0 oy
331 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (877 puan) tarafından
Anca bayramda gideceğim ne alabilirim kızlar anneler günü hediyesi siz ne aldınız 

15 Cevaplar

0 oy
(5,781 puan) tarafından
Ben ablam kardeşim para olarak verdik annem elbise diktirmeyi sever öyle yaptı cnm kendi zevkine göre alsın istedik 
-Reklam-
0 oy
(1,650 puan) tarafından
Ben bi pijama takımı bide boydan tesettür elbisesi almıştım 
0 oy
(4,092 puan) tarafından
Ben anneme eşarp bluz ve etek aldım annemin bunlara ihtiyacı olduğunu düşündüğüm için canım.  Tabiki sen annenin ihtiyacını bilirsin ona göre bir şey alabilirsin
0 oy
(3,334 puan) tarafından
Anneme kasık bıçak seti ve şık bir çay takımı aldım. Kaynanama para gönderdim canım 
0 oy
(693 puan) tarafından
Valla canım ben Swarovski ' den gümüş bileklik aldım 
0 oy
tarafından
Battaniye ve peçetelik 
0 oy
(285 puan) tarafından
Elektronik mutfak eşyası olabilir. Hem kullandıkça seni anımsar.  :)
0 oy
(2,673 puan) tarafından
Anneme krep tavası kaynanama Baget yüzük
(881 puan) tarafından
Krep tavasiyla baget yüzük arasında dağlar var neden öyle özel değilse merak ettim ya
 Biz öyle beisey yapsak annem çok alınır ben de bayramda hediye alacam ama ikisine de aynı alacam
(2,673 puan) tarafından
Annemin krep tavasına ihtiyacı vardı 350tl ye aldım kaynanamı cok severim kaçarak evlenmiş içinde ukte kalmıştır yüzük hiç takmadı aklıma geldi 4 görümcem var hepsine söyledim adam başı 350 tl verdik baget yüzük aldık altın
(881 puan) tarafından
Haa öyleyse tamam güle güle kullansınlar. Ama eşin öyle almanızı istedi flan sandım kusura bakma
(2,673 puan) tarafından
Yok canım ne kusuru :)
0 oy
(13,567 puan) tarafından
Ben ciceklik aldım annemin çiçeği çok koyacak yeri kalmamış 
0 oy
(1,246 puan) tarafından
Etek bluz almıştım. 
0 oy
(1,116 puan) tarafından
1 buçuk ay önce oradaydım baktım koltuk örtüleri eskimiş bende koltuk örtüsü aldım 
0 oy
tarafından
Annem sağ olsaydı ona tek taş yüzük almayı çok isterdim hayaliydi :'(
0 oy
(3,387 puan) tarafından
https://ty.gl/sznjwevahb

Ben bu seti aldım çok çok sevindi. Dolabı da her şey paketli olduğu için çok karışık duruyordu. Bende gördüğünde çok beğenmiştii. Hem fiyatı uygun hem de Çok güzel toparladı
0 oy
(877 puan) tarafından
Post yukarı ciksin
0 oy
(600 puan) tarafından
Anneme de kaynanama da kol çantası armineden.  Ayrıca ikisine de el rondosu, anneme bıçak kaynanama da tava seti
(877 puan) tarafından
İyi harcamissin para

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 255 göst.
0 oy
7 cevap 308 göst.
0 oy
1 cevap 154 göst.
22 Şubat 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Emirimherseyim (27 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 500 göst.
11 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde Hirakusunannesi (346 puan) tarafından soruldu

408,403 soru

12,270,114 cevap

37,571 kullanıcı

Kategoriler

...