaşanılacak bir yer değil bence
(35 puan) tarafından
Ben kurmadım o kurdu hemde çok fazla ben diyordum bunları konuşmak için çok erken diye ama ne laflar ne laflarrr ayrıca beğenmek zorunda demedim kii çevrem tarafından begeniliyorum ilk defa böyle bir olay yaşadım diyorum elbtte begenmeyebilir ama daha nazik bir şekilde ifade edebilirdii çünkü lafları çok iyi bilirdii kendisi:)
(2,326 puan) tarafından
İyide kötü bir şey dememiş ki. Olumsuz kararım demiş gayet net bir şekilde. Anladığım kadarıyla sizin boyunuzla ilgli konuda zaten olumsuz olduğunu belli etmiş. Keşke siz ondan önce kararım olumsuz diyip siz reddetmiş olsaydınız
(35 puan) tarafından
Hal ve tavırlarımla belli ettim zaten bence o özgüveni ondan buldu:)
(2,326 puan) tarafından
Belli ettiğinizi düşünmedim. Kendinizden çok en gitmişsiniz buluşmaya. Sonrada hüsrana uğramışsınız
(35 puan) tarafından
Evett öyleydi ama baktım istemiyor gibi, ben de soğuklaştım inanın zaten kendi de yakışıklı değildi oyle, benim de kararım olumsuz olurdu o olumluyum deseydi bile. Ama ben onun gibi yapmam en azından yüzüne yüzüne ve onu kıracak şekilde değil de daha nazik ifade edip öyle cekilirdim zaten.
0 oy
(8,511 puan) tarafından

Kız burda anneler dışında bekarlarda mi var :blink::woot:

(5,480 puan) tarafından
Yok kız o değil onu gördüm başka bit kişi hamilelik şüphesi paylaşmış Buda yorum yapmış benimde şüphem var demiş son yorumlarına bak
(8,511 puan) tarafından
Yengemle ortak kullanıyoruz demiş ama yinede günahını almayalım ya ciddi bir konu
(5,480 puan) tarafından
Şimdi baktım da şilmiş o yorumunu  :) son cevaplarında vardı
(5,480 puan) tarafından
Tabi oda doğru ama yanlıştan rabim beni afetsin çünkü bir kadın hamilelik şüphesi varmış Buda yazmıştı benimde şüphem var addet oldunuz mu diye aman neyse ne diyelim inşallah öyledir şahsen iki insan niye aynı uygulamayı kullanır onuda bilemedim :)
(35 puan) tarafından
Çünkü kendisi hesap açmakla uğraşmadı yan yanayken açtık ve onda uygulama var ben siteden giriyorum. Sizi inandirmak gibi bir niyetim yok ama kimin ne yaşadığını buradan bilmeniz imkansız. Lütfen bu kadar önyargılı olup kalp kirmayın, ilkgozagrim.
0 oy
(2,408 puan) tarafından
Senin nasibin değilmiş hiç üzme kendini doğru insan değilki senin için olmamış bende kısa olduğum için senin gibi üzülürdüm kardeşim bile benden önce evlendi insanlar beni beğenirdi ben kısayım diye üzülürdüm 154 boyum 

Eşim 178 biz ilk görüşte aşık olduk aynı yerde çalışıyorduk tanıştıktan bir hafta sonra direk evlenmek istedi bende hemen kabul ettim çok şükür 16 seneyi bitiricez eşimle sevgimiz hiç bitmedi bana hep der eşim seni ben en çok boyundan dolayı sevdim diye sen bir şey kaybetmiş deyilsin seni üzenler kaybetmiş boşver
(35 puan) tarafından
Maşallah size hep çok mutlu olun inşallah
0 oy
(7,499 puan) tarafından
Dürüst adammış helal olsun. Adamın güzellik anlayışı farklı olabilir hiç boyuna takılmamış olabilir. Hareketlerin, yaşam tarzın, konuşman herşey etkilemiş olabilir. Hemen dış görünüş üzerinden beğenilmedigini düşünmen yanlış. 
(35 puan) tarafından
Hayır çok beğeniyordu beni yaşam tarzımı da A dan Zye diyebilirim iyiki çıktın karşıma diyordu sürekli. Bu yüzden güvendim biraz galiba. Ne dusunebilirim ki başka. Seciciyim diyordu zaten Keşke hiç buluşup da canımı sıkmasaydım
0 oy
tarafından
Çocuk en azından ş..rrfszlk yapmamış açık açık söylemiş hani sana evet deyip aldatsa daha mı iyi olurdu olmayınca olmuyo canım yapcak bisey yok ayrıca bu işler güzelliğe çirkinliğe bakmyo enerji meselesi enerjiniz tutmamış demekki  birbinzi
(35 puan) tarafından
Enerji telefonda çok iyiydi amaa ruh ikizim diyordu ah ne iyilik yaptım da karşıma sen çıktın diyordu :D çok komikk
tarafından
Boşver iyiki şimdiden olmamış sevin bence üzülme:))) en iyileri çıkar karşına
0 oy
(541 puan) tarafından
Yani aslında fazla beklenti eşittir hayal kırıklığı olmuş bir de o kadar sohbet ettiniz hiç boydan konu açılmadı mı yani onun madem öyle bir takıntısı vardı keşke sorsaydı boy olarak düşünme belki de o elektriği alamadı ama ne olursa olsun daha görüşmeden seni bu kadar umutlandırması üzücü boşver gençsin yoluna bak seni hakedecek birileri illa çıkar 
0 oy
(615 puan) tarafından
Bnce mantıklı bı davranış yaptığı.konusursun gorusursun.begenirsen devam edersin begenmessen bitirirsin normali bu .konuşmaya devam edip oyalamamis en azından.sna gelincede  reddedilmek kötü bı his evet  haklısın ama  ypcak bişe yok bı gün gelir gülersin bile bu duruma.hayirlisi deyip yoluna BK çokta takma o kdar .
0 oy
(4,546 puan) tarafından
Yanlış anlama cnm daha önce boşanma filan  oldumu ya da adamın ilk sevgili olayımi
(35 puan) tarafından
Kendisi evlilik için çok seçiciymiş ondan galiba
0 oy
(993 puan) tarafından
152 boyla 180 erkek malesef mutlu olmaz hem görüntü kirliliği yani  adam dürüst davranmış tanışmayın sosyal medyadan doğru düzgün olan sosyal medyadan tanismaz seninle emin ol kurtulmussundur bir sırıkla yasasan asla mutlu olmazdin
0 oy
(298 puan) tarafından
Birisi seni beğenmedi diye çirkin olmuyorsun özgüvenin kırılmasın güzellik çirkinlik göreceli kavramlar benide beğenmeyen insanlar vardır :)
0 oy
(5,296 puan) tarafından
Aynı şey tam tersi başıma geldi. Beğenmedim yani bir şey o büyüyü bozdu. Olabilir böyle şeyler sen de beğenmeyebilirdin 
0 oy
(1,397 puan) tarafından
Aslında seni kırmamış düşünesene beğenmediği halde seni oyalıyormuş en azından dile getirmiş ve yoluna daha erken başlamanı sağlamış eğer kader olsanız boy pos önemli olmadan alnına yazıldıysa olur ama yoksa seni daha güzel günler bekliyordur çiçeğim üzülme bende bir kere reddedildim ve baya ağladım ama sonra peşmden geldiğini görünce ben onu saymadım ve ondan hem iş hem kariyer hem tip hem ruhen kat kat kat iyisini buldum daha ne olsun
0 oy
(74 puan) tarafından
Ee sen boyunu söylemedin mi önceden
0 oy
(1,790 puan) tarafından

Keşke bastayken knussaymisnz cnm boyu sorun eden birinle zaten yola çıkılmaz hata yüzüne tukurulur bna öyle yapick birisi bn susacm vala drek lafı sokarım vala hiç acimam

Bnde kısa boyluym vala ck da gzlm kendimi övmeye bayılan birisiyim guzllk konusunda şahsen uzunlar yaşlı görünüyor buarada kısa boylu kadnlar herzamn çekici ve gzldr bu knitlanmis bişey 
0 oy
(1,881 puan) tarafından
Bence aşık olsaydı yani kalbi atsaydı boyu falan sorun etmezdi o yüzde  üzme kendini boşuna 
0 oy
(3,000 puan) tarafından
Merakımı mazur gör evlenip boşandın mı çocuk var mı bu sitede ne arıyorsun :)
(35 puan) tarafından
Hayır bu sitedeki kişilerin yorumları hoşuma gidiyor diye buraya yazdım bir diğer site bozmuş kendini herkes linç meraklısı olmuş diye ayrıca ilerde evlenip anne olduğumda da kullanacağımdan açtım
(3,000 puan) tarafından
Anladım :) Allah gönlüne göre versin yaşadığın hayal kırıklığını çok yaşadım şu an 30 yaşındayim artık boş geliyor ama önceden reddedilmek aşırı üzerdi :)
0 oy
(748 puan) tarafından
tanimadiginiz insanlarla nasil bulusuyorsunuz.kendiniz o kadar degersiz misiniz kendinizi bu duruma neden dusuruyorsunuz.bi hödükmüş arkadaş zaten kurtulmussun omrun onun kabaligiyla gececkti evet deseydi.kendine goresi cikar merak etme.ama bu sekilde degil.once gorursun sonra hosuna gider sonra tanismak istersin sonra.konusmak istersin sonra anlasirsin sonrasi gelir.pat diye konusmaya baslayip daha gormeden yani hic daha gormeden o kadar degersizlestirmeyin kendinjzi.sizi begenen kacirmak istemeyen insanlar arasindan secim yapin bu sekilde hep uzulursunuz.cirkinlikle alakasi yok bu isin uyum.kendinizi bosuna yipratmayin daha mantikli davranmak lazim diye dusunuyorum.
(35 puan) tarafından
Haklısın bu da bana ders oldu zaten ben de pişman oldumm
0 oy
tarafından
Madem boydan kaybettin senin hiç resmini görmedi mi?
0 oy
(13,241 puan) tarafından
Bak canım ozguven ayrı bisi ukalalık ayrı bisi bu ikisinin arasında ince bir çizgi var ne olmuş boyun kisaysa senin karşındakini çok pohpohladiklari için artık o ukala olmuş ozguven falan değil. İnan ileride kazanan o değil sen olacaksın. Benim boyum da 153 gayet de ozguvenim yerinde ozguven gorunusle olmaz ilk önce kişiliğine inanmalısın. Ben eşimin göğüs hizasına geliyorum yanında küçük kardeşi gibiyim ama bunu 1 gün olsun kafama takmadım. Ozguvenini yüksek tu bak senin düşündüğünle allahin senin için verdiği bir olmayabilir bu da senin için en hayırlısı olacağı için. Her zaman içten şekilde hayırlı birini çıkarması için dua et Allaha 
(35 puan) tarafından
Çokk teşekkür ederim gerçekten çok haklısın çünkü yan yana gelince gerçekten gözünün yüksekte olduğunu ukala olduğunu ben de fark ettim. Çünkü inan özenerek hazirlandim evden cikarken de gayet güzel olduğumdan emindim. Reddedilme sebebimi anlayamadım gerçekten galiba güzellik goreceli. Çünkü gerçekten cevremden hanım hanımcık derler bana
(13,241 puan) tarafından
Güzellik elbetteki göreceli kimi insan etli butlu sever kimi insan zayıf kimi kısa sever kimi boyu boyuna sever herkes ne yazikki huya bakmıyor bir çok insan ilk önce tipine bakıyor her insanın kendine has özellikleri vardır dışına aldanırsın içi çürük çıkar bence hiç üzülme en başında belli etmiş niyetini bu senin için bi + diye düşün görüştükten sonra ya öylesine konuşmaya devam etseydi üstüne daha başka arayışlar içinde olsaydı bardağın dolu tarafından bakmak lazım yasin kac bilmiyorum ama insan yaş aldıkça anlıyor veya ben şuan evli olduğum için anlayabiliyorum evlenmeden önce olsaydı muhtemelen bende böyle düşünürdüm

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 502 göst.
0 oy
4 cevap 320 göst.
28 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Mami (579 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 933 göst.
22 Nisan 2024 Diğer kategorisinde ⭐Beyza Nur⭐ (11,074 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 1,044 göst.
27 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Kubrabas (203 puan) tarafından soruldu